Eindelijk bevestiging! Netflix- serie 'Outer Banks' krijgt een tweede seizoen!

Netflix-serie 'Outer Banks' krijgt tweede seizoen

Het stond eigenlijk al zo goed als vast, maar nu heeft Netflix het vervolg ook officieel bevestigd...

Geoffrey Ketels, 27 juli 2020 10:23

In april van dit jaar verscheen de serie Outer Banks op streamingdienst Netflix. De serie kon rekenen op goede kritieken waardoor er al snel werd gespeculeerd over het verschijnen van een vervolg. Netflix heeft nu bevestigd dat er met zekerheid een tweede seizoen zal verschijnen.
Veel over het tweede seizoen is er momenteel nog niet bekend. Netflix heeft wel via Instagram een filmpje de wereld ingestuurd die duidelijk maakt dat de cast uit het eerste seizoen in haar totaliteit terugkeert voor het vervolg. Het leuke filmpje is dan ook een compilatie van beelden van verschillende van de hoofdrolspelers.

Tweede seizoen
Een belangrijke vraag die zich nu stelt is wanneer het tweede seizoen van Outer Banks precies kan worden bekeken. De huidige Corona-pandemie zal er wellicht voor zorgen dat fans nog wel even geduld zullen moeten hebben. Hierover is tot dusver nog niets bekend gemaakt.

Outer Banks vertelt het verhaal van John B (Chase Stokes) die samen met zijn drie beste vrienden op jacht gaat naar een schat die iets te maken zou hebben met de verdwijning van zijn vader. Zijn zoektocht leidt niet alleen naar een verboden romance, maar ook naar een zomer gevuld met mysterie en avontuur.

Het eerste seizoen van Outer Banks is in ieder geval volledig te bekijken op Netflix!

Lees meer over: Outer Banks, serie, series, Netflix, Netflix serie

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws