Veelbelovende sport docu-serie in de maak over bekende Engelse voetbalclub

Amazon kondigt nieuwe sport docu-serie aan

Later dit jaar verschijnt er alweer een nieuwe, veelbelovende sport docu-serie op Amazon Prime Video...

Geoffrey Ketels, 23 juli 2020 om 18:25

Docu-series over een voetbal- of bijvoorbeeld basketbalploeg doen het tegenwoordig erg goed. In navolging van Netflix komt nu ook Amazon met een nieuwe titel op de proppen
Amazon heeft bekend gemaakt dat het voor haar streamingdienst Amazon Prime Video een nieuwe sport docu-serie in productie heeft. De serie zal zich richten op de Engelse Premier League ploeg Tottenham Hotspur.

Bijzonder populair
De voorbije maanden zagen we in sneltempo verschillende docu-series die sport gerelateerd zijn voorbijkomen. Zo was er natuurlijk de veelbesproken docu-serie Last Dance met Michael Jordan, maar is er ook Formule 1: Drive to Survive. Beide titels verschenen op streamingdienst Netflix en hebben het bedrijf beslist geen windeieren gelegd, in tegendeel.

Nog een docu-serie die op Netflix verscheen is Sunderland Til I Die. Deze serie die zich focust op de bekende voetbalclub uit het Noordoosten van Engeland heeft hoge ogen gegooid. Op verschillende gespecialiseerde websites waaronder IMDB (8,2/10) haalt ze ook een zeer mooie score.

Met de nieuwe docu-serie over Tottenham is Amazon niet aan haar proefstuk toe. Eerder lanceerde ze bijvoorbeeld ook al de eveneens zeer succesvolle reeks All or Nothing: Manchester City. Ook de nieuwe docu-serie van de streamingdienst beschikt over een soortgelijke naam, namelijk All or Nothing: Tottenham Hotspur.

De serie zou later dit jaar nog op Amazon Prime Video moeten gaan verschijnen. Wanneer dat precies het geval zal zijn is voorlopig evenwel nog niet bekend.

Lees meer over: Amazon, Amazon Prime Video, Tottenham Hotspur, All or Nothing, serie, series

Populair nieuws