search
'Supernatural'-foto verzamelt castleden voor de laatste keer
Series / Foto's

'Supernatural'-foto verzamelt castleden voor de laatste keer

Nog eenmaal zijn de hoofdrolspelers samen op een foto te zien voor de serie van The CW.

De cast van Supernatural is gezamenlijk te zien op een setfoto. Acteur Jensen Ackles deelde een laatste beeld van hem en de andere hoofdrolspelers op zijn Instagram. We zien hen samen poseren op de filmset.

Daarnaast belooft The CW-baas Mark Pedowitz dat de laatste paar afleveringen van de serie (die na vijftien seizoenen tot een einde komt) gezamenlijk een bijzonder evenement gaan vormen. Tegenover Variety verklaart Pedowitz dat "we het negatieve van wat er gebeurd is gaan nemen en dat in iets positiefs veranderen. We zijn van plan er een mooi evenement van te maken."

Lees ook: Supernatural' seizoen 15 komt eindelijk weer op gang!

Laatste foto
Het laatste beeld van de castleden zal fans verder natuurlijk ook bekoren. Op het beeld zien we niet alleen Jensen Ackles (Dean Winchester), maar staan ook andere helden: Jared Padelecki (Sam Winchester), Misha Collins (Castiel) en Alexander Calvert (Jack). Zij leunen tegen de beroemde Chevy Impala van de gebroeders Winchester.

Lees ook: Stilleggen opnames 'Supernatural' is juist een goede zaak

Het tweetal moet het dit vijftiende seizoen nog eenmaal opnemen tegen bovennatuurlijk kwaad. Dan stopt de serie. De opnames van de laatste afleveringen zijn nog niet klaar.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen