'Killing Eve' productie stilgelegd vanwege het Coronavirus

Het stijgende aantal besmettingen zorgt voor stevige onrust in Europa...

Geoffrey Ketels, 27-07-2020 11:25

BBC America heeft bekend gemaakt dat het de productie van de serie Killing Eve voor onbepaalde tijd heeft stilgelegd. Het Coronavirus zou aan de basis liggen van deze beslissing.
Het Coronavirus, dat inmiddels terug aan kracht blijkt te winnen in Europa gooit wederom roet in het eten van de productieschema's van verschillende series. Onder meer de productie van het nieuwe seizoen van Killing Eve loopt vertraging op.

Het Coronavirus zorgt er volgens BBC America voor dat het lastig wordt om opnames te kunnen maken op verschillende locaties verspreid over Europa. Een datum waarop de productie hervat zou kunnen worden werd tot dusver nog niet genoemd.

Brits-Amerikaanse serie
De Brits-Amerikaanse serie Killing Eve is gebaseerd op de boeken van Luke Jennings. De boeken evenals de serie vertellen het verhaal van de jacht van een geheim agent op een huurmoordenaar genaamd Villanelle.

De cast van de reeks bestaat uit namen zoals Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw en Kim Bodnia. De serie wist in het verleden reeds verschillende prijzen in de wacht te slepen. Zo viel ze onder meer in de prijzen bij de BAFTA's en de Critics Choice Awards.

Van zodra er meer bekend is over het hervatten van de productie van Killing Eve lees je dat uiteraard hier op Serietotaal!

Lees ook: 'Killing Eve' seizoen 4: Dit moet je weten

Lees meer over: Killing Eve, serie, series

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam