Finale seizoen 'Runaways' verschijnt binnenkort op Disney+

Finale seizoen 'Runaways' eind augustus op Disney+

Eerder raakte reeds bekend dat het derde seizoen ook meteen het laatste wordt voor de serie...

Geoffrey Ketels, 13 augustus 2020 om 18:17

Eerder verscheen het derde seizoen van de serie Runaways reeds op Hulu. Aan het einde van deze maand is het de beurt aan streamingdienst Disney+.
Het derde en laatste seizoen van Runaways verscheen vorig jaar reeds op streamingdienst Hulu. Op 28 augustus is het nu de beurt aan Disney+. Vorig jaar in november raakte reeds bekend dat Hulu er voor had gekozen om niet meer verder te gaan met de reeks.

Lees ook: Opnieuw grote Marvel-serie geschrapt

Dubbel leven
Runaways vertelt het verhaal van een groep kinderen die ontdekken dat hun schurken van ouders er een dubbel leven op nahouden. De tieners beslissen vervolgens om de handen in elkaar te slaan en weg te lopen van huis. Dit met als doel om zelf boete te doen voor de acties van hun ouders. Zij stellen vervolgens alles in het werk om de waarheid achter hun afkomst te achterhalen.

Wil jij alvast graag een voorsmaakje van wat het laatste seizoen van Runaways allemaal in petto zal hebben? Dan kan je even de onderstaande trailer bekijken. Het derde seizoen zal dus vanaf 28 augustus 2020 te bekijken zijn op Disney+.


Lees meer over: Runaways, serie, series, Disney, Disney Plus

Populair nieuws