Nieuw op Netflix: het apocalyptische 'The Rain' seizoen 3

Nieuw op Netflix: 'The Rain' seizoen 3

Het derde en laatste seizoen van 'The Rain' is vanaf nu te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 7 augustus 2020 om 14:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed en slecht nieuws voor fans van de serie The Rain. Het goede nieuws is dat het derde seizoen vanaf nu te bekijken is op Netflix. Het slechte nieuws is echter dat dit derde seizoen ook meteen het laatste is van de Deense reeks.
In het eerste seizoen van The Rain werd duidelijk hoe een stadje getroffen werd door een dodelijke regen. Op dat moment worden het tienermeisje Simone en haar broertje gered door hun vader en naar een geheimzinnige bunker gebracht. De twee blijven zes jaar lang in die bunker tot ze op een dag worden ontdekt door een ander groepje mensen die de regen hebben weten te overleven. Eenmaal ze terug in de buitenwereld komen moeten de twee zich zo snel mogelijk zien aan te passen aan de keiharde samenleving die is ontstaan.

Razendsnelle start
Inmiddels zijn we dus alweer toe aan het derde seizoen van de reeks. In dit nieuwe seizoen worden alle verhaallijnen even snel afgerond waardoor er meteen kan worden gestart met een nieuw verhaal. Simone ondervindt bijvoorbeeld reeds binnen de eerste tien minuten waarom het niet verstandig is om de quarantainezone te verlaten. Ook de relatie tussen haar en Martin blijkt niet langer van belang te zijn.

Heb jij ook al lang uitgekeken naar het verschijnen van het derde seizoen van The Rain? Dan komt daar nu verandering in! Het derde seizoen is dan ook vanaf nu te bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Lees meer over: The Rain, serie, series, Netflix

Populair nieuws