Mysterieuze clip uit 'Lovecraft Country' van HBO

Duistere clip uit 'Lovecraft Country' van HBO

Wordt dit dé nieuwe serie voor HBO nadat de zender verleden jaar afscheid nam van Game of Thrones?

Bram de Groot, 27-07-2020 14:39

Afgelopen maanden zagen we al een aantal trailers voor de horrorserie Lovecraft Country van de zender HBO. Deze nieuwe grote productie zou zomaar eens een belangrijke serie kunnen worden voor aankomende jaren. De eerste beelden zien er in ieder geval goed uit.
Tijden Comic-Con@Home is er een preview-clip verschenen en deze bewijst dat de serie meer is dan een serie over de mysterieuze monsters die we eerder zagen. Het lijkt erop dat het ook een soort van ontdekkings-/avonturenserie is. Check de beelden hieronder maar.


Middenin een racistisch Amerika
Het verhaal van Lovecraft Country volgt drie mensen die op zoek zijn de verdwenen ouders van één van hen, Atticus Black gespeeld door Jonathan Majors. Samen met zijn vriendin Letitia (Jurnee Smollett-Bell) en zijn oom George (Courtney B. Vance) reist hij door het racistische Amerika van de jaren 50.

Lees ook: Enge monsters in trailer HBO-horrorserie 'Lovecraft Country'

Vanaf 16 augustus is het tiendelige Lovecraft Country, gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2016 van Matt Ruff, van producenten Misha Green, J. J. Abrams en Jordan Peele te zien op HBO! Hieronder ook een affiche.


Bron: HBO

Lees meer over: JJ Abrams, Jordan Peele, Jonathan Majors, Lovecraft Country

Populair nieuws