Slecht nieuws voor Marvel en Disney fans

Slecht nieuws voor Marvel-fans

Het gaat nog wel even duren voordat de Marvel-series op Disney+ te zien zijn.

Bram de Groot, 7 augustus 2020 10:38

Eigenlijk zou deze maand de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier op Disney+ verschijnen, maar dat gaat dus niet door. Er moeten nog opnames plaatsvinden. Een kleine toelichting is gegeven door Disney.

Tijdens Disney's kwartaalbijeenkomst heeft CEO Bob Chapek aangegeven dat er nog steeds werk te verrichten is aan The Falcon and the Winter Soldier en ook WandaVision en Loki. Dit zijn de eerste drie Marvel-series die op Disney+ moeten verschijnen.

Nog opnames te gaan
The Falcon and the Winter Soldier zou nog zo'n negen dagen aan opnames gepland hebben staan. Van WandaVision werd aangenomen al gereed te zijn en de opnames voor Loki waren nog in volle gang.

Lees ook: Nieuwe blik op het Falcon-pak voor zijn Marvel-serie

CEO Bob Chapek gaf aan te hopen dat de series snel worden afgerond, maar kon verder geen details geven. De andere Marvel-series zijn de animatieserie What If... en de liveactionseries Hawkeye, Ms. Marvel, She-Hulk en Moon Knight. Alle series zouden in 2020, 2021 en 2022 op Disney+ moeten verschijnen.

Bron: CBM

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws