search
Wynonna Earp is terug in seizoen 4-trailer
Series / Trailer

Wynonna Earp is terug in seizoen 4-trailer

Wynonna Earp keert binnenkort terug voor het vierde seizoen en nu zie je de trailer voor de bovennatuurlijke western/horrorserie.

In 2017 werd de serie Wynonna Earp door Variety-reporter Maureen Ryan uitgeroepen tot één van de beste tv-show van het jaar. De bovennatuurlijke western/horrorserie van zender Syfy startte in 2016 en in 2018 werd het derde seizoen afgerond. Nu is seizoen 4 gestart!

Tijdens Comic-Con@Home verscheen er een preview van drie minuten voor de eerste aflevering die gisteren op Syfy werd uitgezonden. De beelden starten daar waar seizoen drie stopte. Wynonna, gespeeld door Melanie Scrofano, bereidt zich voor en verzamelt de nodige wapens om te proberen haar zus te redden.



Niet de openingsscène
De beelden die je hierboven zag, zijn overigens niet de openingsscène. Dit beloofde producent Emily Andras tijdens de panel. Het is een wonder dat het vierde seizoen verschijnt. Lange tijd leek het erop dat er geen geldschieters waren om door te gaan met de serie.

Lees ook: Bovennatuurlijke horrorserie 'Wynonna Earp' krijgt een vierde seizoen

De campagne 'Fight For Wynonna' zorgde er uiteindelijk voor dat toch de handen op elkaar kwamen voor een volgend avontuur voor Wynonna Earp. De eerste aflevering van S4 heet "On the Road Again" en de komende twee afleveringen dragen de titels "Friends in Low Places" en "Look at Them Beans".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen