search

Ons nieuws van donderdag 23 juli 2020

'Supernatural'-foto verzamelt castleden voor de laatste keer
Series / Foto's

'Supernatural'-foto verzamelt castleden voor de laatste keer

Nog eenmaal zijn de hoofdrolspelers samen op een foto te zien voor de serie van The CW.

De cast van Supernatural is gezamenlijk te zien op een setfoto. Acteur Jensen Ackles deelde een laatste beeld van hem en de andere hoofdrolspelers op zijn Instagram. We zien hen samen poseren op de filmset.

Daarnaast belooft The CW-baas Mark Pedowitz dat de laatste paar afleveringen van de serie (die na vijftien seizoenen tot een einde komt) gezamenlijk een bijzonder evenement gaan vormen. Tegenover Variety verklaart Pedowitz dat "we het negatieve van wat er gebeurd is gaan nemen en dat in iets positiefs veranderen. We zijn van plan er een mooi evenement van te maken."

Lees ook: Supernatural' seizoen 15 komt eindelijk weer op gang!

Laatste foto
Het laatste beeld van de castleden zal fans verder natuurlijk ook bekoren. Op het beeld zien we niet alleen Jensen Ackles (Dean Winchester), maar staan ook andere helden: Jared Padelecki (Sam Winchester), Misha Collins (Castiel) en Alexander Calvert (Jack). Zij leunen tegen de beroemde Chevy Impala van de gebroeders Winchester.

Lees ook: Stilleggen opnames 'Supernatural' is juist een goede zaak

Het tweetal moet het dit vijftiende seizoen nog eenmaal opnemen tegen bovennatuurlijk kwaad. Dan stopt de serie. De opnames van de laatste afleveringen zijn nog niet klaar.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veelbelovende sport docu-serie in de maak over bekende Engelse voetbalclub
Series / Nieuws

Veelbelovende sport docu-serie in de maak over bekende Engelse voetbalclub

Later dit jaar verschijnt er alweer een nieuwe, veelbelovende sport docu-serie op Amazon Prime Video...

Geoffrey Ketels
Docu-series over een voetbal- of bijvoorbeeld basketbalploeg doen het tegenwoordig erg goed. In navolging van Netflix komt nu ook Amazon met een nieuwe titel op de proppen

Amazon heeft bekend gemaakt dat het voor haar streamingdienst Amazon Prime Video een nieuwe sport docu-serie in productie heeft. De serie zal zich richten op de Engelse Premier League ploeg Tottenham Hotspur.

Bijzonder populair
De voorbije maanden zagen we in sneltempo verschillende docu-series die sport gerelateerd zijn voorbijkomen. Zo was er natuurlijk de veelbesproken docu-serie Last Dance met Michael Jordan, maar is er ook Formule 1: Drive to Survive. Beide titels verschenen op streamingdienst Netflix en hebben het bedrijf beslist geen windeieren gelegd, in tegendeel.

Nog een docu-serie die op Netflix verscheen is Sunderland Til I Die. Deze serie die zich focust op de bekende voetbalclub uit het Noordoosten van Engeland heeft hoge ogen gegooid. Op verschillende gespecialiseerde websites waaronder IMDB (8,2/10) haalt ze ook een zeer mooie score.

Met de nieuwe docu-serie over Tottenham is Amazon niet aan haar proefstuk toe. Eerder lanceerde ze bijvoorbeeld ook al de eveneens zeer succesvolle reeks All or Nothing: Manchester City. Ook de nieuwe docu-serie van de streamingdienst beschikt over een soortgelijke naam, namelijk All or Nothing: Tottenham Hotspur.

De serie zou later dit jaar nog op Amazon Prime Video moeten gaan verschijnen. Wanneer dat precies het geval zal zijn is voorlopig evenwel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO geeft 'Perry Mason' toch een vervolg!
Series / Nieuws

HBO geeft 'Perry Mason' toch een vervolg!

De hitserie Perry Mason krijgt toch een vervolg, ondanks dat deze werd aangekondigd als eenmalige miniserie.

Oorspronkelijk moest niemand minder dan Iron Man-hoofdrolspeler Robert Downey Jr. de titelrol spelen in de HBO-miniserie Perry Mason. Uiteindelijk kreeg Matthew Rhys (The Americans) de rol en Downey Jr. bleef aan als uitvoerend producent.

Nu wordt duidelijk dat de misdaadserie rond het bekende personage van bedenker Erle Stanley Gardner een tweede seizoen krijgt. De serie startte met de hoogste kijkcijfers voor een nieuwe serie op HBO in de afgelopen twee jaar. De eerste aflevering is al door acht miljoen mensen bekeken.

Lees ook: HBO onthult trailer topserie 'Perry Mason'

Eerste acht afleveringen
De acht afleveringen van het eerste seizoen van Perry Mason werden geregisseerd door Tim Van Patten, die eerder onder meer afleveringen van Boardwalk Empire en The Sopranos regisseerde, en door Deniz Gamze Ergüven, bekend van de film Mustang uit 2015. Hieronder een recente trailer:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'The Crown' seizoen 5 laat nog héél lang op zich wachten!
Series / Nieuws

Netflix-hit 'The Crown' seizoen 5 laat nog héél lang op zich wachten!

Wow, daarmee moeten we wel heel erg lang wachten op de volgende twee seizoenen.

De opnames van The Crown liggen voorlopig stil. Hoewel die van het vierde seizoen (gelukkig) al afgerond zijn, moesten die van het vijfde seizoen nog gaan beginnen. Dat gaat nog even duren.

We horen nu dat het de bedoeling is om pas volgende zomer verder te gaan. De camera's zouden niet voor juni 2021 weer gaan rollen. Daarmee nemen cast en crew zich heel erg de tijd en zorgt men ervoor dat er genoeg tijd is om alles voor te bereiden.

Lees ook: 'The Crown' krijgt dan toch nog een seizoen 6!

The Crown
Het vierde seizoen van de serie was al opgenomen. We gaan het leven van Queen Elizabeth in de jaren negentig zien en krijgen dus ook een stevige blik op Margaret Thatcher en hoe zij uiteindelijk aan de kant wordt geschoven als premier van het Verenigd Koninkrijk.

Lees ook: Nieuwe actrice voor prinses Margaret in 'The Crown' seizoen 5

In het vijfde seizoen zal Imelda Staunton de rol van Elizabeth op zich nemen. Het duurt nog wel even voordat we haar gaan zien. De verwachting is dat er twee jaar gaan zitten tussen het vierde en vijfde seizoen (overigens net als tussen het tweede en derde toen de cast ook wisselde).

Vrijwel direct als het vijfde seizoen opgenomen is, wil men beginnen met de zesde reeks. Die moet in 2022 opgenomen worden. Zodoende kunnen we in het najaar van 2022 The Crown seizoen 5 verwachten en een jaar later seizoen 6.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Helse nieuwe poster 'Lucifer'!
Series / Posters

Helse nieuwe poster 'Lucifer'!

Volgende maand start het vijfde seizoen van Lucifer op Netflix. Al zin in?

Via de eerdere trailer voor het eerste deel van seizoen vijf van Lucifer zagen we al dat dit nieuwe seizoen een enorme verrassing laat zien. Hieronder zie je het titelpersonage op een nieuwe duivelse poster.

Het nieuwe seizoen van de geliefde serie verschijnt eind augustus op Netflix en daarin zien we dat niet Lucifer Morningstar terugkeert naar de aarde, maar zijn tweelingbroer Michael Demiurgos. En dat is uiteraard niet iets dat de andere personages in de serie hadden verwacht.

Wie zien we op deze poster?
Aangezien Lucifer Morningstar en Michael Demiurgos tweelingbroers zijn, beide gespeeld door Tom Ellis is onduidelijk wie we op onderstaande nieuwe poster zien.



Lees ook: Helse onthulling in trailer 'Lucifer' seizoen 5!

Vanaf 21 augustus zien we hoe de aftrap van het tweedelige seizoen vijf verloopt. Het nieuwe seizoen bestaat namelijk uit twee keer acht afleveringen. De eerdere trailer:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Love Island' verhuist naar nieuwe locatie door Corona pandemie
Series / Nieuws

'Love Island' verhuist naar nieuwe locatie door Corona pandemie

Het nieuwe seizoen zal niet meer op Fiji opgenomen worden...

Geoffrey Ketels
In tegenstelling tot het voorgaande seizoen zal het vervolg van Love Island niet worden opgenomen op het eiland Fiji. De opnames gebeuren dan ook (voor de producenten) heel wat dichter bij huis.

Geen prachtig eiland voor het nieuwe seizoen van Love Island. De Corona pandemie die verspreid over de wereld weer in kracht toeneemt heeft ook bij deze reeks roet in het eten gegooid. Voor het nieuwe seizoen wordt er dan ook gekozen voor een hotel of resort in het Amerikaanse Las Vegas.

Ceasars Cromwell Hotel
Love Island vertelt het verhaal van een groep jonge, sexy "eilandbewoners" die op zoek gaan naar een nieuwe liefde. Van eilandbewoners is er in het nieuwe seizoen van Love Island echter geen sprake meer. De opnames zullen namelijk gebeuren in het Ceasars Cromwell hotel in het Amerikaanse Las Vegas.

Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn is voorlopig nog niet bekend. De productie heeft wel laten weten dat eenmaal de afleveringen zijn opgenomen er in principe vrij snel kan worden uitgezonden. Dit zou in ieder geval moeten betekenen dat het nieuwe seizoen nog ergens in de loop van deze zomer te zien zou moeten zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeer opmerkelijke serie in de maak over het leven van Hillary Clinton
Series / Nieuws

Zeer opmerkelijke serie in de maak over het leven van Hillary Clinton

De serie zal het verhaal vertellen van Hillary Clinton's leven zonder man Bill...

Geoffrey Ketels
Wat zou Hillary Clinton zijn geweest zonder haar man Bill? Het is een vraag waar we wellicht binnenkort een antwoord op zullen krijgen!

De Amerikaanse streamingdienst Hulu heeft bekend gemaakt dat het een serie in productie heeft over het leven van Hillary Clinton... Althans over het leven dat ze zou hebben gehad zonder haar man Bill. De serie zou volgens verschillende bronnen de naam Rodham dragen. Dit is de meisjesnaam van de voormalige presidentskandidate. De reeks zou bovendien gebaseerd worden op het gelijknamige boek van Curtis Sittenfeld.

Niet getrouwd
In de bijzondere serie Rodham zal de kijker te weten komen welke keuzes Clinton zou hebben gemaakt wanneer ze niet getrouwd zou zijn met de voormalige Amerikaanse president. De omschrijving die Hulu geeft aan de reeks is dan ook als volgt:

"Rodham zal het verhaal vertellen van een ambitieuze jonge vrouw die haar bijzondere geest ontwikkelt. Ze evolueert echter langzaam maar zeker van een idealist naar een cynisch persoon".

De productie van de serie is in ieder geval in goede handen. Ervaren makers van series als The Affair en The Handmaid's Tale zijn namelijk bij het project betrokken.

Wie de rol van Clinton voor haar rekening zal nemen is vooralsnog nog niet bekend. Hulu heeft ook nog niet bekend gemaakt wanneer we de reeks ongeveer mogen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt dit beroemde Star Wars-personage een eigen serie op Disney+?
Series / Nieuws

Krijgt dit beroemde Star Wars-personage een eigen serie op Disney+?

Het gerucht gaat dat Lando Calrissian straks een eigen serie krijgt op de streamingdienst.

We kennen Donald Glover natuurlijk allemaal als Troy in Community. Maar daarnaast was hij onder meer ook te zien in Star Wars-film Solo: A Star Wars Story. Hij kreeg daarvoor de zware last op zijn schouders om de rol van Billy Dee Williams over te nemen van Lando Calrissian.

Maar Glover deed het bijzonder goed. En dus keert hij mogelijk terug als Lando. Dat is althans op dit moment het gerucht dat rondgaat. Glover schijnt een eigen serie te krijgen op streamingdienst Disney+ en straks als Lando te zien zijn.

Tijdens Solo
De serie rond Lando Calrissian speelt zich naar het schijnt af ten tijden van de gebeurtenissen van de film Solo: A Star Wars Story. We zouden te zien krijgen hoe Lando Calrissian zich staande probeert te houden in de onderwereld die langzaamaan overgenomen wordt door de syndicaten van Darth Maul.

De Lando-serie wordt dus niet meteen een vervolg op Solo, maar echt iets dat zich ten tijde van de film afspeelt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Elisabeth Moss gaat series produceren voor Disney
Series / Nieuws

Elisabeth Moss gaat series produceren voor Disney

Er zitten behoorlijk wat projecten in de pijplijn van het bedrijf van Moss...

Geoffrey Ketels
Elisabeth Moss heeft een overeenkomst getekend met de mediabedrijven Hulu en Fox 21 voor de productie van verschilende series. Beide mediabedrijven zijn eigendom van Disney.

De overeenkomst die Elisabeth Moss met de beide mediabedrijven Hulu en Fox 21 heeft gesloten resulteert meteen in de ontwikkeling van Black Match. Dit wordt een psychologische thriler waarin Moss de hoofdrol zal spelen. In een reactie heeft Moss alvast het volgende laten optekenen; "We zullen alles in het werk stellen om krachtige en unieke verhalen te maken voor zowel de televisie als voor het grote scherm."

Nog meer series
Niet alleen Black Match is reeds in productie. Daarnaast gaf Moss nog aan dat er eveneens plannen zijn voor series die zijn gebaseerd op boeken zoals Smacked, Idaho en Imperfect Women. Ook andere series die zullen worden geproduceerd zoals Candy en Run Rabbit Run zullen onder de bevoegdheid vallen van het bedrijf van Moss genaamd Love & Squalor.

Wanneer deze verschillende projecten precies het levenslicht zullen zien is vooralsnog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' is nu keihard nodig
Series / Nieuws

'The Mandalorian' is nu keihard nodig

Dat vindt acteur Giancarlo Esposito, die in de serie Moff Gideon speelt.

We hebben The Mandalorian nodig. Vooral nu in deze moeilijke tijden. Dat stelt acteur Giancarlo Esposito, die in de serie de rol van slechterik Moff Gideon speelt.

Moff Gideon was ooit een officier in het Keizerrijk en nu druk bezig om Mando en Baby Yoda op te sporen. Tijdens een interview met Variety vertelt Esposito dat we dit verhaal heel hard nodig hebben.

Lees ook: 'The Mandalorian' brengt knallende actie in tweede seizoen

Een echte held
"The Mandalorian is iconisch. Het is een heldenreis, het verhaal van een held en mensen hebben op dit moment helden nodig. We hebben geen helden naar wie we op kunnen kijken en dus moeten we elkaars held zijn," vertelde hij. "Dus dat is wat The Mandalorian voor ons doet. Het staat ons toe om op te staan en een voorbeeld te zien van iemand die gewoon zijn plicht doet voor iemand anders."

Lees ook: 'The Mandalorian' geeft prachtige muziekvideo vrij

Esposito vertelde al dat het tweede seizoen heel wat laat zien van Baby Yoda, vol gevechten zit en dat we ook meer gaan leren over zijn personage.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'Lucifer' zijn grootste twist al verklapte
Series / Nieuws

Waarom 'Lucifer' zijn grootste twist al verklapte

Het vijfde seizoen heeft een twist die we dankzij de trailer dus nu al kennen.

Het vijfde seizoen van Lucifer verklapt in de trailer al een belangrijke twist. Namelijk dat de ogenschijnlijk teruggekeerde koning van de hel niet Lucifer is, maar zijn tweelingbroer aartsengel Michael. Die wordt ook gespeeld door Tom Ellis, maar met een matig Amerikaans accent.

Het vijfde seizoen was al grotendeels opgenomen toen bekend werd gemaakt dat er een zesde seizoen zou komen. Het verhaal van Michael zal dus waarschijnlijk afgerond zijn voordat dit seizoen voorbij is. Dan kan je het misschien maar beter alvast onthullen als een belangrijk plotpunt dit nieuwe seizoen.

Lees ook: 'Lucifer' eindigt bevredigend voor de fans

Strijd tegen Michael
Dit vijfde seizoen zal vermoedelijk grotendeels gaan om de strijd tegen Michael en een antwoord geven op de vraag waarom hij er zo op gebrand is het leven van Lucifer moeilijk te maken. En natuurlijk hoe Lucifer terug zou komen naar de Aarde.

Lees ook: Netflix toont speciale aflevering 'Lucifer'

Hij vertrok immers wegens een profetie waaruit bleek dat als hij en Chloe samen zijn, het kwaad op de Aarde losgelaten wordt. Een profetie die zich niet op laat lossen door het passeren van de tijd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'MacGyver'-showrunner maakte hoofdrolspeler suïcidaal
Series / Nieuws

'MacGyver'-showrunner maakte hoofdrolspeler suïcidaal

De manier waarop Peter Lenkov met zijn cast om ging was echt niet acceptabel.

Acteur Lucas Till werd suïcidaal van showrunner Peter Lenkov van tv-reboot MacGyver. De acteur vond het maar niets om voor hem te werken en vertelt tijdens een interview met Vanity Fair Magazine dat er op de set echt sprake was van een nare werksfeer.

Lenkov werd ontslagen omdat zijn cast en crew geklaagd had over zijn manier van werken. Volgens Till was er sprake van pesterijen, verbaal misbruik en body shaming. "Ik heb nog nooit zo hard gewerkt in mijn leven, en dat vind ik best. Maar de manier waarop Peter met mensen om gaat is gewoon onacceptabel," begon Till zijn verhaal.

Lees ook: Coronacrisis: 'MacGyver' seizoen 4 definitief gestopt

Suïcidaal geworden
"Ik werd suïcidaal in het eerste jaar van de serie, door de manier waarop hij met mij en de mensen om mij heen om ging. Zo bereikte hij echt mijn breekpunt," ging de acteur verder.

Lees ook: Toekomst van 'MacGyver' serie lijkt onzeker

"Er was altijd wel iets aan mijn voorkomen waar hij niet blij mee was. Zo klaagde hij ooit over mijn 'f--king lelijke benen' en zouden we die nooit meer laten zien. Natuurlijk moest ik er ook wel om lachen, maar je kan je voorstellen hoe het was als hij een soms een punt maakte."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Afrikaanse Benders in 'Avatar: The Last Airbender'?
Series / Nieuws

Afrikaanse Benders in 'Avatar: The Last Airbender'?

Avatar: The Last Airbender zou wat John Boyega betreft flink kunnen uitbreiden op een logische manier.

John Boyega ziet het al helemaal zitten. Hij wil wel spelen in de aankomende live-action Avatar: The Last Airbender-serie van Netflix.

De animatieserie is immens populair en trekt sinds deze debuteerde op Netflix meer kijkers dan ooit. Fans denken nu na over andere delen van de fictieve wereld om te verkennen en een deel daarvan is natuurlijk Afrika. Acteur John Boyega weet het wel en wil wel in de serie spelen.

Lees ook: 'Avatar The Last Airbender': hoe de Avatar ontstond

Benders in Afrika
"Als jullie er klaar voor zijn om benders in Afrika te verkennen, dan laat me even iets weten!" schreef de acteur op zijn Twitter-account. En daar kreeg hij duizenden positieve reacties op.

Lees ook: Interessante theorie verklaart veel over 'Avatar: The Last Airbender'

Avatar: The Last Airbender keek helemaal niet naar een Afrikaanse regio. De franchise verkende vier naties met allemaal verschillende krachten en elk een eigen element. Maar daar zat geen Afrikaanse natie tussen. Door die toe te voegen aan de franchise, zou de boel in elk geval heel wat uitgebreid kunnen worden en krijgt de mythologie nieuwe context.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jonge Picard in 'Star Trek: Picard'?
Series / Nieuws

Jonge Picard in 'Star Trek: Picard'?

Wat James McAvoy betreft, moet dit gewoon mogelijk zijn in de CBS-serie rond Jean-Luc.

Acteur James McAvoy belooft dat hij op de een of andere manier te zien zal zijn als een jonge Jean-Luc Picard. Zelfs al moet hij de rol zelf opnemen. Dat vertelt de acteur, die in het verleden in de X-Men-franchise een jonge Patrick Stewart speelde.

McAvoy sprak met The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en vertelde over zijn momentje als kapitein van een ruimteschip in een Star Trek-parodie. Fallon vroeg of hij ergens te zien zou kunnen zijn als een jonge Picard.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' seizoen 2: Dit moet je weten

Zeker wel!
"Jimmy, dat is de enige wereld die bestaat waarin ik Jean-Luc Picard zal spelen," vertelde de acteur. "En als ze mij niet inhuren, dan maak ik het op mijn telefoon." Hij weet zeker dat hij de rol zal kunnen spelen. Misschien in een flashback of op een andere manier.

Lees ook: Helaas: deze oude bekende keert niet terug in 'Star Trek: Picard'

McAvoy speelde in het verleden de rol van Professor Charles Xavier, die groot werd dankzij het werk van Stewart. De zware taak om hem ook te spelen viel toen op de schouders van McAvoy, die het met verve deed.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.