Foto's & trailer derde seizoen 'Arrow'

Foto's & trailer derde seizoen Arrow

En Ra's al Ghul is gecast in de film.

Jim Pedd, 5 september 2014 om 12:47


TVLine heeft een reeks foto’s vrijgegeven van de première van het derde seizoen van The CW-serie Arrow. De aflevering draagt de titel The Calm en heeft ook al een synopsis. Verder hebben we nog een castingnieuwtje rond de serie, maar daarover zo meteen meer. Tot slot is er nog een nieuwe trailer, die kun je hierboven bekijken.

”In de nasleep van zijn overwinning, opent het derde seizoen met Arrow (Stephen Amell) als held van de burgers van Starling City. Er is minder misdaad, mensen voelen zich veiliger en Captain Lance (Paul Blackthorne) heeft de Anti-Vigilante Task Force zelfs teruggeroepen. Blij met zijn succes, gelooft Oliver dat hij eindelijk een privéleven kan leiden en hij besluit Felicity (Emiy Bett Rickards) mee te vragen op een date. Maar het moment dat Olivers aandacht verzwakt, komt een dodelijke vijand naar Starling. Hij dwingt Oliver zich te realiseren dat hij nooit Oliver Queen kan zijn, zolang de stad Arrow nodig heeft.”

Verder hebben we nog een castnieuwtje rond Ra’s al Ghul. Liam Neeson kondigde al aan die rol direct opnieuw te zullen spelen als hij daartoe gevraagd zou worden. Maar hij zal het niet worden, want Matthew Nable is gecast in de rol. Ra’s al Ghul is de baas van de League of Assassins en zal de grote slechterik van het derde seizoen zijn.Lees meer over: arrow, the calm, premiere, seizoen 3, stephen amell, paul blackthorne, emily bett rickards, the cw, ras al ghul, liam neeson, matthew nable

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws