'Fear The Walking Dead' seizoen 5 binnenkort te streamen!

'Fear The Walking Dead' S5 binnenkort te streamen

Het vijfde seizoen is vanaf midden deze maand te streamen bij Amazon Prime Video...

Geoffrey Ketels, 5 augustus 2020 om 09:04

Goed nieuws voor fans van de serie Fear The Walking Dead. Het vijfde seizoen van de reeks is vanaf midden augustus te streamen op Amazon Prime Video.
Fear The Walking Dead is een spin-off van The Walking Dead die je meeneemt terug in de tijd, meer bepaald naar de beginperiode van de zombie-uitbraak. De serie werd enigszins onverwacht toch uiteindelijk behoorlijk populair en kan ook rekenen op prima recensies.

Voor zij die het vijfde seizoen nog niet hebben gezien is er licht aan het einde van de tunnel. Nog even wachten en je kan ze dan ook bekijken op de populaire streamingdienst Amazon Prime Video.

Zesde seizoen aangekondigd
Dat Fear The Walking Dead nog wel even door blijft gaan mag ondertussen ook wel duidelijk zijn. Vorig jaar werd dan ook reeds het zesde deel uit de reeks aangekondigd. De première voor dit seizoen staat gepland voor 11 oktober van dit jaar.

Naast bovenstaande raakte eerder ook al bekend dat er nog een andere spin-off in de pijplijn zit voor The Walking Dead. Liefhebbers van zombie-series worden dan ook op hun wenken bediend. Op 5 oktober wordt immers ook het eerste seizoen gelanceerd van The Walking Dead: World Beyond.

Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is in ieder geval vanaf 15 augustus 2020 te bekijken op Amazon Prime Video.

Lees meer over: Fear The Walking Dead, serie, series, Amazon, Amazon Prime, Amazon Prime Video

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws