search
'Rick & Morty' eventjes terug voor gave korte animatie 'Genocider'!
Series / Video/clip/featurette

'Rick & Morty' eventjes terug voor gave korte animatie 'Genocider'!

Opnieuw een super coole korte animatie om ons zoet te houden tot een nieuwe reeks afleveringen.

De makers van de uitermate populaire tekenfilmserie Rick & Morty laten vaker buitenstaanders hun creatie in een andere vorm gieten, en dat is ook vandaag weer het geval met Rick & Morty vs. Genocider, een acht minuten durende Japans gesproken korte anime van Takashi Sano (Tower of God, Fire Emblem: Three Houses). Je kunt het resultaat hieronder bekijken!

Lees ook: Nieuwe 'Rick and Morty' trailer maakt releasedatum volgende afleveringen bekend!

In deze 'reeks' zagen we eerder al Bushworld Adventures (2018) en het eerder dit jaar verschenen Samurai & Shogun. In Genocider zien we hoe het maffe paar naar Tokio afreist om de titulaire schurk Genocider uit te schakelen.

Lees ook: 'Rick and Morty' zijn terug in bizarre korte animatie!

Onenigheid achter de schermen
Bedenker Justin Roiland onthulde de anime afgelopen weekend tijdens een speciaal evenement. Hij liet daarnaast weten geen fan te zijn van de manier waarop het vierde seizoen dit jaar doormidden werd gehakt. Roiland wil liever elke maand een aflevering vrijgeven en er een 'grote gebeurtenis' van maken, maar liet ook weten dat hij over die beslissing geen zeggenschap heeft.

Aan het vijfde seizoen wordt momenteel hard gewerkt en ook voor het zesde seizoen zijn de eerste stappen gezet. Adult Swim bestelde vorig jaar in totaal 70 nieuwe afleveringen, waardoor de serie uiteindelijk op 10 seizoenen kan uitkomen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen