search

Ons nieuws van maandag 10 augustus 2020

Disney+ voegde deze week drie nieuwe series toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze week drie nieuwe series toe

Het was geen al te druk weekje op de streamingdienst van The Mouse House.

Het was wat films betreft een feestje op Disney+, maar wat series betreft valt het toch een beetje tegen. We zetten vandaag de nieuwe series voor je op een rij, omdat we dat vorige week zaterdag niet konden doen.

Helaas zijn er slechts drie nieuwe series toegevoegd aan de streamingdienst. Twee daarvan zijn gewoonweg nieuwe afleveringen en voor de rest gaat het om een jeugdserie.
Alex & Co (3 seizoenen): Alex, Nicole, Christian, Sam en Emma zijn onafscheidelijke vrienden. Zij beleven hun Jaren op de middelbare school met zijn vijven en delen elkaars emoties, liefdes, passies en meer. Maar er zijn ook hordes die ze moeten nemen end at doen ze samen.
Family Sundays (S01E40): In deze veertigste aflevering alweer, wordt er een potloodbakje gemaakt dat geïnspireerd is op de tekenfilmfiguur Goofy.
One Day at Disney (S01E36): Deze nieuwe aflevering van One Day at Disney neemt je mee naar Marvel Studios. Ditmaal volgen we Ryan Meinerding, een Creative Director van Marvel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oprah Winfrey Network kondigt 'Greenleaf' spin-off aan
Series / Nieuws

Oprah Winfrey Network kondigt 'Greenleaf' spin-off aan

Het slotseizoen verschijnt later deze week nog op de streamingdienst...

Met het vijfde seizoen dat komende woensdag 12 augustus 2020 van Greenleaf verschijnt wordt er een einde gebreid aan de serie. Oprah Winfrey Network heeft nu echter bekend gemaakt dat er nog een spin-off zal verschijnen.

Fans kijken met gemengde gevoelens uit naar komende woensdag wanneer het finale seizoen van Greenleaf op streamingdienst Netflix zal verschijnen. Dat laatste seizoen hoeft echter nog niet meteen het volledige einde te betekenen. Het Oprah Winfrey Network heeft namelijk bekend gemaakt dat er een spin-off in ontwikkeling is van de reeks.

Geen details bekend
De aankondiging die door het Oprah Winfrey Network de wereld werd ingestuurd is er één die bijzonder weinig... om maar niet te zeggen geen details bevat. Het enige wat het netwerk heeft aangegeven is dat ze heeft besloten om een spin-off te produceren omwille van de geweldige support die ze heeft ontvangen bij de bekendmaking van het vijfde seizoen van de reeks.

Bovenstaande zorgt er voor dat het momenteel nog niet bekend is welk verhaal er precies zal worden verteld. Bovendien werd ook nog niet bekend gemaakt welke leden van de cast er voor de spin-off terug zullen worden opgeroepen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Het slotseizoen van 'Greenleaf'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het slotseizoen van 'Greenleaf'

Het vijfde en laatste seizoen van 'Greenleaf' is binnenkort te streamen op Netflix...

Geruime tijd bestond er onduidelijkheid over de toekomst van Greenleaf. Toen kwam er opeens witte rook en kondigde Netflix toch nog een vijfde seizoen aan. Dat slotseizoen kan je vanaf woensdag 12 augustus 2020 bekijken op de streamingdienst.

Pas midden juli werd officieel bekend gemaakt dat er met zekerheid nog een vijfde seizoen van Greenleaf zou verschijnen. De aankondiging verraste vriend en vijand, niet in het minst omdat het slotseizoen ook al vrij snel zou gaan verschijnen. Het laatste seizoen van de serie verschijnt dan ook reeds op Netflix op 12 augustus.

Kerkgemeenschap
De serie Greenleaf draait rond een kerkgemeenschap onder leiding van de bisschop James Greenleaf en diens vrouw Mae Greenleaf. In het vijfde seizoen staat de familie weer voor een belangrijke opdracht. Ze moeten deze keer namelijk zien te voorkomen dat hun kerk (letterlijk) met de grond gelijk wordt gemaakt. De serie komt van de hand van Craig White en was eerder in de Verenigde Staten te zien bij OWN, de zender die in het leven werd geroepen door Oprah Winfrey. Zij is overigens ook in de serie te zien, hetzij dan in een bijrol.

Heb jij nog helemaal niets gezien van Greenleaf of wil je alvast een voorsmaakje krijgen van het vijfde seizoen? Bekijk dan zeker even de onderstaande teaser! Voor wie aan de slag wil gaan met het vijfde seizoen zelf is het nog even afwachten tot woensdag 12 augustus 2020. Dan verschijnt het slotseizoen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vanessa Hudgens deelt sexy bikini-foto's op Instagram
Series / Celebrity

Vanessa Hudgens deelt sexy bikini-foto's op Instagram

Hudgens brak ooit door als Disney-sterretje, maar in deze blauwe bikini is duidelijk dat ze echt meer is.

Vanessa Hudgens ziet er uitzonderlijk goed uit op een nieuwe foto die ze op haar Instagram zette. Ze was naar het strand en besloot het mooie azuurblauwe water maar eens in te wandelen.

En dat is natuurlijk voor de fans vastgelegd op beeld en op sociale media gezet. Hudgens is in de buurt van de Dominicaanse Republiek, op Amanyana, een eilandje daar voor de kust. En dat is, zoals ze het zelf al schrijft in de begeleidende tekst, een paradijs.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens brak door als Disbey-sterretje. Ze was in drie High School Musical-films te zien, waarin ze de hoofdrol speelde. Zac Efron was daarin haar tegenspeler en ook hij houdt er nu een prima carrière op na. Zo maakte Efron recent nog een reality serie voor Netflix.

Hudgens doet het op dit moment wat rustiger aan dan Efron en was recent nog te zien in de serie Powers van Amazon en in de film Bad Boys for Life.

Bekijk hier op Instagram van Vanessa Hudgens de sexy foto in zee.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Breaking Bad'-koning terug in 'Better Call Saul'?
Series / Nieuws

'Breaking Bad'-koning terug in 'Better Call Saul'?

Bryan Cranston wil terugkeren als Walter White in de spin-off serie Better Call Saul.

In 2013 werd er na slechts vijf seizoenen een punt gezet achter de succesvolle en geliefde misdaadserie Breaking Bad. Hierin speelde Bryan Cranston de hoofdrol als crystal meth-koning Walter White.

In gesprek met Collider heeft Cranston nu aangegeven dolgraag te willen terugkeren in de spin-off serie Better Call Saul die in 2015 startte en waarvan al vijf seizoenen verschenen.

"Ik zou erin zitten als Vince Gilligan en Peter Gould, die de uitvoerende producenten zijn, zouden willen dat ik erin zou zitten. Ik zou het meteen doen," aldus Cranston. "Maar het is nog niet gebeurd en we zullen zien. Ik weet het niet. Er is nog een seizoen te gaan en we zullen zien wat er gebeurt!"

Seizoen 6 de laatste
In Better Call Saul over de dubieuze advocaat Saul Goodman (Bob Odenkirk) zagen we uiteraard al heel wat bekende gezichten terugkeren, met onder meer Gus Fring (Giancarlo Esposito), Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks), Ed Galbraith (Robert Forster) en Hank Schrader (Dean Norris).

Lees ook: 'Better Call Saul' seizoen 6: dit moet je weten

Het zesde seizoen wordt ook het laatste seizoen en door de coronacrisis lijkt het nog wel even te duren voordat deze verschijnt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste Netflix-trailer voor 'Undercover' seizoen 2!
Series / Trailer

Eerste Netflix-trailer voor 'Undercover' seizoen 2!

De Nederlandse misdaadserie keert binnenkort terug op Netflix. Check de Netflix-trailer.

Begin september keert de Nederlandstalige misdaadserie Undercover terug op Netflix met een reeks nieuwe afleveringen. Uiteraard is Frank Lammers weer terug als drugskoning Ferry Bouman en zien we Elise Schaap opnieuw als zijn vrouw Danielle.

Ook Anna Drijver en Tom Waes zien we terug in de opvolger van het succesvolle eerste seizoen. Zij spelen respectievelijk de undercoveragenten Kim de Rooij en Bob Lemmens.

Eerste trailer voor seizoen 2
Naast bovengenoemden zijn er ook nieuwe rollen voor onder meer Rico Verhoeven, Sanne Samina Hanssen, Ruth Becquart, Wim Willaert en Sebastien DeWaele. Vanaf 6 september is Undercover seizoen twee te zien op Netflix.



De El Dorado Ranch
Een klein jaar na de gebeurtenissen van seizoen één werkt Kim bij Human Rights waar ze onderzoek doet naar illegale wapenhandel in Syrië. Met hulp van haar ex-collega Bob komt ze op het spoor van de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Bob gaat daar undercover en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars.

Lees ook: Ferry uit Nederlandse Netflix-hit 'Undercover' krijgt een eigen film

Ondertussen zet Ferry Bouman vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim verder en ook Bob's puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu echt is. Hieronder zie je ook de officiële poster voor de misdaadserie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Clark Gregg zegt 'Agents of SHIELD' vaarwel
Series / Video/clip/featurette

Clark Gregg zegt 'Agents of SHIELD' vaarwel

De acteur was jaren te zien als Agent Phil Coulson, zowel in films als in series.

Acteur Clark Gregg speelde al in 2008 de rol van Phil Coulson. Een rol waar hij dit jaar pas afscheid van neemt. En dat doet hij met het zevende en laatste seizoen van Marvel-serie Agents of SHIELD. In een video neemt hij afscheid.

Gregg debuteerde al in 2008 in Marvel-film Iron Man als Agent Phil Coulson. In 2012 kwam zijn personage in The Avengers om het leven. Maar hij kwam snel weer tot leven voor een eigen serie die eerst op televisiezender ABC en nu op streamingdienst Disney+ te zien is. Zeven seizoenen duurde die maar liefst, al werd er meermaals gesproken over het cancellen van de boel.

Lees ook: Schokkende dood in 'Agents of SHIELD'

Bijzondere reis
Dat laatste maakte het een bijzonder onvoorspelbaar personage en voor Gregg een bijzondere reis om te mogen maken. Dat vertelt hij in de video onderaan dit artikel, waarin hij vaarwel zegt tegen Phil Coulson. Hij heeft het onder meer over het nalatenschap van de serie en de castleden met wie hij mocht samenwerken.

Lees ook: 'Agents of SHIELD' verandert de tijdlijn van Marvel

De serie is trouwens ook bijzonder als je je bedenkt dat het inmiddels opgedoekte Marvel TV eraan werkte en dus niet de moederstudio die voor alle Marvel-successen wist te zorgen. Hieronder de video!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' doet iets interessants in seizoen zes
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' doet iets interessants in seizoen zes

Fear the Walking Dead was ooit een prequel, maar lijkt nu op het punt te staan om moederserie The Walking Dead bij te halen.

Een groot deel van Fear the Walking Dead speelt zich af in de twee maanden voordat Rick Grimes wakker wordt in The Walking Dead. Maar de serie maakt straks in het zesde seizoen een aantal tijdsprongen. Die kunnen ervoor zorgen dat de spin-off straks haar moederserie bijhaalt.

Die moederserie speelt zich nu maar liefst tien jaar na het einde van de wereld af. Dat komt mede door een forse tijdsprong van zes jaar die gemaakt werd. Datzelfde kunstje zal nu ook gemaakt worden met Fear.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' maakt meerdere tijdsprongen

Ander zesde seizoen
Het zesde seizoen van die serie wordt echt flink anders dan vorige seizoenen.Ditmaal zijn alle personages flink wijd verspreid en moeten ze zonder elkaar verder. Een gevolg daarvan is dat de serie een andere structuur krijgt.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' verbreekt traditie

Nu zijn afleveringen namelijk als een anthologie gestructureerd, met elke keer weer een mooi gesloten verhaal. Zo hopen de makers ook weer meer kijkers te trekken, wat wel moet omdat de kijkcijfers redelijk slecht waren geworden. Hopelijk voor AMC werkt het, want men wil heel veel series maken rond de ondoden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Star Wars 'The Mandalorian'-serie krijgt mogelijk 3 spin-offs
Series / Nieuws

Star Wars 'The Mandalorian'-serie krijgt mogelijk 3 spin-offs

De serie is echt een veel groter succes dan men ooit had durven dromen bij Lucasfilm en Disney

De serie The Mandalorian luidde een nieuw tijdperk in voor de Star Wars-franchise. Voor het eerst kwam er een live-action serie. En die bleek echt enorm succesvol. Zodanig dat er nu gekeken schijnt te worden naar maar liefst drie spin-offs.

Dat stelt althans een van de journalisten die werkt voor de site Kessel Run Transmissions, waar regelmatig nieuwtjes rond de franchise op verschijnen. Helemaal zeker is hij er niet van, maar wel zeker genoeg om het verhaal de wereld in te helpen.

Lees ook: 'The Mandalorian' seizoen 2 draait om Moff Gideon en het Darksaber

The Mandalorian-toekomst
De vraag is natuurlijk vooral welke spin-offs dat dan zouden kunnen worden. Daar kunnen we voor een deel wel een antwoord op geven, dankzij een aantal eerdere lekken rond de franchise en deze serie specifiek. Allereerst schijnt er een serie rond Ahsoka Tano in de maak te zijn.

Lees ook: 'The Mandalorian' seizoen 2: Dit moet je weten

Dat personage debuteert straks in de serie in live-action. Daarnaast is er het verhaal dat premiejager Cara Dune ook een eigen serie zou gaan krijgen. En Boba Fett, die terugkeert en in leven blijkt in deze serie, zou ook een eigen show moeten krijgen. Waarmee de toekomst dus nog heel wat nieuws brengt voor The Mandalorian.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Friends'-reünie krijgt weer een fikse tegenslag te verwerken
Series / Nieuws

'Friends'-reünie krijgt weer een fikse tegenslag te verwerken

Dacht je dat de reünie snel te zien zou zijn? Of had je dat gehoopt? Helaas hebben we dan slecht nieuws.

Het idee was lang om tegelijk met streamingdienst HBO Max ook de Friends-reünie online te zetten. Een mooi verkoopargument voor de streamingdienst, die relatief duur is maar wel bestaat uit heel wat topseries en -films van HBO en WarnerMedia.

Het coronavirus maakte het echter niet mogelijk om de special op verantwoorde wijze op te nemen. En dus werd die al meermaals uitgesteld. Nu weer en ditmaal zelfs zonder nieuwe datum. Hoewel de special er zeker zal gaan komen, hoef je er voorlopig niet op te rekenen.

Lees ook: 'Friends'-reünie wordt niet wat je had verwacht

Friends-reünie
Een hele tijd was de komedieserie, die tot 2004 liep, op Netflix te zien. Daar bleek het een van de populairste series ooit te zijn. Niet gek, gezien de aantrekkingskracht van de show. En dus werd besloten door de hoge bazen van HBO en WarnerMedia om te proberen een special met alle castleden te regelen.

Lees ook: 'Friends'-makers hebben hier echt spijt van

Eerder dit jaar bleek dat die pogingen succesvol waren geweest. Maar de special laat lang op zich wachten. Bovendien wordt het geen gewone aflevering, maar echt een reünie van de castleden, die gezamenlijk kijken naar hoe het was toen ze aan de serie meewerkten. Misschien vertellen ze iets over hoe het leven nu is voor hun personages, maar veel zal het niet zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer' doet iets heel leuks in seizoen 5
Series / Nieuws

'Lucifer' doet iets heel leuks in seizoen 5

De serie van Netflix wordt wel heel erg leuk met dit idee in het vijfde seizoen.

Netflix-serie Lucifer doet weer iets leuks in het vijfde seizoen. Dat belooft steeds meer een groot feest te worden. Zo krijgen we al een speciale noir-aflevering te zien. En er komt een musical-special. En nu horen we dat er ook nog een heel erg meta aflevering bij komt.

De aflevering heet ¡Diablo! en draait om de moord op een filmset. Maar nu komt het: op die set wordt een show rond de duivel opgenomen. Volgens TV Line belooft dit een van de leukste afleveringen van het seizoen te worden, vol grappen en mooie metamomenten.

Lees ook: 'Lucifer' stelt je voor aan nieuw personage

Lucifer op Netflix
Fans zullen erg blij zijn met het nieuws. De serie was gedurende drie seizoenen te zien op FOX, maar werd daar snel gecancelled. Netflix nam de site vervolgens snel over en bestelde meteen een vierde en vijfde seizoen.

Lees ook: Waarom 'Lucifer' zijn grootste twist al verklapte

Dat vijfde seizoen werd al verlengd met een paar afleveringen, maar zou wel het laatste woorden. Kortgeleden bleek echter dat Netflix een deal had gesloten met de cast om nog een zesde seizoen te maken. Dat zal er dus echt komen en rondt het verhaal echt af.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' krijgt forse tegenslag te verwerken
Series / Nieuws

'The Flash' krijgt forse tegenslag te verwerken

Het zevende seizoen wordt voorlopig niet opgenomen vanwege een belangrijk dispuut onder de crew.

Filmproducties mogen weer van start in Canada, maar onder belangrijke voorwaarden. Dat geldt dus ook voor de serie The Flash, dat voor een groot deel opgenomen wordt in de Canadese stad Vancouver. En precies dat zorgt voor een belangrijk probleem.

Een van de voorwaarden voor de opnames, is dat de crew elke week getest wordt op het coronavirus. Maar daar wil de crew niet aan. Het aantal gevallen is namelijk relatief laag in de Canadese stad en dus vindt een significant deel van de lokale crew het onnodig.

Lees ook: 'The Flash' krijgt gigatwist in zevende seizoen

Wat nu dan?
Dat de crew er niet aan wil, zorgt voor een probleem, want de opnames mogen daardoor niet hervat worden op dit moment. En dus gebeurt er niets aan de best bekeken serie in het Arrowverse van televisiezender The CW. Het probleem ligt overigens vooral ook bij die zender, want die maakt deel uit van de vakvereniging in Hollywood.

Lees ook: Heel mooi nieuws voor fans 'The Flash'

De lokale crewleden van de filmproductie zien het echter niet zitten om te voldoen aan de strenge Amerikaanse regels en tot dat dispuut is opgelost, mag er geen camera draaien. De kans lijkt hiermee kleiner te worden dat de geplande uitzenddatum van januari 2021 gehaald wordt van het zevende seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'The Walking Dead'-schurk moet een eigen serie krijgen?
Series / Nieuws

Deze 'The Walking Dead'-schurk moet een eigen serie krijgen?

Fans van The Walking Dead konden aangeven welke schurk hun favoriet is en wie een oorsprongsverhaal verdient.

Op de Reddit-account van The Walking Dead werd kortgeleden een poll georganiseerd. De vraag die voor lag, was over wie er precies een prequel gemaakt moest worden. Met een bijzonder interessant resultaat.

Wat fans van de AMC-serie betreft, zou de schurk Negan namelijk zijn eigen serie moeten krijgen. Daar zal acteur Jeffrey Dean Morgan blij mee zijn, want van hem weten we al langer dat hij graag een eigen serie zou willen krijgen.

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat grote dingen wijzigen in seizoen 11

Negan-serie
In een zestiendelige comicreeks genaamd Here's Negan vertelden de makers het oorsprongsverhaal van Negan. Zo konden we leren waar hij vandaan komt en hoe hij zijn geliefde knuppel Lucille bemachtigde. Daarmee sloeg hij Glenn en Abraham dood, waarmee de toon meteen gezet was. Maar opmerkelijk genoeg is Negan ondertussen minder een schurk en meer een held.

Lees ook: Deze groep gaat 'The Walking Dead' heel erg veranderen

Negan was dus de favoriet in de poll die gehouden werd. Maar de nummer twee is ook interessant: de Governor. Nummer drie in de poll op Reddit bleek Abraham Ford te zijn. De vierde op de lijst is verder King Ezekiel, gevolgd door Princess en daarna door Whisperer Beta. Aangezien AMC kijkt naar de mogelijkheid om miniseries te maken in de franchise, zou dit zomaar werkelijkheid kunnen worden. We gaan het zien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.