Nieuw op Netflix: meer verontrustende familiegeheimen in 'Alta Mar' seizoen 3

Nieuw op Netflix: 'Alta Mar' seizoen 3

Spaanse series blijven het werkelijk uitstekend doen op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 7 augustus 2020 om 15:39

Spaanse series gooien hoge ogen op Netflix. Eerder verscheen op de streamingdienst ook al het populaire Gran Hotel die heel wat fans wist te verzamelen. Van diezelfde maker is vanaf vandaag het derde seizoen van Alta Mar te bekijken op de streamingdienst.
De Spaanse serie Alta Mar is een Spaanse Netflix original. De reeks komt van de hand van hetzelfde productiebedrijf als Gran Hotel, namelijk Bambú Producciones. Dit bedrijf was eerder ook reeds verantwoordelijk voor andere producties zoals bijvoorbeeld Velvet evenals Las Chicas del Cable. Ook Alta Mar is er terug in geslaagd om de harten van menig aantal mensen te veroveren.

Historische achtergrond
Dat de reeks op de markt is gebracht door dezelfde maker als Gran Hotel en Las Chicas del Cable hoeft niet te verbazen, in tegendeel. Net zoals deze series heeft ook Alta Mar dan ook een historische achtergrond. De reeks heeft alles wat een lekker Spaanse soapy moet hebben, er worden mensen vermoord en er is natuurlijk ook heel veel plaats voor romantiek.

Alta Mar speelt zich af in het Spanje van de jaren '40. Een luxe schip maakt in die periode een trip van Spanje naar het Braziliaanse Rio de Janeiro. De sfeer aan boord is in eerste instantie heel goed tot er een aantal moorden plaatsvinden. Langzaam maar zeker duiken er geheimen op over de twee zussen die samen op vakantie zijn.

Wil jij ook graag het derde seizoen van Alta Mar bekijken? Dan is dat vanaf vandaag mogelijk op Netflix! Door middel van de onderstaande trailer kan je ook alvast een leuk voorsmaakje krijgen van wat het derde seizoen allemaal voor jou in petto heeft.


Lees meer over: Alta Mar, serie, series, Netflix, High Seas

Populair nieuws