Slecht nieuws voor fans 'Succession'-serie

Slecht nieuws voor fans 'Succession'-serie

De opnames van de zeer populaire HBO-serie gaan voorlopig niet verder, dus moeten we nog lang wachten.

Jim Pedd, 11 augustus 2020 om 19:34

Succession is een zeer populaire serie op HBO. De show draait om de familie van een mediamagnaat, die totaal verdeeld is. En wordt omschreven als een soort hedendaagse Game of Thrones. Met reden, want de personages gaan erg ver om elkaar te naaien.
Dat bleek ook wel met het tweede seizoen dat met een behoorlijk schokkende cliffhanger eindigde. Maar waar de opnames van het derde seizoen in maart hadden moeten beginnen, liep de boel vertraging op als gevolg van het coronavirus. Nu hopen we dat de camera's op zijn vroegst eind dit jaar gaan draaien.

Lees ook: HBO hitserie 'Succession' seizoen 3 wordt episch en buitengewoon

Succession nog ver weg
Maker Jesse Armstrong vertelde tegenover Variety dat het de bedoeling is, mits dat kan en veilig is, om tegen de kerst te beginnen met de opnames. Vaste plannen zijn het echter nog niet. Dat komt natuurlijk omdat de situatie in de wereld zich op dit moment simpelweg niet laat voorspellen.

Lees ook: Het coronavirus zorgt ook bij HBO voor problemen met nieuwe series

Helaas deelde Armstrong niets over het derde seizoen. Aan het einde van de tweede reeks besloot Kendall Roy zijn familie een dolk in de rug te steken door publiekelijk tijdens een persconferentie bekend te maken wat er allemaal mis was binnen het familiebedrijf. Dat tot zichtbaar genoegen van zijn vader, Logan Roy, die hiermee zeer zware tijden tegemoet gaat, maar zijn zoon precies zag doen wat nodig is voor het overleven van zijn mediabedrijf Waystar Royco.

Bron: Variety

Lees meer over: Succession, HBO, Jesse Armstrong

Populair nieuws