search
'Avatar: The Last Airbender'-fans komen met petitie
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-fans komen met petitie

Avatar: The Last Airbender-fans, daar kan je niet mee spotten, blijkt nu maar weer.

Sinds Michael DiMartino en Bryan Konietzko vertrokken bij de live-action remake van Avatar: The Last Airbender laten fans van zich horen. Nu hebben ze een petitie gelanceerd om de serie te 'redden' van Netflix.

Na het behoorlijk publieke vertrek van Konietzko en DiMartino, hoorden fans dat Netflix hun creatieve visie minder zou volgen dan oorspronkelijk het geval was. En nu hun visie niet meer op het kleine scherm te zien zal zijn, hopen fans met een petitie te regelen dat Netflix gewoon acteurs cast die horen bij de rollen.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-fans zijn hier bang voor

Vreselijke herinneringen
Fans hebben nog altijd vreselijke herinneringen aan de live-action film die M. Night Shyamalan maakte en waarin blanke acteurs gecast werden in niet-blanke rollen. Dat mag niet nog eens gebeuren en daar gaat deze petitie dan ook over. Op Change.org trekt deze petitie al meer dan 20.000 handtekeningen.

Lees ook: Fans zijn eruit: Cancel de 'Avatar: The Last Airbender'-remake

De fans hopen verder te bereiken dat Netflix minderjarige acteurs cast in de hoofdrollen en ze niet zal seksualiseren. Ook mag er geen relatie zijn tussen Katara en Zuko, aangezien de Fire Nation een kolonisator is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen