search
Disney+ komt deze week met vier nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Disney+ komt deze week met vier nieuwe series

We hebben een hele rits nieuwe series die aan de streamingdienst van Disney zijn toegevoegd.

We hebben weer ons wekelijkse overzicht met nieuwe series op Disney+. Films verschenen er helaas niet nieuw op de streamingdienst van Disney. En dus moeten we het doen met series die we wel vaker zien verschijnen.

Wild Congo kreeg een volledig eerste seizoen op de serie, die uit 2014 stamt en ons laat zien welke dieren er allemaal aan de Congorivier wonen. Die rivier is 5.000 kilometer lang, dus je kan je voorstellen dat het er heel wat zijn.
Penny op M.A.R.S. is de volgende serie op de lijst, waarvan het eerste seizoen verscheen op Disney+. Deze show draait om Penny de dochter van de beroemde popster Bakia, die net als haar beste vriendin Camilla naar de MARS wil, een goede school voor de kunsten.
Nieuwe afleveringen
Dat zijn er maar twee deze week:
Family Sundays (S01E38): deze week zien we hoe er vingerpoppetjes gemaakt worden door de familie Ruvalcaba die ze wil baseren op de film Jungle Book.
One Day at Disney (S01E34): Altijd al benieuwd geweest naar een helikopterverslaggever? Nou dan heb je geluk want in deze 34ste aflevering van de serie volgen we Chris Cristi.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen