Darth Maul-acteur in de problemen bij Disney+?

Darth Maul-acteur in de problemen bij Disney+?

Ray Park plaatste een video waarin zijn vrouw hem aan het bevredigen is. Dat had hij niet moeten doen.

Jim Pedd, 28 juli 2020 om 09:22

Wellicht heb je het gemist, maar acteur Ray Park was trending op sociale media. Hij plaatste een video waarin hij liet zien hoe zijn vrouw hem bevredigde. Niet heel handig, als je wil werken voor de meest brave filmstudio waar reputatie alles is.
Om die reden horen we nu ineens verschillende berichten waaruit blijkt dat Park voorlopig niets meer te doen zal hebben in de Star Wars-franchise. Jammer, want men schijnt juist grote plannen gehad te hebben met zijn personage, Darth Maul.

Lees ook: 'The Mandalorian' is nu keihard nodig

Darth Maul
Maul debuteerde in Star Wars: The Phantom Menace, waarin hij het als eerste Sith opnam tegen Obi-Wan Kenobi. Die strijd mislukte en Maul werd letterlijk doormidden gehakt. Maar zijn haat hield hem in leven, waardoor hij vele jaren het universum onveilig kon maken.

Lees ook: 'The Mandalorian' brengt knallende actie in tweede seizoen

Het verhaal ging in de tussentijd dat men van plan was om de acteur flink wat werk te geven in series op Disney+. Maar de video die hij plaatste was natuurlijk heel dom en schijnt die plannen door de war geschopt te hebben.Lees meer over: Darth Maul, Star Wars, Ray Park, Disney Plus

Populair nieuws