Oprah Winfrey Network kondigt 'Greenleaf' spin-off aan

'Greenleaf' spin-off aangekondigd

Het slotseizoen verschijnt later deze week nog op de streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 10 augustus 2020 om 18:42

Met het vijfde seizoen dat komende woensdag 12 augustus 2020 van Greenleaf verschijnt wordt er een einde gebreid aan de serie. Oprah Winfrey Network heeft nu echter bekend gemaakt dat er nog een spin-off zal verschijnen.
Fans kijken met gemengde gevoelens uit naar komende woensdag wanneer het finale seizoen van Greenleaf op streamingdienst Netflix zal verschijnen. Dat laatste seizoen hoeft echter nog niet meteen het volledige einde te betekenen. Het Oprah Winfrey Network heeft namelijk bekend gemaakt dat er een spin-off in ontwikkeling is van de reeks.

Geen details bekend
De aankondiging die door het Oprah Winfrey Network de wereld werd ingestuurd is er één die bijzonder weinig... om maar niet te zeggen geen details bevat. Het enige wat het netwerk heeft aangegeven is dat ze heeft besloten om een spin-off te produceren omwille van de geweldige support die ze heeft ontvangen bij de bekendmaking van het vijfde seizoen van de reeks.

Bovenstaande zorgt er voor dat het momenteel nog niet bekend is welk verhaal er precies zal worden verteld. Bovendien werd ook nog niet bekend gemaakt welke leden van de cast er voor de spin-off terug zullen worden opgeroepen.

Lees meer over: Greenleaf, spinoff, serie, series, Netflix

Populair nieuws