Terugkeer Governor in 'The Walking Dead'?

Terugkeer Governor in 'The Walking Dead'?

Het zou zomaar kunnen via de The Walking Dead-films, aangezien er nog genoeg over hem te vertellen valt.

Bram de Groot, 2 augustus 2020 20:14

In de komende seizoenen van The Walking Dead zal Negan voorlopig nog wel een rol spelen. En we hebben uiteraard nog Beta en zijn Whisperers. Vele seizoenen geleden was Philip Blake a.k.a. de Governor nog de badguy.
Ondanks dat we in het vierde seizoen afscheid van het personage van acteur David Morrissey namen, blijft hij in verband gebracht worden met een tijdelijke terugkeer. Bijvoorbeeld via de films die gemaakt worden.

Meer over de Governor?
Volgens Morrissey valt er nog veel te vertellen, via Digital Spy. "Het zijn schitterende verhalen. Als ik terug zou komen, zou ik graag op een filmische manier terugkomen om die verhalen te vertellen," zei Morrissey over de comics The Walking Dead: Rise of the Governor, The Road to Woodbury en The Fall of the Governor: Part One en Part Two die meer over de achtergrond van het personage vertellen.

Lees ook: Grote clash voor Daryl in 'The Walking Dead' aanstaande?

"Een van de geweldige dingen voor mij was in seizoen vier toen ik terugkwam. Ik had vier afleveringen en het ging geheel over mij. Het was gewoon mijn verhaal. Ik vond dat geweldig. En ik denk dat er nog meer te vertellen is. Er zijn verhalen te vertellen uit die comics die ik echt fascinerend vind," aldus Morrissey.

Lees ook: Zonder Negan is 'The Walking Dead' geen zak aan

Er wordt op dit moment gewerkt aan drie films en mogelijk wordt daarin - bijvoorbeeld met flashbacks - gekeken naar meer dan alleen wat er na het verdwijnen van Rick Grimes gebeurt.

Bron: digitalspy

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, David Morrissey

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws