Vierde seizoen voor 'Star Trek: Discovery'?

Vierde seizoen voor 'Star Trek: Discovery'?

Het lijkt er zowaar op dat er nog een seizoen van de Star Trek-serie gaat komen.

Jim Pedd, 14 augustus 2020 om 07:08

In oktober is het derde seizoen van Star Trek: Discovery te zien. Nu al lijkt het werk aan een vierde seizoen begonnen te zijn. Daar vertelde maker Alex Kurtzman over tijdens een interview.
Kurtzman vertelde aan Gold Derby dat er druk via Zoom gewerkt wordt aan nieuwe seizoenen. “Al onze writers rooms werken via Zoom, en het mooie is dat we al voor lopen met scenario’s voor de aankomende seizoen van Discovery, Picard en Strange New Worlds, dat volgend jaar opgenomen wordt en ook met Section 31.”

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' wijzigt weer een belangrijk canonelement

Vierde seizoen?
Het is interessant dat Kurtzman vertelt dat hij al aan toekomstige afleveringen voor Discovery werkt, terwijl de serie nog niet officieel vernieuwd is voor een vierde seizoen. Het zou goed kunnen dat dit seizoen simpelweg nog niet publiekelijk besteld is, maar dat de boel dus wel al gepland staat.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 snel op Netflix

Discovery was tien dagen voor de lockdown klaar met de opnames. De visual effects en editing zijn flink geraakt door de coronacrisis, waardoor het werk vertraging opliep. Nu staat de release gepland voor 15 oktober.

Bron: Gold Derby

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, Alex Kurtzman

Populair nieuws