'Nog eens vier 'Star Wars'-series voor Disney+ op komst'

Nog eens 4 Star Wars-series voor Disney+ op komst

Het verhaal gaat dat er echt nog heel veel meer materiaal in de maak is.

Jim Pedd, 27 juli 2020 om 09:16

Er wordt aan nog eens vier Star Wars-series gewerkt voor streamingdienst Disney+. Dat is althans een nieuw verhaal dat de wereld in geholpen wordt door fansite Kessel Run Transmissions.
Momenteel zijn er al vijf series in de maak voor de streamingdienst van Disney die zich afspelen in het Star Wars-universum. Dat maakt het heel veel nieuws natuurlijk. En daar komen er nu, horen we, dus nog eens vier bij.

Druk universum
Op dit moment wordt er al gewerkt aan een tweede (en derde) seizoen van The Mandalorian. Dan is er nog een serie rond Obi-Wan Kenobi, eentje rond Cassian Andor en een rond de Bad Batch. En nog een serie die gemaakt wordt door Leslye Headland en draait om vrouwelijke heldinnen.

Naast die vijf series zou er nu gekeken worden naar nog meer materiaal, waar we nog weinig zeker van weten. Geruchten zijn er in elk geval genoeg. Zo zou er een serie komen rond Ahsoka Tano, maar ook eentje rond Boba Fett, eentje over Lando Calrissian en wordt er misschien zelfs gewerkt aan een serie rond Admiral Thrawn. ook hebben we het gerucht gehoord dat Ezra Miller nog een serie krijgt.

Er is dus veel mogelijk de komende tijd!

Bron: KRT

Lees meer over: Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws