Videoland kwam met heel veel nieuwe series

Videoland kwam met heel veel nieuwe series

Waaronder Baywatch, maar er is nog veel meer nieuw materiaal deze week.

Jim Pedd, 27 juli 2020 om 12:30

Wat is er afgelopen week allemaal nieuw aan series verschenen op Videoland? Toch behoorlijk wat! Vandaag vertellen je welke series dat er allemaal zijn.
Wildest Survival (2 seizoenen): We reizen naar plekken over de hele wereld en kijken naar het verbazingwekkende gedrag dat verschillende wilde diersoorten zichzelf hebben aangeleerd om te overleven, voedsel te zoeken, een partner te vinden en soms zelfs om wraak te nemen.
Ex on the Beach US (3 seizoenen): Je hoeft je deze zomer niet te vervelen want na MTV's Ex On The Beach Double Dutch kan je nu ook kijken naar MTV's Ex On The Beach USA Seizoen 3! Laat die exen maar komen.
EasyJet: Inside the Cockpit (2 seizoenen): We volgen easyJet-piloten in spe tijdens hun opleiding. We kijken mee met trainingen en zien hoe ze het ervan afbrengen tijdens hun eerste werkdag als echte easyJet-piloot. Het besturen van een Airbus is vaak een koud kunstje, maar hoe gaan ze om met de tientallen vermoeide, vertraagde en gefrustreerde reizigers?
De Bachelorette (1 seizoen): Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen. Gaat ze haar ware liefde vinden?
Videoland Viewing Party: De Bachelorette (1 seizoen): Voor wie niet genoeg kan krijgen van het romantische datingprogramma De Bachelorette! Monica Geuze of Rijk Hofman ontvangt iedere week een andere bekende fan in de Viewing Party. Samen bekijken ze de aflevering en bespreken ze de hoogte- en dieptepunten, natuurlijk voorzien van hun ongezouten mening. Ook doen ze voorspellingen over het vervolg van het seizoen aan de hand van het bord.
Baywatch (3 seizoenen): Baywatch gaat over de strandwachten van Malibu in Californië. Onder leiding van Mitch Buchannon krijgen de strandwachten regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.
Louie & Yoko (1 seizoen): De superhandige Louie bouwt samen met Yoko alles wat hun vrienden nodig hebben. Of het nou een brug is, een skilift, een windturbine of een raket: geen enkel probleem! Met een magische gereedschapskist kunnen Louie en Yoko álles maken! En ze laten jou zien hoe het moet.
Moka’s Fantastische Avonturen (1 seizoen): De jonge krokodil Moka gaat samen met de moedige neushoorn Cherry op ontdekkingsreis in zijn koninkrijk. Moka is heel nieuwsgierig en impulsief, en daarom komen ze regelmatig in de problemen.


Nieuwe afleveringen
Die verschenen van deze series:

Postcode Loterij Eén tegen 50 (S01E03): In het twintigste seizoen van dit quizprogramma, een speciale coronaproof-versie, neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenkandidaten. Tijdens het programma wordt ook de straatprijs van de Postcode Loterij uitgereikt.
De Ambassade (S01E04): De consuls en ambassadeurs komen meteen al in actie om landgenoten in alle uithoeken van de wereld uit de nood te helpen. Van verloren papieren tot huwelijksaanvragen: de problemen zijn zeer divers.
Britain’s Got Talent (S13E12): Juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams gaan op zoek naar de grootste talenten van Groot-Brittannië. Voor de meest spectaculaire acts kunnen de juryleden de Golden Buzzer inzetten, waarmee hun eigen favoriet direct naar de halve finale gaat.
Het Beste van 10 jaar The Voice of Holland (S01E02): Juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams gaan op zoek naar de grootste talenten van Groot-Brittannië. Voor de meest spectaculaire acts kunnen de juryleden de Golden Buzzer inzetten, waarmee hun eigen favoriet direct naar de halve finale gaat.
Helden van de Spelen (S01E04): We volgen zes Nederlandse sporters in hun plaatsing en voorbereiding voor de aankomende Olympische Spelen.
Het Beste van Eigen Huis & Tuin (S01E08): De leukste, grappigste en mooiste momenten van het afgelopen seizoen.
Goede Tijden, Zomer Tijden (S01E08): Presentatrice Froukje de Both ontvangt elke week een van de 'Goede Tijden, Slechte Tijden'-acteurs van de huidige cast én een oudgediende. Samen bespreken ze memorabele scenes van de afgelopen 30 jaar en geven spoilers over het nieuwe seizoen. Verder komt ook het dagelijks leven van de acteurs aan bod.

Lees meer over: Videoland, Weekoverzicht

Populair nieuws