Gemengde reacties op 'Pretty Little Liars' concurrent 'Get Even'

Gemengde reacties na launch 'Get Even' op Netflix

De hooggespannen verwachtingen lijken op het eerste zicht niet helemaal ingelost te worden...

Geoffrey Ketels, 2 augustus 2020 om 17:22

De verwachtingen rond de serie Get Even waren hooggespannen. Nu ze op Netflix staat blijken de eerste reacties echter stevig tegen te vallen.
Het is altijd gevaarlijk om zo'n gigantische druk op de schouders van een nieuwe serie te leggen zoals het geval is bij Get Even. Reeds van zodra werd aangekondigd dat de reeks op Netflix zou verschijnen werd er gesproken over de vervanger voor Pretty Little Liars. Dat verhoogt de verwachtingen natuurlijk meer dan aanzienlijk.

Dalende scores
Nu de reeks op Netflix staat dalen ook de scores op gespecialiseerde websites. Vooraleer Get Even op de streamingdienst verscheen bedroeg de score op bijvoorbeeld IMDB nog 6,8/10. Inmiddels is deze score gedaald naar 6/10.

Er wordt de serie vooral een gebrek aan innovatie verweten. In heel wat reacties en recensies wordt verwezen naar bijvoorbeeld Euphoria, een serie die wat heeft gedaan met de actualiteit van nu. Ondanks het feit dat pestgedrag van alle tijden is, is de verhaallijn eigenlijk flinterdun. Desalniettemin is het wel zo dat Get Even wel gewoon vermakelijk entertainment biedt, al zal ze er wellicht niet in slagen om de hoge verwachtingen volledig in te lossen.

Get Even is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Lees meer over: Get Even, serie, series, Netflix

Populair nieuws