search

Ons nieuws van dinsdag 11 augustus 2020

Slecht nieuws voor fans 'Succession'-serie
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor fans 'Succession'-serie

De opnames van de zeer populaire HBO-serie gaan voorlopig niet verder, dus moeten we nog lang wachten.

Succession is een zeer populaire serie op HBO. De show draait om de familie van een mediamagnaat, die totaal verdeeld is. En wordt omschreven als een soort hedendaagse Game of Thrones. Met reden, want de personages gaan erg ver om elkaar te naaien.

Dat bleek ook wel met het tweede seizoen dat met een behoorlijk schokkende cliffhanger eindigde. Maar waar de opnames van het derde seizoen in maart hadden moeten beginnen, liep de boel vertraging op als gevolg van het coronavirus. Nu hopen we dat de camera's op zijn vroegst eind dit jaar gaan draaien.

Lees ook: HBO hitserie 'Succession' seizoen 3 wordt episch en buitengewoon

Succession nog ver weg
Maker Jesse Armstrong vertelde tegenover Variety dat het de bedoeling is, mits dat kan en veilig is, om tegen de kerst te beginnen met de opnames. Vaste plannen zijn het echter nog niet. Dat komt natuurlijk omdat de situatie in de wereld zich op dit moment simpelweg niet laat voorspellen.

Lees ook: Het coronavirus zorgt ook bij HBO voor problemen met nieuwe series

Helaas deelde Armstrong niets over het derde seizoen. Aan het einde van de tweede reeks besloot Kendall Roy zijn familie een dolk in de rug te steken door publiekelijk tijdens een persconferentie bekend te maken wat er allemaal mis was binnen het familiebedrijf. Dat tot zichtbaar genoegen van zijn vader, Logan Roy, die hiermee zeer zware tijden tegemoet gaat, maar zijn zoon precies zag doen wat nodig is voor het overleven van zijn mediabedrijf Waystar Royco.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grootse plannen onthuld voor 'The Umbrella Academy' seizoen 3
Series / Nieuws

Grootse plannen onthuld voor 'The Umbrella Academy' seizoen 3

Als dit seizoen er komt, dan heeft de showrunner grote plannen met The Umbrella Company.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat Netflix het derde seizoen van de superheldenserie The Umbrella Academy nog geen groen licht heeft gegeven. Toch heeft showrunner Steve Blackman grootse plannen voor de toekomst van de serie.

In gesprek met TheWrap sprak Blackman over wat we kunnen verwachten en daarbij kwamen ook SPOILERS langs, dus pas op als je seizoen 2 nog moet zien!!

Van slecht naar iets beter
"Ze zijn verschrikkelijk slecht voor de wereld omdat ze als gezin zo disfunctioneel zijn," zei Blackman. "Deze lui kan het niet goed doen, in hun relaties met elkaar en als superhelden. Maar ik denk dat ze een beetje minder slecht worden, en hopelijk gaan ze iets beter worden als we het geluk hebben om het derde seizoen te maken."

Lees ook: 'The Umbrella Academy' gecanceld door Netflix?

"Ze groeien allemaal op. Als we doorgaan, denk ik dat hun krachten ook evolueren. Ze leren nieuwe dingen. Ze werden opgeleid toen ze 14 of 15 waren door een zeer disfunctionele vader, maar toen brak het gezin uit elkaar, nog voordat ze de training konden afmaken. Misschien ontdekken ze in de toekomst dat hun krachten sterker worden als ze samen zijn," voegde Blackman toe over de serie die over een periode van 20 jaar afspeelt.

Het tweede seizoen van de superheldenserie The Umbrella Academy ging op 31 juli online op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fargo' seizoen 4 krijgt eindelijk een premièredatum!
Series / Nieuws

'Fargo' seizoen 4 krijgt eindelijk een premièredatum!

De dubbelvoudige Oscarwinnaar leent haar talent ditmaal aan een veelbelovende serie.

Na een lange onderbreking door de coronauitbraak, krijgt het vierde seizoen van Fargo eindelijk een premièredatum. De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen worden namelijk op 27 september a.s. in de Verenigde Staten uitgezonden door FX. Wanneer we de afleveringen in Nederland kunnen verwachten (hoogstwaarschijnlijk via Netflix) is nog onbekend.

Lees ook: Misdaadserie 'Fargo' met Chris Rock krijgt nieuwe trailer!

Het seizoen is echter nog niet helemaal af, daar er eind deze maand nog opnames zullen plaatsvinden voor de laatste paar afleveringen van de nieuwe reeks. De imposante cast van het nieuwe seizoen wordt aangevoerd door namen als Chris Rock, Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jessie Buckley, Jack Huston en Timothy Olyphant.

Lees ook: Coronacrisis: première 'Fargo' seizoen 4 voorlopig uitgesteld

Terug in de tijd
Het nieuwste seizoen van Fargo gaat een stukje terug in de tijd. De setting is namelijk het Kansas City van de jaren '50, waar twee criminele organisaties vrede hebben gesloten onder wankele voorwaarden. Samen hebben ze de macht over allerhande criminele activiteiten in de stad. Om hun overeenkomst te bezegelen, ruilt Loy Cannon (Rock), het hoofd van de Afro-Amerikaanse familie misdadigers, zijn jongste zoon Satchel (Rodney Jones) uit voor de jongste zoon (Jameson Braccioforte) van zijn vijand Donatello Fadda (Tommaso Ragno), het hoofd van een Italiaanse familie misdadigers. Wanneer Donatello echter komt te overlijden na een doorsnee operatie, wordt de vrede tussen de twee families ernstig bedreigd...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer Netflix-serie  'Away': Hilary Swank vertrekt naar Mars!
Series / Trailer

Eerste trailer Netflix-serie 'Away': Hilary Swank vertrekt naar Mars!

De dubbelvoudige Oscarwinnaar leent haar talent ditmaal aan een veelbelovende serie.

Het is fijn om te weten dat we, ondanks alle vertragingen die filmproducties hebben opgelopen door het coronavirus, altijd kunnen rekenen op Netflix voor meer nieuwe content. Een van de nieuwste projecten waar we naar kunnen uitkijken is Away, waarin we Hilary Swank zien als een Amerikaanse astronaut die de eerste internationale missie naar Mars leidt.

Lees ook: Eerste beelden Netflix-original 'Away' met Hilary Swank

Vandaag zijn de eerste volledige trailer en poster van de serie online verschenen. Beide kun je uiteraard hieronder bekijken. Showrunner van Away is Jason Katums, die ook de series Friday Night Lights en Parenthood overzag.

De menselijke factor
Kijkers van de trailer zullen opmerken dat de serie zich vooral focust op het menselijke aspect van een missie naar Mars. Niet alleen zien we hoe Swank worstelt met haar rol als astronaut, maar ook hoe degenen die zij achterlaat omgaan met haar vertrek. Josh Charles speelt NASA-ingenieur/echtgenoot en Talitha Bateman zien we als de 15-jarige dochter van Swanks personage.

Away is vanaf 4 september a.s. te streamen via Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' brengt eerste reboot-Doctor terug
Series / Nieuws

'Doctor Who' brengt eerste reboot-Doctor terug

Dat is een bijzondere prestatie, want acteur Christopher Eccleston weigerde tot nu toe altijd.

Acteur Christopher Eccleston is voor een groot deel verantwoordelijk voor het succes van de reboot van BBC-serie Doctor Who. Hij nam al na één seizoen afscheid van de serie en keerde zelfs niet terug voor de vijftigste verjaardag van de franchise. Maar nu doet hij dat, na vijftien jaar, wel.

Dat doet Eccleston niet voor de televisieserie van de BBC, maar voor Big Finish. Dat is een audioserie die wordt gemaakt voor de franchise. Voor de aflevering waar Eccleston in te horen is, keren ook Paul McGanns Eight Doctor en David Tennants Tenth Doctor terug.

Lees ook: 'Doctor Who' seizoen 13: Dit moet je weten

Vijftien jaar
In een statement zegt Eccleston dat hij ernaar uitkijkt om voor het eerst in 15 jaar weer terug te keren als Doctor Who. Hij speelde de negende Doctor, eentje die behoorlijk worstelde met wat hij mee had gemaakt tijdens de Time War. Maar de acteur had anorexia en worstelde daar ook tijdens de opnames mee.

Lees ook: Nieuwe 'Doctor Who'-crossover is mogelijk!

Om die reden nam de BBC afscheid van hem na het eerste seizoen, waarna Eccleston een zaak aanspande. Vervolgens keerde hij niet meer terug voor meer afleveringen, zelfs niet de special die gemaakt werd voor de vijftigste verjaardag. Nu dus wel, voor een audiodrama.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Patrick Stewart helemaal niet blij met 'Star Trek: Picard'?
Series / Nieuws

Patrick Stewart helemaal niet blij met 'Star Trek: Picard'?

De acteur schijnt helemaal niet blij te zijn met de serie rond Jean-Luc Picard.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Patrick Stewart keerde tot groot genoegen van fans van Star Trek terug voor een serie over Jean-Luc Picard. Maar of hij daar achteraf nog echt blij mee is? Dat is niet zeker, dus dit artikel is niet meer dan een gerucht.

De mannen en vrouwen achter Bounding Into Comics claimen op basis van een insider binnen de productie van Star Trek: Picard dat Stewart niet zo blij is met de verhaallijn die gekozen is voor zijn held, Jean-Luc Picard.

Lees ook: Jonge Picard in 'Star Trek: Picard'?

Wat speelt er?
Volgens de insider is Stewart niet blij met het verhaal van het tweede seizoen. Dat heeft te maken met de conclusie van de eerste reeks, waarin Jean-Luc Picard aan een hersenaandoening bleek te lijden, als gevolg waarvan hij bezweek tegen het einde van het eerste seizoen. Hij werd weer tot leven gebracht als een golem. Kortom, als een huls waar de geest van Picard in zit.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' brengt mogelijk nog twee helden terug

"Sir Patrick vindt het idee dat hij dood is en nu terug is als een golem maar niets, dit is een aspect van de serie waar hij niet voor getekend heeft. De schrijvers zoeken nu naar een manier om van het seizoen iets coherents te maken, maar heel eenvoudig is dat niet."

Als dat klopt, is het heel ander nieuws dan we tot nu toe kregen rond de serie, want alles leek tot nu toe eigenlijk helemaal koek-en-ei. Stewart heeft in de media bovendien nog nooit geklaagd over de serie, al gaf hij wel toe eerst nee te hebben willen zeggen tegen een terugkeer. Hij zei echter ja omdat hij het verhaal zo goed vond. Vandaar dus die korrel zout.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'The Flash'-plotgat wordt mogelijk nooit opgelost
Series / Nieuws

Dit 'The Flash'-plotgat wordt mogelijk nooit opgelost

Helaas, als je had gehoopt op antwoorden rond de Eternium-deeltjes op Iris, moet je mogelijk lang wachten op antwoorden.

Aan het begin van het zesde seizoen van The Flash ontdekt Nash Eternium-deeltjes op Iris. Een fan vroeg aan TV Line of de site eens wilde uitzoeken of die constatering nog een rol krijgt in de serie. Het lijkt er niet op.

De journalist van TV Line schrijft in haar reactie op de vraag dat zij dacht dat Nash geen deeltjes op Iris aantrof, maar dat het ging om een aanwijzing naar de geheime bunker van de Anti-Monitor direct onder de plek waar Iris stond. Maar...

Lees ook: 'The Flash' krijgt gigatwist in zevende seizoen

Candice Patton antwoordt
Actrice Candice Patton reageerde desgevraagd op de vraag van TV Line. "Dat is echt een goede vraag! Ik kan me herinneren dat we dit opnamen en daf ik dacht: 'Dit is zo gaaf! Wat heeft dit te betekenen, als het iets betekent?' En ik heb er geen antwoord op, dus het zal interessant zijn om te zien of we uiteindelijk wel een antwoord geven."

Lees ook: Fans 'The Flash' eisen ontslag volgende actrice

Op dit moment is men nog niet bezig met de opnames van het zevende seizoen. Die laten op zich wachten omdat de Canadese crewleden het niet zien zitten om zich elke dag te laten testen op het coronavirus. Dat moet namelijk volgens de vakbonden van Hollywood. Tot dat dispuut opgelost is, liggen de opnames stil en wordt het met de dag minder zeker of de serie in januari 2021 verder kan met uitzenden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' verandert deze held in seizoen 3
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' verandert deze held in seizoen 3

Mocht er een derde seizoen komen, dan krijgt een van de Hargreeves iets nieuws te doen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Of The Umbrella Academy een derde seizoen krijgt is nog niet zeker. Netflix heeft daar nog geen knoop over doorgehakt. En dat kan nog even duren, want soms doet de streamingdienst er maanden over om zo'n beslissing te maken.

Mocht die derde reeks er gaan komen, dan weet acteur Justin H. Min, al wat zijn personage Ben te wachten staat. Die gaat namelijk behoorlijk veranderen na de gebeurtenissen in de finale van het derde seizoen. We waarschuwen je maar: vanaf hier volgen spoilers!

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'The Umbrella Academy' seizoen 2!

Nieuwe Ben
De 'nieuwe Ben' die we zagen aan het einde van het tweede seizoen, gaat ook in het derde seizoen een rol spelen. Min aan het woord: "Ik kan je zeggen dat bij geen geest is. Hij leeft. Want een van de belangrijksre dingen die we wilden, is zoveel mogelijk contrast maken tussen Ghost Ben en de Ben van de Sparrow Academy."

Lees ook: 'The Umbrella Academy' gecanceld door Netflix?

Maar ook met Ben zelf, in deze toekomst, gaan er dingen heel anders zijn in het derde seizoen. "In seizoen 3 zou hij heel anders zijn, niet alleen als het aankomt op zijn uiterlijk, maar ook als je kijkt naar zijn persoonlijkheid en naar zijn karakter."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.