search
Nieuw op Netflix: 'Selling Sunset' seizoen 3

Nieuw op Netflix: 'Selling Sunset' seizoen 3

Ook in het derde seizoen komen weer de mooiste villa's in Los Angeles aan bod!

Geoffrey Ketels
De vrouwelijke makelaars zijn helemaal terug in het derde seizoen van Selling Sunset! Het derde seizoen van deze serie die je kennis laat maken met de meest prachtige villa's van Los Angeles is vanaf vandaag te bekijken op Netflix!

In het derde seizoen ontdekken de kijkers onder meer dat Chrishell in een scheiding verwikkeld is geraakt met haar inmiddels ex-man Justin Hartley. Bovendien gaat Christine trouwen. Ondanks het feit dat deze serie uiteraard in eerste instantie draait om de woningen die verkocht moeten zien te geraken speelt ook de drama tussen de verschillende makelaars zeker een belangrijke rol.

Derde seizoen
Het eerste seizoen bracht een frisse wind met zich mee en werd over het algemeen behoorlijk goed onthaald. Inmiddels lijkt het nieuwe er echter voor de reeks een beetje van af te zijn. Dit blijkt ook uit de scores die worden gegeven op gespecialiseerde websites. Op IMDB ligt de score bijvoorbeeld op dit ogenblik slechts op 5,9/10.

Ben jij één van de fans die het dramagehalte in Selling Sunset wel weet te waarderen en heb je dan ook uitgekeken naar het verschijnen van het derde seizoen? In dat geval kan je vanaf vandaag, vrijdag 7 augustus 2020 het nieuwe seizoen streamen op Netflix. Wil je graag een voorsmaakje? Dat is mogelijk met de hieronder terug te vinden trailer!

Aanbevolen artikelen