search
Netflix-ster Daisy Coleman (23) plotseling overleden
Series / Celebrity

Netflix-ster Daisy Coleman (23) plotseling overleden

De actrice zou zelf uit het leven zijn gestapt omdat ze haar donkere gedachten geen plaats wist te geven...

Actrice Daisy Coleman, onder meer bekend van de Netflix-film Audrie & Daisy is op 23-jarige leeftijd uit het leven gestapt.

Eerder vandaag bereikte ons het bericht dat actrice Daisy Coleman is overleden. De jonge actrice van amper 23 jaar oud zou zelf uit het leven zijn gestapt. Volgens haar moeder heeft Daisy deze keuze gemaakt omdat ze niet langer om kon gaan met de donkere gedachten die zich in haar hoofd afspeelden.

Verkracht
Eerder raakte al bekend dat Coleman op 14-jarige leeftijd werd verkracht toen ze een feestje bijwoonde. De dader voor de verkrachting is tot op moment van schrijven nooit verantwoordelijk gesteld voor zijn daden. In de documentaire Audrie & Daisy die eerder verscheen deed de jonge vrouw haar verhaal over de gebeurtenis en de lijdensweg die ze nadien heeft moeten doorstaan.

De vermeende dader die in eerste instantie in beschuldiging werd gesteld voor het misbruik wist zijn straf te ontlopen. De zaak werd namelijk op een zeker ogenblik zonder verder gevolg geklasseerd. Volgens de familie van Coleman was dit het gevolg van politieke connecties waar de familie van de dader over beschikte. De dader zelf heeft altijd volgehouden dat de seksuele handelingen met wederzijdse toestemming zijn gebeurd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen