search
Nieuw castlid voor bizarre Netflix-serie 'Sweet Tooth'
Series / Nieuws

Nieuw castlid voor bizarre Netflix-serie 'Sweet Tooth'

Er zit nu duidelijk schot in de langverwachte graphic novel-verfilming

Twee maanden geleden werd nog aangekondigd dat Netflix de graphic novel-verfilming Sweet Tooth zou maken, maar inmiddels lijkt de voornamelijke cast ook al te zijn verzameld. Vandaag komt daar een toevoeging bij in de vorm van actrice Dania Ramirez, die het personage Aimee zal spelen.

Comic-fans zullen Ramirez nog kennen als Callisto in X-Men: The Last Stand uit 2006. Ze was daarnaast ook te horen in een aflevering van Justice League Action in 2018 en verzorgde datzelfde jaar ook de stem van Scandal Savage in Suicide Squad: Hell to Pay. Verder zagen we de actrice opduiken in series als Heroes, Entourage, Once Upon a Time en Tell Me a Story.

Een serie vol rare schepsels
Het personage dat Ramirez zal spelen in Sweet Tooth wordt omschreven als een 'pionier die in het midden van een dystopisch Amerika weeskinderen die half dier zijn een onderkomen biedt'. De serie is gebaseerd op de gelijknamige Vertigo-stripreeks van Jeff Lemire en gaat over mens-hert hybride Gus (Christian Convery), die door Amerika reist na een apocalyptische gebeurtenis.

Andere castleden zijn Nonso Anozie, Adeel Akhtar, Will Forte en James Brolin. Niemand minder dan Robert Downey Jr. is een van de uitvoerend producenten van de serie.

Het is nog onduidelijk wanneer we Sweet Tooth op Netflix kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen