search
Verrassende castkeuze vijfde seizoen 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Verrassende castkeuze vijfde seizoen 'Game of Thrones'

Bepaalde personages zullen niet in het vijfde seizoen te zien zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Let op voor spoilers in dit bericht. HBO-serie Game of Thrones heeft te maken met een klein probleem. De boeken van George R.R. Martin, waar de serie op gebaseerd is, zijn nog niet allemaal uitgebracht. Er moeten er nog twee uitkomen en de serie heeft de boeken bijna bijgehaald. Daarom moeten showrunners David Benioff en D.B. Weiss belangrijke keuzes maken over hoe het plot verder gaat.


Eén keuze die ze nu gemaakt hebben, is om bepaalde verhaallijnen, die al helemaal bij zijn met de boeken, tijdelijk stil te leggen. Acteur Kristian Nairn heeft onthuld dat hij en Isaac Hempstead-Wright niet in het vijfde seizoen te zien zijn. Bran en Hodor zullen dus op z'n vroegst pas voor het zesde seizoen terugkeren.

"We hebben een seizoen vrij en een jaar pauze," vertelde Nairn. "Ik denk dat 't is omdat onze verhaallijn het einde van de boeken bereikt heeft." Helemaal waar is dat niet, want het vijfde seizoen handelt over het vierde en vijfde boek van de reeks, A Feast For Crows en A Dance With Dragons. Er is dus nog wel wat verhaal, maar niet heel veel. Nu is er niet alleen tijd om te wachten op meer verhaal voor de personages, maar ook kunnen nieuwe personages geïntroduceerd worden in het vijfde seizoen van de HBO-serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen