search
Nieuw op Netflix: Het slotseizoen van 'Greenleaf'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het slotseizoen van 'Greenleaf'

Het vijfde en laatste seizoen van 'Greenleaf' is binnenkort te streamen op Netflix...

Geruime tijd bestond er onduidelijkheid over de toekomst van Greenleaf. Toen kwam er opeens witte rook en kondigde Netflix toch nog een vijfde seizoen aan. Dat slotseizoen kan je vanaf woensdag 12 augustus 2020 bekijken op de streamingdienst.

Pas midden juli werd officieel bekend gemaakt dat er met zekerheid nog een vijfde seizoen van Greenleaf zou verschijnen. De aankondiging verraste vriend en vijand, niet in het minst omdat het slotseizoen ook al vrij snel zou gaan verschijnen. Het laatste seizoen van de serie verschijnt dan ook reeds op Netflix op 12 augustus.

Kerkgemeenschap
De serie Greenleaf draait rond een kerkgemeenschap onder leiding van de bisschop James Greenleaf en diens vrouw Mae Greenleaf. In het vijfde seizoen staat de familie weer voor een belangrijke opdracht. Ze moeten deze keer namelijk zien te voorkomen dat hun kerk (letterlijk) met de grond gelijk wordt gemaakt. De serie komt van de hand van Craig White en was eerder in de Verenigde Staten te zien bij OWN, de zender die in het leven werd geroepen door Oprah Winfrey. Zij is overigens ook in de serie te zien, hetzij dan in een bijrol.

Heb jij nog helemaal niets gezien van Greenleaf of wil je alvast een voorsmaakje krijgen van het vijfde seizoen? Bekijk dan zeker even de onderstaande teaser! Voor wie aan de slag wil gaan met het vijfde seizoen zelf is het nog even afwachten tot woensdag 12 augustus 2020. Dan verschijnt het slotseizoen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen