Mark Hamill wordt hoofdrolspeler 'Masters of the Universe'!

Mark Hamill in Masters of the Universe!

Hij spreekt een van de stemmen in voor de serie die Kevin Smith voor Netflix maakt.

Jim Pedd, 15 februari 2020 om 16:14

Sony heeft het druk met het in elkaar zetten van een live-action film rond de Masters of the Universe. In de tussentijd werkt Kevin Smith aan een vervolgserie, het geanimeerde Revelation. Die serie heeft nu een sterrencast gevonden.
The Hollywood Reporter laat weten dat Mark Hamill, Lena Headey en Sarah Michelle Gellar allemaal getekend hebben om stemmen in te spreken. “Ik kan echt niet geloven dat ik met dit talent mag samenwerken,” vertelde Smith. “Deze ongelofelijke sterrencast die Mattels Rob David en Netflix’s Ted Biaselli hebben verzameld voor onze serie, laat aan alle He-Man fans weten dat we echt ons best hebben gedaan om de legendarische wereld van Eternia te eren.”

Lees ook: 'He-Man' terug op Netflix! "By the Power of Greyskull.."

Wie is wie?
Acteur Mark Hamill spreekt voor de serie de stem van Skeletor in, en Alan Oppenheimer spreekt die van Moss Man in. Headey is de rechterhand van Skeletor, Evil-Lyn en He-Man wordt ingesproken door Chris Wood. Verder is Gellar Teela en spreekt Liam Cunningham de stem van Man-at-Arms in.

De serie pikt de draad op na de gebeurtenissen in de vorige serie en laat zien dat de laatste strijd voor Eternia losbarst. Het is aan onze held om het missende Sword of Power te vinden en de geheimen van Grayskull bloot te leggen.

Bron: THR

Lees meer over: He Man, Masters of the Universe, Mark Hamill, Lena Headey, Sarah Michelle Gellar, Kevin Smith

Populair nieuws