search
Gave poster Netflix-hit 'The Umbrella Acadamy'
Series / Posters

Gave poster Netflix-hit 'The Umbrella Acadamy'

De familie Hargreeves keert op 31 juli terug voor een tweede seizoen op Netflix.

Met minder dan een week te gaan tot de release, heeft Netflix een poster vrijgegeven voor het tweede seizoen van The Umbrella Academy. De Netflix-serie heeft daarmee een hommage aan een klassieke cover van het werk van Gerard Way, Gabriel Ba en James Jean.

The Umbrella Academy is gebaseerd op de comics van deze auteurs en een grote hit op Netflix. De show keert dan ook aanstaande vrijdag terug met een tweede reeks, waarin we de familie Hargreeves weer kunnen volgen.

Lees ook: 'The Umbrella Academy': Dit is de bizarre schurk

Nog eens een apocalypse
Het eerste seizoen liet zien hoe de Hargreeves-familie weer bij elkaar komt als hun vader plotseling dood gaat. Reginald Hargreeves adopteerde hen, ogenschijnlijk met het doel de wereld te kunnen redden. Dat moet uiteindelijk ook, want in de toekomst stort de maan neer op Aarde. Aan de Hargreeves-familie de taak om dat tegen te houden.

Lees ook: Nieuwe trailer Netflix-serie 'The Umbrella Academy' seizoen 2!

Maar de trailer voor het tweede seizoen liet zien dat dit bepaald niet lukt en dat de familie de apocalypse nog steeds moet tegenhouden. Ditmaal in de jaren zeventig, waar ze terecht zijn gekomen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen