Martin Scorsese gaat exclusief in zee met Apple TV+

Martin Scorsese gaat exclusief in zee met Apple

Apple heeft met de overeenkomst met Martin Scorsese absoluut goud in handen voor haar streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 13 augustus 2020 om 17:13

Martin Scorsese heeft een exclusieve overeenkomst getekend met streamingdienst Apple TV+. De exclusieve overeenkomst houdt in dat de regisseur zijn aankomende projecten allemaal (in eerste instantie) exclusief op de streamingdienst zal uitbrengen.
Verschillende bronnen waaronder Deadline melden ondertussen dat er sprake zou zijn van een meerjarige overeenkomst tussen Scorsese en Apple. De overeenkomst zou stellen dat Scorsese de activiteiten van zijn productiebedrijf Sikelia Productions in deze termijn dient onder te brengen bij Apple.

Steven Spielberg
Martin Scorsese is niet de enige regisseur die er voor heeft gekozen om een dergelijke overeenkomst met Apple af te sluiten. Eerder raakte immers ook al bekend dat niemand minder dan Steven Spielberg een gelijkaardige deal met Apple heeft getekend. Tot dusver zou het eerste project van Martin Scorsese dat op Apple TV+ zal verschijnen de film Killers of the Flower Moon zijn. De hoofdrollen in die film worden gespeeld door Leonardo DiCaprio en Robert De Niro.

In ieder geval mag het duidelijk zijn dat Apple alles uit de kast haalt om de populariteit (en kwaliteit) van haar streamingdienst in sneltempo naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer over: Apple, Apple TV, Apple TV Plus, serie, series, Martin Scorsese, streamingdienst

Populair nieuws