search

Ons nieuws van vrijdag 14 augustus 2020

Toch géén seizoen 2 voor Netflix-serie 'White Lines'?!
Series / Nieuws

Toch géén seizoen 2 voor Netflix-serie 'White Lines'?!

Volgens eerdere berichten werd er nochtans reeds gewerkt aan een tweede seizoen...

Komt er nu wel of niet nog een tweede seizoen van White Lines? Volgens één van de hoofdrolspelers staat het vast dat er toch geen vervolg meer zal verschijnen.

Toegegeven, White Lines is zo'n typische serie van "you hate it or you love it". Toch wisten heel wat Netflix-abonnees het nieuwe project van ílex Pina (bekend van onder meer de serie La Casa de Papel) best te smaken. Voor hen komt de bekendmaking van acteur Daniel Mays (Marcus in de serie) dan ook wellicht als een donderslag bij heldere hemel.

Tweede seizoen
Toegegeven, ook wij hadden het niet zien aankomen. Volgens eerdere berichten werd er namelijk reeds druk gewerkt aan een tweede seizoen. Opvallend genoeg was het Daniel Mays zelf die in juni nog liet optekenen dat een vervolg ontzettend veel mogelijkheden zou bieden. Nu komt de acteur op die woorden terug en laat hij via Instagram weten dat een tweede seizoen niet langer tot de mogelijkheden behoort.

Wil je graag het bewuste bericht van Mays op Instagram bekijken? Dat is mogelijk door te klikken op deze link. We moeten hierbij wel nog even de kanttekening maken dat Netflix zelf nog niet officieel heeft gereageerd.

Lees ook: "Tweede seizoen 'White Lines' biedt ongelofelijk veel mogelijkheden"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen 'Undercover' niet meteen te bingen op Netflix
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Undercover' niet meteen te bingen op Netflix

In eerste instantie leek het er naar uit te zien dat het volledige tweede seizoen in één keer op Netflix zou verschijnen...

Wie het volledige tweede seizoen van Undercover wou gaan bingen op 6 september is er aan voor de moeite. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er slechts wekelijks een nieuwe aflevering van de reeks zal verschijnen.

In eerste instantie werd aangenomen dat het volledige tweede seizoen van Undercover zou verschijnen op 6 september. Van dat plan is men bij Netflix nu echter afgestapt. Het tweede seizoen bestaat uit 10 afleveringen en elke week verschijnt er één van. Dit betekent dat de laatste aflevering slechts te bekijken zal zijn op 8 november.

Lees ook: Eerste Netflix-trailer voor 'Undercover' seizoen 2!

Teleurstelling
Bovenstaand nieuws zal voor de meeste fans van Undercover als een grote teleurstelling komen. Zij zullen nu een keuze moeten maken. Of ze bekijken wekelijks één aflevering of ze blijven in spanning afwachten tot ze het volledige tweede seizoen kunnen bingen op 8 november.

Wil jij alvast graag een voorsmaakje van wat er je in het tweede seizoen van Undercover allemaal zal te wachten staan? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor 'Star Trek: Strange New Worlds'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Star Trek: Strange New Worlds'

De Star Stek spin-off van Star Trek: Discovery wordt volgend jaar opgenomen.

In 2017 verscheen op CBS All Access (in Nederland op Netflix) het eerste seizoen van de Star Trek-serie Star Trek: Discovery en daarna werd de franchise flink uitgebouwd. Nu is er goed nieuws voor de mensen die uitkijken naar de aangekondigde spin-off Star Trek: Strange New Worlds.

In gesprek met Gold Derby zei Alex Kurtzman, het hoofd van CBS All Access' groeiende Star Trek Universe, dat de schrijvers op koers liggen met de scripts voor Star Trek: Strange New Worlds en dat de opnames tijdig kunnen starten.

Opnames Star Trek: Strange New Worlds in 2021
"We hebben al onze schrijverskamers via Zoom bijgehouden, en de 'silver lining' is dat we echt een behoorlijke voorsprong hebben op de scripts voor de komende seizoenen van Discovery, Picard en Strange New Worlds, die volgend jaar opgenomen gaat worden, en Section 31," aldus Kurtzman.

Lees ook: 'Star Trek: Strange New Worlds': Dit Moet je weten

Strange New Worlds volgt onder meer Anson Mounts Christopher Pike die aan het einde van het tweede seizoen Discovery verliet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote naam in 'The Crown' seizoen 5!
Series / Nieuws

Grote naam in 'The Crown' seizoen 5!

Het vijfde seizoen van The Crown komt er alweer aan en nu moet Jonathan Pryce een belangrijke rol gaan spelen.

Het vierde seizoen van The Crown moet nog op Netflix verschijnen, maar nu is al duidelijk dat het vijfde seizoen een grote naam zal introduceren. Dit werd bekend via het altijd goed geïnformeerde Deadline Hollywood.

Niemand minder dan Jonathan Pryce zal in de Britse serie de rol gaan spelen van Prince Philip. Hij sluit in seizoenen vijf en zes aan bij Imelda Staunton en Leslie Manville die respectievelijk Elizabeth en Margaret spelen.

Zes seizoenen The Crown
Eerder werd onthuld dat The Crown in totaal uit zes seizoenen zal bestaan en dat betekent dat Pryce de laatste acteur zal zijn die de rol van Prince Philip vervult. De acteurs Matt Smith en Tobias Menzies speelden eerder de rol.

Pryce ken je mogelijk uit The Two Popes en het vijfde en zesde seizoen van Game of Thrones waarin hij de rol vervulde van de akelige High Sparrow. Ook was hij te zien in films als de klassieker Brazil en in de Bond-film Tomorrow Never Dies.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult trailer 'Young Wallander'
Series / Nieuws

Netflix onthult trailer 'Young Wallander'

Dit keer is Adam Pålsson de bekende detective in de nieuwe Zweedse serie.

Netflix heeft de eerste trailer onthuld voor de serie Young Wallander. Deze volgt op eerdere Zweedse en Britse series met de titel Wallander met onder meer Kenneth Branagn en Krister Henriksson als Kurt Wallander. Dit keer zien we dus een jongere detective.

Young Wallander is gebaseerd op de succesvolle misdaadromans van Henning Mankell. Deze nieuwe serie is een moderne vertaling van de avonturen van de legendarische detective Kurt Wallander, maar dan in het huidige gewelddadige misdaadmilieu van Zweden.

Eerste trailer Young Wallander
In dit eerste seizoen van Young Wallander heeft Kurt Wallander, gespeeld door Adam Pålsson, net de politieacademie afgerond en is hij getuige van een wreed misdrijf. Hij wordt op de zaak gezet onder leiding van inspecteur Hemberg, een rol van Richard Dillane.In bovenstaande trailer hoor je overigens het nummer Tänd Alla Ljus van Silvana Imam (featuring Jay1). Het eerste seizoen is vanaf 3 september exclusief op Netflix te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans zijn helemaal klaar met Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Nieuws

Fans zijn helemaal klaar met Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'

Nu de makers van de animatieserie vertrokken zijn, geloven ze er helemaal niet meer in.

Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko vertrokken bij de Netflix-remake van hun animatieserie Avatar: The Last Airbender. En hoewel Netflix in een statement liet weten alle vertrouwen te hebben in het creatieve team, hebben fans dat niet.

Voor Netflix is het een behoorlijk gevoelige tegenslag. Twee jaar geleden werd de live-action verfilming van de animatieserie aangekondigd. In de tussentijd plaatste Netflix de serie op zijn streamingdienst en bleek deze nog altijd immens populair. Dat de remake er zou gaan komen gaf hoop, daar DiMartino en Konietzko bij het project betrokken waren.

Lees ook: Ai! Pijnlijke tegenslag voor Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'

Eerdere mislukking
Dat zij nu vertrokken zijn bij het project, vormt voor fans nogal wat reden tot zorgen. Zij kunnen zich nog maar al te goed de rampzalige film van M. Night Shyamalan herinneren, waarin vrijwel niets goed uit de verf kwam.

Lees ook: Waarom 'Avatar: The Last Airbender' nog zo populair is

Op sociale media laten fans dan ook weten dat ze nu al alle vertrouwen kwijt zijn in de verfilming. Sommige mensen gaan zelfs zo ver dat ze Netflix vragen het project stop te zetten zonder de oorspronkelijke makers.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emily Ratajkowski geniet in krappe bikini van de zon
Series / Celebrity

Emily Ratajkowski geniet in krappe bikini van de zon

Ze heeft het net als wij hier in Nederland ook erg warm, maar geniet er duidelijk ook van!

Het is niet alleen in Nederland ontzettend warm. Ook model Emily Ratajkowski heeft het warm. Maar waar wij veelal binnen zitten of aan de Nederlandse stranden, zit zij lekker in een veel te klein topje te genieten van de zon.

Emily Ratajkowski heeft het de laatste tijd maar druk met genieten van de zon. De afgelopen tijd plaatste ze heel wat nieuwe foto's van zichzelf op het strand op sociale media. En dat is mooi, want dan hebben wij weer iets nieuws om van te genieten.

Emily Ratajkowski
Het model doet het op dit moment erg goed met twee dingen: enerzijds doet ze modellenwerk en anderzijds heeft ze haar eigen bikinilijn waarmee ze succes boekt. Niet slecht voor een dame die al sinds haar veertiende actief is als fotomodel en sindsdien heel wat klussen gedaan heeft. Hieronder het bericht dat je op haar sociale media kan vinden!

Bekijk op Instagram de nieuwe sexy foto van Emily Ratajkowski.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' heeft nu al een einddoel in zicht
Series / Nieuws

'The Boys' heeft nu al een einddoel in zicht

Het einde is al bedacht en daar werken de makers van de populaire Amazon-serie naartoe.

Het tweede seizoen van The Boys komt er in rap tempo aan. Maar volgens uitvoerend producent Seth Rogen heeft showrunner Eric Kripke al een einddoel in zicht voor de populaire serie van Amazon Prime Video.

"Eric Kripke heeft al een einde in gedachten en werkt daar ook al naartoe," begon Rogen. Maar dat wil niet zeggen dat dit doel ook gerealiseerd wordt zoals men nu denkt. "Ik weet ook hoe fluïde deze dingen zijn."

Lees ook: Brute trailer 'The Boys' seizoen 2!

Op weg naar het einde
"Kripke heeft een eindspel in zicht en een ideaal aantal nieuwe seizoenen in gedachten," aldus Rogen. Dat vindt hij mooi, want wat hem betreft zijn de beste series, series waarvan het einddoel al vanaf het begin in zicht was. Dat betekent dat er ergens naartoe gewerkt wordt, waarmee de show zich kan onderscheiden van andere series.

Lees ook: Populaire Amazon-serie 'The Boys' nu al goed voor een derde seizoen

Laten we nu maar hopen dat het tweede seizoen ook scoort op Amazon Prime. Dat is op 4 september te zien en een derde reeks is al besteld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vierde seizoen voor 'Star Trek: Discovery'?
Series / Nieuws

Vierde seizoen voor 'Star Trek: Discovery'?

Het lijkt er zowaar op dat er nog een seizoen van de Star Trek-serie gaat komen.

In oktober is het derde seizoen van Star Trek: Discovery te zien. Nu al lijkt het werk aan een vierde seizoen begonnen te zijn. Daar vertelde maker Alex Kurtzman over tijdens een interview.

Kurtzman vertelde aan Gold Derby dat er druk via Zoom gewerkt wordt aan nieuwe seizoenen. "Al onze writers rooms werken via Zoom, en het mooie is dat we al voor lopen met scenario's voor de aankomende seizoen van Discovery, Picard en Strange New Worlds, dat volgend jaar opgenomen wordt en ook met Section 31."

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' wijzigt weer een belangrijk canonelement

Vierde seizoen?
Het is interessant dat Kurtzman vertelt dat hij al aan toekomstige afleveringen voor Discovery werkt, terwijl de serie nog niet officieel vernieuwd is voor een vierde seizoen. Het zou goed kunnen dat dit seizoen simpelweg nog niet publiekelijk besteld is, maar dat de boel dus wel al gepland staat.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 snel op Netflix

Discovery was tien dagen voor de lockdown klaar met de opnames. De visual effects en editing zijn flink geraakt door de coronacrisis, waardoor het werk vertraging opliep. Nu staat de release gepland voor 15 oktober.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash'-poster teaset zevende seizoen
Series / Posters

'The Flash'-poster teaset zevende seizoen

Het nieuwe seizoen is ergens in de loop van 2021 te zien op The CW.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een nieuwe poster vrijgegeven voor het zevende seizoen van The CW's The Flash. Die belooft ons dat de serie in de loop van 2021 verder zal gaan.

In het seizoen gaat Iris West een belangrijke rol krijgen. Zij moet namelijk terug keren uit het Mirror Universe. Barry realiseerde zich in het zesde seizoen langzaam al dat zijn vrouw verdwenen was en verjoeg de nieuwe versie. Maar de echte Iris zit nog gevangen en de pogingen om haar te vinden staat centraal.

Lees ook: Dit 'The Flash'-plotgat wordt mogelijk nooit opgelost

The Flash
Het zesde seizoen stopte sowieso eerder dan de bedoeling was. Showrunner Eric Wallace stelt dat het zevende seizoen daar ook door beïnvloed is. Twee dingen weten we verder van dat nieuwe seizoen: Godspeed keert terug (wat al opgebouwd werd sinds het begin van het zesde seizoen) en Reverse-Flash gaat iedereen weer bevechten.

Lees ook: 'The Flash' krijgt forse tegenslag te verwerken

Dat betekent hoe dan ook dat het een behoorlijk grootschalig nieuw seizoen gaat worden. Barry moet namelijk ook een manier vinden om de Speed Force terug te vinden, die hij kwijt lijkt te zijn geraakt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.