search

Ons nieuws van vrijdag 5 september 2014

Drie creepy nieuwe tv-spots 'American Horror Story: Freak Show'
Series / Video/clip/featurette

Drie creepy nieuwe tv-spots 'American Horror Story: Freak Show'

Op 8 oktober wordt het weer gruwelen geblazen.







FX heeft drie enge nieuwe tv-spots van American Horror Story: Freak Show online geplaatst. Je kunt de beelden (op eigen risico) hieronder bekijken!

Het vierde seizoen van American Horror Story, draait om de laatste Amerikaanse 'freak show', dat gevestigd was in het Florida van de jaren '50. Jessica Lange, Sarah Paulson, Evan Peters, Angela Bassett, Frances Conroy en Bates keren allen terug. Michael Chiklis en Patti LaBelle zijn andere nieuwe toevoegingen aan de cast. Onlangs werd ook aangekondigd dat Matt Bomer (White Collar, Magic Mike) een rol zal spelen in het nieuwe seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duistere trailer 'The Flash'
Series / Trailer

Duistere trailer 'The Flash'

Wat zou jij doen als je supersnel was?



Er is weer een nieuwe trailer van DC-serie The Flash. Waar de trailers voor de serie tot nu toe vrij lichtvoetig zijn geweest, heeft televisiezender The CW ditmaal gekozen voor een andere invalshoek. Er is dus een iets duisterdere invalshoek.

In de serie speelt Grant Gustin de rol Barry Allen / The Flash. Zijn leven als normale detective verandert drastisch als hij door een ongeluk in S.T.A.R. Labs superkrachten krijgt. In eerste instantie is hij blij met zijn nieuwgevonden krachten, maar Barry komt er al snel achter dat hij niet het enige meta-mens was, dat ontstond door de explosie van de deeltjesversneller. En niet iedereen gebruikt zijn krachten voor het goede. In de maanden na het incident zijn er veel mensen verdwenen, onverklaarbare sterfgevallen en andere vreemde fenomenen gespot in de stad. Barry heeft nu een nieuw levensdoel "“ zijn snelheidskracht gebruiken om de onschuldigen te beschermen, terwijl hij zijn queeste om de moord op zijn moeder nooit opgeeft, evenals de missie om zijn vaders naam te zuiveren. Voor nu, weten enkel een paar dichte vrienden dat Barry letterlijk de snelste man op Aarde is, maar het zal niet lang duren voordat de hele wereld weet wat Barry Allen is geworden… The Flash!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto's & trailer derde seizoen 'Arrow'
Series / Foto's

Foto's & trailer derde seizoen 'Arrow'

En Ra's al Ghul is gecast in de film.



TVLine heeft een reeks foto's vrijgegeven van de première van het derde seizoen van The CW-serie Arrow. De aflevering draagt de titel The Calm en heeft ook al een synopsis. Verder hebben we nog een castingnieuwtje rond de serie, maar daarover zo meteen meer. Tot slot is er nog een nieuwe trailer, die kun je hierboven bekijken.

"In de nasleep van zijn overwinning, opent het derde seizoen met Arrow (Stephen Amell) als held van de burgers van Starling City. Er is minder misdaad, mensen voelen zich veiliger en Captain Lance (Paul Blackthorne) heeft de Anti-Vigilante Task Force zelfs teruggeroepen. Blij met zijn succes, gelooft Oliver dat hij eindelijk een privéleven kan leiden en hij besluit Felicity (Emiy Bett Rickards) mee te vragen op een date. Maar het moment dat Olivers aandacht verzwakt, komt een dodelijke vijand naar Starling. Hij dwingt Oliver zich te realiseren dat hij nooit Oliver Queen kan zijn, zolang de stad Arrow nodig heeft."

Verder hebben we nog een castnieuwtje rond Ra's al Ghul. Liam Neeson kondigde al aan die rol direct opnieuw te zullen spelen als hij daartoe gevraagd zou worden. Maar hij zal het niet worden, want Matthew Nable is gecast in de rol. Ra's al Ghul is de baas van de League of Assassins en zal de grote slechterik van het derde seizoen zijn.










Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassende castkeuze vijfde seizoen 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Verrassende castkeuze vijfde seizoen 'Game of Thrones'

Bepaalde personages zullen niet in het vijfde seizoen te zien zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Let op voor spoilers in dit bericht. HBO-serie Game of Thrones heeft te maken met een klein probleem. De boeken van George R.R. Martin, waar de serie op gebaseerd is, zijn nog niet allemaal uitgebracht. Er moeten er nog twee uitkomen en de serie heeft de boeken bijna bijgehaald. Daarom moeten showrunners David Benioff en D.B. Weiss belangrijke keuzes maken over hoe het plot verder gaat.

Eén keuze die ze nu gemaakt hebben, is om bepaalde verhaallijnen, die al helemaal bij zijn met de boeken, tijdelijk stil te leggen. Acteur Kristian Nairn heeft onthuld dat hij en Isaac Hempstead-Wright niet in het vijfde seizoen te zien zijn. Bran en Hodor zullen dus op z'n vroegst pas voor het zesde seizoen terugkeren.

"We hebben een seizoen vrij en een jaar pauze," vertelde Nairn. "Ik denk dat 't is omdat onze verhaallijn het einde van de boeken bereikt heeft." Helemaal waar is dat niet, want het vijfde seizoen handelt over het vierde en vijfde boek van de reeks, A Feast For Crows en A Dance With Dragons. Er is dus nog wel wat verhaal, maar niet heel veel. Nu is er niet alleen tijd om te wachten op meer verhaal voor de personages, maar ook kunnen nieuwe personages geïntroduceerd worden in het vijfde seizoen van de HBO-serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Carol & Maggie op nieuwe foto's 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Carol & Maggie op nieuwe foto's 'The Walking Dead'

Ze zien er nog springlevend uit!

De fans kunnen beginnen met aftellen naar het nieuwe seizoen van de zombie-serie The Walking Dead. Over ruim een maand dan start AMC namelijk aan de reeks van zestien nieuwe afleveringen. Hieronder zie je twee nieuwe foto's.

In het vijfde seizoen wordt duidelijk wat de ware motieven zijn van de Terminus-inwoners en blijft men hopen op een geneesmiddel uit Washington. De bekende personages bevinden zich wederom tussen leven en dood en ontmoeten allerlei nieuwe personages, zowel kwaadwillend als vredelievend.

Hieronder zie je nieuwe indrukken op de personages Carol Peletier (Melissa McBride) en Maggie (Lauren Cohan).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.