Francesca Farago (Too Hot to Handle) toont rondingen op Insta-foto

Netflix-babe Francesca (THTH) op Insta-foto

De celeb uit de Netflix-show Too Hot to Handle ziet er weer héél zomers uit.

Door redactie, 5 augustus 2020 om 09:06

De Netflix-show Too Hot to Handle werd eerder dit jaar van april tot in mei uitgezonden. De reality-tv-dating-spelshow zette heel wat uiteenlopende vrijgezellen bij elkaar. Om de hoofdprijs van maximaal 100.000 dollar te winnen mochten ze geen seks hebben.
Eén van de kandidaten was de Canadese brunette Francesca Farago die het oog van de camera wel wist te vinden. Tijdens en na de uitzending van Too Hot to Handle werd ze een ware hit op Instagram en dat kwam dan vooral door de vele schaars geklede foto's.

Opvallend badpak!
Francesca Farago wist de hoofdprijs te winnen, maar deelde uiteindelijk de overgebleven prijzenpot van 75.000 dollar met vele andere deelnemers. Waarschijnlijk om flink wat centen bij te verdienen plaats ze bijna iedere dag een nieuwe foto in een ander outfit. Dit keer zien we haar in een opvallend badpak of sportpakje, en schrijft ze erbij: "Gesloten sportscholen? geen probleem".

Wil je Francesca zien in een wel heel uitdagend padpak of sportpakje met een behoorlijke voorgevel? Check dan haar nieuwste foto op instagram!

Bron: Francesca Farago

Lees meer over: Francesca Farago, Netflix, Too Hot to Handle

Populair nieuws