Kevin Smith over Netflix-serie 'Masters of the Universe'

Meer details 'Masters of the Universe' van Netflix

Een hoop getalenteerde acteurs lenen hun stemmen aan de wereld van Eternia.

Zilko Tarici, 24 juli 2020 om 12:21

Tijdens de nieuwste aflevering van Kevin Smiths podcast Fatman Beyond gaf de gerenommeerde regisseur informatie vrij over de stemopnames van zijn reboot van de klassieke animatieserie He-Man and the Masters of the Universe uit de jaren '80.
Lees ook: Mark Hamill wordt hoofdrolspeler 'Masters of the Universe'!

Eerder werd al bekend dat Smith als showrunner van Masters of the Universe: Revelation dienst zou doen. De serie zou een direct vervolg op de oorspronkelijke tekenfilmserie moeten worden.

Smith gaf ten eerste commentaar op het aandeel van Lena Headey (Cersei Lannister uit Game of Thrones):

"Deze week hebben we de stemopnames van Lena Headey gedaan, en dat was geweldig. Zij woont in het Verenigd Koninkrijk, dus het was voor ons nog ochtend. Ik kan echt de hele dag naar haar luisteren. Ze geeft alles en haalt het maximale uit de dialogen. Ik heb nog nooit iemand zo goed het woord 'wretched' horen zeggen."

Ook over de overige stemacteurs had Smith niets dan lovende woorden:

"Stephen Root heeft alle stemopnames van Cringer voltooid, wat fantastisch is gegaan. Ook Chris Wood is klaar met de opnames voor He-Man/Prince Adam. En dat geldt ook voor Sarah Michelle Gellar als Teela en Mark Hamill als Skeletor. Alle scripts zijn tot leven gebracht. Ik heb de allerlaatste zin gehoord, en het is een fantastische ervaring geweest."

Lees ook: 'He-Man' terug op Netflix! "By the Power of Greyskull.."

Kleurrijke personages én cast
Naast de eerder genoemde castleden zijn in de animatieserie ook rollen weggelegd voor Liam Cunningham (als Man-At-Arms), Griffin Newman (als Orko), Diedrich Bader (als King Randor), Alicia Silverstone (als Queen Marlena) en Susan Eisenberg (als Sorceress).

Masters of the Universe: Revelation wordt ergens in 2021 verwacht op Netflix.

Bron: Kevin Smith

Lees meer over: Masters of the Universe, Kevin Smith, Netflix, Lena Headey, Mark Hamill

Populair nieuws