search

Ons nieuws van vrijdag 7 augustus 2020

Nieuw op Netflix: 'Selling Sunset' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Selling Sunset' seizoen 3

Ook in het derde seizoen komen weer de mooiste villa's in Los Angeles aan bod!

De vrouwelijke makelaars zijn helemaal terug in het derde seizoen van Selling Sunset! Het derde seizoen van deze serie die je kennis laat maken met de meest prachtige villa's van Los Angeles is vanaf vandaag te bekijken op Netflix!

In het derde seizoen ontdekken de kijkers onder meer dat Chrishell in een scheiding verwikkeld is geraakt met haar inmiddels ex-man Justin Hartley. Bovendien gaat Christine trouwen. Ondanks het feit dat deze serie uiteraard in eerste instantie draait om de woningen die verkocht moeten zien te geraken speelt ook de drama tussen de verschillende makelaars zeker een belangrijke rol.

Derde seizoen
Het eerste seizoen bracht een frisse wind met zich mee en werd over het algemeen behoorlijk goed onthaald. Inmiddels lijkt het nieuwe er echter voor de reeks een beetje van af te zijn. Dit blijkt ook uit de scores die worden gegeven op gespecialiseerde websites. Op IMDB ligt de score bijvoorbeeld op dit ogenblik slechts op 5,9/10.

Ben jij één van de fans die het dramagehalte in Selling Sunset wel weet te waarderen en heb je dan ook uitgekeken naar het verschijnen van het derde seizoen? In dat geval kan je vanaf vandaag, vrijdag 7 augustus 2020 het nieuwe seizoen streamen op Netflix. Wil je graag een voorsmaakje? Dat is mogelijk met de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: meer verontrustende familiegeheimen in 'Alta Mar' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: meer verontrustende familiegeheimen in 'Alta Mar' seizoen 3

Spaanse series blijven het werkelijk uitstekend doen op streamingdienst Netflix...

Spaanse series gooien hoge ogen op Netflix. Eerder verscheen op de streamingdienst ook al het populaire Gran Hotel die heel wat fans wist te verzamelen. Van diezelfde maker is vanaf vandaag het derde seizoen van Alta Mar te bekijken op de streamingdienst.

De Spaanse serie Alta Mar is een Spaanse Netflix original. De reeks komt van de hand van hetzelfde productiebedrijf als Gran Hotel, namelijk Bambú Producciones. Dit bedrijf was eerder ook reeds verantwoordelijk voor andere producties zoals bijvoorbeeld Velvet evenals Las Chicas del Cable. Ook Alta Mar is er terug in geslaagd om de harten van menig aantal mensen te veroveren.

Historische achtergrond
Dat de reeks op de markt is gebracht door dezelfde maker als Gran Hotel en Las Chicas del Cable hoeft niet te verbazen, in tegendeel. Net zoals deze series heeft ook Alta Mar dan ook een historische achtergrond. De reeks heeft alles wat een lekker Spaanse soapy moet hebben, er worden mensen vermoord en er is natuurlijk ook heel veel plaats voor romantiek.

Alta Mar speelt zich af in het Spanje van de jaren '40. Een luxe schip maakt in die periode een trip van Spanje naar het Braziliaanse Rio de Janeiro. De sfeer aan boord is in eerste instantie heel goed tot er een aantal moorden plaatsvinden. Langzaam maar zeker duiken er geheimen op over de twee zussen die samen op vakantie zijn.

Wil jij ook graag het derde seizoen van Alta Mar bekijken? Dan is dat vanaf vandaag mogelijk op Netflix! Door middel van de onderstaande trailer kan je ook alvast een leuk voorsmaakje krijgen van wat het derde seizoen allemaal voor jou in petto heeft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: het apocalyptische 'The Rain' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: het apocalyptische 'The Rain' seizoen 3

Het derde en laatste seizoen van 'The Rain' is vanaf nu te bekijken op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed en slecht nieuws voor fans van de serie The Rain. Het goede nieuws is dat het derde seizoen vanaf nu te bekijken is op Netflix. Het slechte nieuws is echter dat dit derde seizoen ook meteen het laatste is van de Deense reeks.

In het eerste seizoen van The Rain werd duidelijk hoe een stadje getroffen werd door een dodelijke regen. Op dat moment worden het tienermeisje Simone en haar broertje gered door hun vader en naar een geheimzinnige bunker gebracht. De twee blijven zes jaar lang in die bunker tot ze op een dag worden ontdekt door een ander groepje mensen die de regen hebben weten te overleven. Eenmaal ze terug in de buitenwereld komen moeten de twee zich zo snel mogelijk zien aan te passen aan de keiharde samenleving die is ontstaan.

Razendsnelle start
Inmiddels zijn we dus alweer toe aan het derde seizoen van de reeks. In dit nieuwe seizoen worden alle verhaallijnen even snel afgerond waardoor er meteen kan worden gestart met een nieuw verhaal. Simone ondervindt bijvoorbeeld reeds binnen de eerste tien minuten waarom het niet verstandig is om de quarantainezone te verlaten. Ook de relatie tussen haar en Martin blijkt niet langer van belang te zijn.

Heb jij ook al lang uitgekeken naar het verschijnen van het derde seizoen van The Rain? Dan komt daar nu verandering in! Het derde seizoen is dan ook vanaf nu te bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Klassieke comedy-film 'Stay Tuned' wordt tv-serie
Series / Nieuws

Klassieke comedy-film 'Stay Tuned' wordt tv-serie

Opnieuw een cultfilm die in serievorm wordt gegoten; ditmaal door AMC.

AMC Studios en Morgan Creek Entertainment ontwikkelen momenteel een serie gebaseerd op de cult-comedy Stay Tuned met John Ritter en Jeffrey Jones uit 1992.

De filmversie gaat over Roy en Helen Knable (Ritter, Pam Dawber), een getrouwd koppel dat letterlijk hun tv in wordt gezogen en moet zien te overleven in de alternatieve tv-realiteit die wordt vormgegeven door niemand minder dan Satan zelf.

Jones zagen we in de film als Mr. Spike, de hoofdprogrammeur van Satans netwerk. De film werd in 1992 alom geprezen wegens de satirische wijze waarop kabel-tv belachelijk werd gemaakt. Hier kun je tegenwoordig natuurlijk nog veel meer mee doen!

Een gedegen team
De serie Stay Tuned wordt geschreven door Richard Naing en Ian Goldberg, showrunner/uitvoerend producent van Fear the Walking Dead. Zij schreven eerder ook de scripts van The Autopsy of Jane Doe en Netflix-film Eli.

Voor wie de film Stay Tuned niet kent, hebben we hieronder de trailer geplaatst!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-ster Daisy Coleman (23) plotseling overleden
Series / Celebrity

Netflix-ster Daisy Coleman (23) plotseling overleden

De actrice zou zelf uit het leven zijn gestapt omdat ze haar donkere gedachten geen plaats wist te geven...

Actrice Daisy Coleman, onder meer bekend van de Netflix-film Audrie & Daisy is op 23-jarige leeftijd uit het leven gestapt.

Eerder vandaag bereikte ons het bericht dat actrice Daisy Coleman is overleden. De jonge actrice van amper 23 jaar oud zou zelf uit het leven zijn gestapt. Volgens haar moeder heeft Daisy deze keuze gemaakt omdat ze niet langer om kon gaan met de donkere gedachten die zich in haar hoofd afspeelden.

Verkracht
Eerder raakte al bekend dat Coleman op 14-jarige leeftijd werd verkracht toen ze een feestje bijwoonde. De dader voor de verkrachting is tot op moment van schrijven nooit verantwoordelijk gesteld voor zijn daden. In de documentaire Audrie & Daisy die eerder verscheen deed de jonge vrouw haar verhaal over de gebeurtenis en de lijdensweg die ze nadien heeft moeten doorstaan.

De vermeende dader die in eerste instantie in beschuldiging werd gesteld voor het misbruik wist zijn straf te ontlopen. De zaak werd namelijk op een zeker ogenblik zonder verder gevolg geklasseerd. Volgens de familie van Coleman was dit het gevolg van politieke connecties waar de familie van de dader over beschikte. De dader zelf heeft altijd volgehouden dat de seksuele handelingen met wederzijdse toestemming zijn gebeurd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws voor Marvel en Disney fans
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor Marvel en Disney fans

Het gaat nog wel even duren voordat de Marvel-series op Disney+ te zien zijn.

Eigenlijk zou deze maand de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier op Disney+ verschijnen, maar dat gaat dus niet door. Er moeten nog opnames plaatsvinden. Een kleine toelichting is gegeven door Disney.

Tijdens Disney's kwartaalbijeenkomst heeft CEO Bob Chapek aangegeven dat er nog steeds werk te verrichten is aan The Falcon and the Winter Soldier en ook WandaVision en Loki. Dit zijn de eerste drie Marvel-series die op Disney+ moeten verschijnen.

Nog opnames te gaan
The Falcon and the Winter Soldier zou nog zo'n negen dagen aan opnames gepland hebben staan. Van WandaVision werd aangenomen al gereed te zijn en de opnames voor Loki waren nog in volle gang.

Lees ook: Nieuwe blik op het Falcon-pak voor zijn Marvel-serie

CEO Bob Chapek gaf aan te hopen dat de series snel worden afgerond, maar kon verder geen details geven. De andere Marvel-series zijn de animatieserie What If... en de liveactionseries Hawkeye, Ms. Marvel, She-Hulk en Moon Knight. Alle series zouden in 2020, 2021 en 2022 op Disney+ moeten verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Darren Aronofsky gaat van dit krankzinnige verhaal een serie maken
Series / Nieuws

Darren Aronofsky gaat van dit krankzinnige verhaal een serie maken

Deze strandwacht maakte het wel bont tijdens zijn werk in New York.

De gerenommeerde filmregisseur van Pi en mother! gaat zich op het maken van een serie storten. De serie Boss of the Beach gaat over het waargebeurde verhaal van de leider van een aantal strandwachten die zich flink in de criminaliteit stortte.

De serie gaat over Peter Stein die veertig jaar lang de baas van de lifeguards van New York was. Onder zijn leiding vond er ongelofelijk veel corruptie bij de strandwachten plaats.

Welke rol gaat Aronofsky spelen?
Het is echter nog niet zeker wat Aronofsky bij dit project zal gaan doen. Wellicht gaat hij een aantal afleveringen regisseren, maar het zou ook goed kunnen dat zijn rol beperkt zal zijn tot het produceren van de serie.

Aronofsky zou echter ook de zoveelste filmregisseur kunnen zijn die de stap naar televisie maakt. Boss of the Beach klinkt in ieder geval als een serie die wel eens een hit zou kunnen worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.