search

Ons nieuws van woensdag 19 augustus 2020

Krijgt Netflix-hit 'Tiger King' een vervolg of niet?
Series / Nieuws

Krijgt Netflix-hit 'Tiger King' een vervolg of niet?

Netflix wil graag een tweede seizoen uitbrengen, maar dat verloopt blijkbaar niet zonder slag of stoot...

Als het aan Netflix ligt komt er met zekerheid een tweede seizoen van de hitserie Tiger King. Dat tweede seizoen lijkt er echter niet zonder slag of stoot te zullen komen...

Er zijn heel wat obstakels die een tweede seizoen van Tiger King in de weg staan. In eerste instantie is er natuurlijk de gevangenisstraf van Joe. Hij kreeg een celstraf van 22 jaar voor het beramen van een moordaanslag op Carole. Toch zou hij volgens verschillende bronnen, waaronder onder meer The Sun staan te popelen om mee te werken aan een vervolg.

Rechten reeds gekocht
Het leek er even alle schijn van te hebben dat er met absolute zekerheid een tweede seizoen zou verschijnen. Netflix heeft zelfs reeds alle rechten daarvoor gekocht. In het eerste deel van de reeks waren er reeds verschillende geluidsfragmenten te horen van Joe die in de gevangenis waren opgenomen. Wellicht zou er ook voor een tweede seizoen gebruik worden gemaakt van dergelijke fragmenten.

Een tweede obstakel is de medewerking van Carole Baskin aan de reeks. Zij heeft volgens The Sun een absolute woekerprijs gevraagd aan Netflix. Ze zou haar medewerking aan een tweede seizoen dan ook uitsluitend willen verlenen wanneer ze daarvoor een slordige 1 miljoen pond kan ontvangen. Een bron dicht bij Carole stelde daarover het volgende:

"Carole wil dat geld gebruiken om in haar The Big Cat Rescue in Florida te investeren. Door deel te nemen aan de serie Tiger King heeft ze er voor gekozen om haar volledige privé-leven openbaar te maken. Ze wil er zeker van zijn dat opnieuw meedoen de moeite waard is. Vandaar het aanzienlijke bedrag dat door Carole wordt gevraagd."

Of er nu wel of geen tweede seizoen van Tiger King zal verschijnen blijft dus voorlopig onzeker.

Lees ook: Netflix-ster Joe Exotic smeekt Trump voor vrijlating: "ik ga anders dood"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix kiest met speciale shuffleknop binnenkort zelf waar je naar kijkt!
Series / Streaming-diensten

Netflix kiest met speciale shuffleknop binnenkort zelf waar je naar kijkt!

De streamingdienst voert testen uit met een soort van shuffleknop waardoor zij beslist in jouw plaats...

Weet jij ook soms helemaal niet waar naar kijken op Netflix? Brengt dit soms best wel wat frustraties met zich mee? Daar komt binnenkort wellicht verandering in. Netflix voert namelijk testen uit met een speciale shuffleknop!

De shuffleknop bevindt zich op het profieloverzicht onder de naam van de abonnee in kwestie. Netflix heeft aangegeven dat de nieuwe functie leden moet helpen om sneller een serie of film te vinden die ze leuk vinden. Dit dus zonder dat ze veel tijd moeten stoppen in het manueel zoeken.

Gepersonaliseerde keuze
Hoe weet Netflix echter wat jij leuk vindt en wat niet? Daarvoor maakt de streamingdienst gebruik van data die in het verleden is verzameld. Deze data heeft specifiek betrekking tot de kijkgeschiedenis van de gebruiker. Daarnaast is het ook mogelijk dat Netflix een keuze maakt uit de kijklijst van de gebruiker. De shuffleknop zou volgens Netflix ook leiden tot het opstarten van een aflevering van een serie die de abonnee eerder al is beginnen bekijken.

De test voor de shuffleknop is wereldwijd uitgerold, maar is niet bij alle abonnees beschikbaar. De functie zou zowel aanwezig zijn in de Netflix-app als op smart-tv's. Wanneer de functie bij een succesvolle test voor alle gebruikers beschikbaar zal worden gesteld is voorlopig nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze topseries toe in september
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze topseries toe in september

Het is een hele rits nieuwe series die je kan streamen vanaf september.

Netflix komt in september met heel wat toffe nieuwe series. Vandaag zetten we voor je op een rij wat je allemaal nieuw mag verwachten op de streamingdienst.

YOUNG WALLANDER (3 september): In deze Netflix Original volgen we de pas afgestudeerde politierechercheur Kurt Wallander. Hij onderzoekt zijn eerste zaak.


AWAY (4 september) : Een Amerikaanse astronaut worstelt met het idee dat ze haar echtgenoot en dochter moet achterlaten om te vertrekken op een gevaarlijke missie in de ruimte.


RATCHED (18 september) : Een jonge zuster die werkt in een gekkenhuis wordt een bitter monster voor haar patiënten.


JURASSIC WORLD: CAMP CRETACEOUS (18 september) : Zes tieners zijn op een avonturenkamp aan de andere kant van Isla Nublar. Ze moeten samenwerken om te overleven als dinosaurussen losbreken.


JACK WHITEHALL: TRAVELS WITH MY FATHERS seizoen 4 (22 september) : Jack Whitehall onderneemt een reis van zijn leven met vader Michael. De twee gaan onder meer naar het zuiden van Azië.


A PERFECT CRIME (25 september) : In april 1991 wordt Detlev Rohwedder, het hoofd van het Oost-Duitse Treuhand, vermoord. Een inspectie van de moordplek onthulde drie zaken: een plastic stoel, een handdoek en een brief waarin de Rote Armee Fraktion de verantwoordelijkheid opeiste. Maar de moordenaar is nooit opgespeurd.


JANE THE VIRGIN seizoen 5 (27 september) : Het vijfde seizoen van de serie over de jonge katholieke vrouw Jane die zwanger werd, is te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verhaal een van de 'Star Wars'-series onthuld?
Series / Nieuws

Verhaal een van de 'Star Wars'-series onthuld?

We zouden te zien krijgen hoe Ben Solo uiteindelijk echt ten val is gekomen.

Het verhaal gaat dat er een spin-off ontwikkeld wordt van de Star Wars-vervolgfilms, die geheel moet gaan draaien om Kylo Ren. Althans, om zijn eigenlijke identiteit en dat is natuurlijk die van Ben Solo. Het zou een van de negen series zijn die Lucasfilm in de maak heeft voor streamingdienst Disney+, al is nog niet zeker of het een live-action of een animatieserie moet worden.

Het gerucht gaat dat de serie zou moeten draaien om het verhaal van Ben Solo, voordat hij Kylo Ren werd. Van Kylo Ren weten we al zo'n beetje alles wat we willen weten, zoals de oorsprong van zijn obsessie met Darth Vader en hoe hij verleid werd en viel voor de Dark Side van de Force. Maar van Ben weten we eigenlijk nog niet zo heel veel.

Lees ook: Derde seizoen 'The Mandalorian' niet vertraagd

Ben Solo
In de comics The Rise of Kylo Ren leerden we al iets over de val van Ben Solo. Maar we zagen toen vooral de belangrijkste hoofdlijnen, zoals Ben die de tempel van Luke Skywalker in brand steekt, een band opbouwt met Snoke en hoe hij de Knights of Ren leerde kennen. En hoe hij 'Ren' doodde en verving als Kylo Ren.

Lees ook: Eindelijk gaat het de nieuwe 'Star Wars'-serie voor de wind

De comics hintten vooral naar een bredere geschiedenis en die zouden we dan te zien krijgen in deze spin-off serie. Die draait dan om de jaren waarin Ben Solo met Luke Skywalker train ten zich ontwikkelt tot een vaardige Jedi.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'The Mandalorian' niet vertraagd
Series / Nieuws

Derde seizoen 'The Mandalorian' niet vertraagd

De opnames moeten nog beginnen, maar zullen geen hinder ondervinden van het coronavirus.

De productie van het derde seizoen van The Mandalorian zal niet verhinderd worden door het coronavirus. De opnames van het derde seizoen kan dankzij de innovatieve technologie waar gebruik van gemaakt wordt, gewoon van start.

Dat vertelt maker Jon Favreau tegenover The Hollywood Reporter. "Het feit dat de set veel beperkter is, is een voordeel, omdat je het aantal mensen kan inperken. Veel mensen die eraan werken doen het van een afstandje vanaf wat wij de Brain Bar noemen, wat eigenlijk gewoon een hele rits gaming computers is."

Lees ook: 'The Mandalorian' krijgt verrassend tweede seizoen

Minder mensen
Bovendien kan het aantal mensen op de set makkelijk teruggedrongen worden. "Het aantal mensen vlakbij de camera kan kleiner zijn dan normaal. We nemen ook veel buiten op, wat helpt. We bouwen op naar een moment waarop het filmen meer een geanimeerde productie is, met een hele rits aan storyboards, veel gesprekken en scouting in virtual reality. Wij gebruiken tools in VR, precies zoals we dat deden met The Lion King en The Jungle Book. Vaak zijn de acteurs die je in beeld ziet, niet op de set."

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian'-serie krijgt mogelijk 3 spin-offs

Wanneer de productie van start gaat is nog niet bekend. De serie zal in elk geval in oktober weer uitgezonden worden op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon-serie 'Dead Ringers' krijgt dubbele portie Rachel Weisz
Series / Nieuws

Amazon-serie 'Dead Ringers' krijgt dubbele portie Rachel Weisz

De serie is gebaseerd op de gelijknamige film van David Cronenberg, waarin we Jeremy Irons als tweeling zagen.

Oscarwinnaar Rachel Weisz heeft getekend voor de hoofdrol(len) in Dead Ringers, een serie van Amazon gebaseerd op de gelijknamige film van David Cronenberg, waarin we Jeremy Irons zagen als tweelingbroers die beiden werken als gynaecoloog en van dat gegeven akelig misbruik maken.

Weisz doet ook dienst als uitvoerend producent van de serie, waarvan het script wordt geschreven door Alice Bord (Normal People). Ditmaal speelt Weisz de Mantle-tweeling, die opnieuw beiden werkzaam zijn als gynaecoloog. De twee delen daarnaast drugs, minnaars en een behoorlijk zieke geest.

Fangirl Weisz
De serie zou op verzoek van Weisz worden ontwikkeld omdat de actrice een enorme fan is van David Cronenbergs film. Ze heeft er de laatste twee jaar dan ook hard aan gewerkt met productiemaatschappij Annapurna Television. Via een Zoom-meeting zou de serie zijn gepresenteerd aan verschillende streamingdiensten, maar Amazon wist uiteindelijk de rechten te bemachtigen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 topseries die snel op Netflix verschijnen!
Series / Featured

3 topseries die snel op Netflix verschijnen!

Veel gaafs onderweg op Netflix met deze drie topseries uit Turkije, Nederland en de States.

Eigenlijk iedere week debuteert er wel weer een nieuwe serie of een nieuw seizoen van een bestaande serie op Netflix. Hieronder drie series die snel, of misschien even later online komen.

Lucifer (seizoen 5 - deel 1) - 21 augustus
Deze serie vond na reeds te zijn gecanceld een nieuw onderkomen bij Netflix en de streamingreus wist de serie een prachtig tweede leven te geven voor de fans. Dit vijfde seizoen biedt een enorme verrassing en laat ons uiteraard weer Tom Ellis zien als Lucifer Morningstar.



The Gift / Atiye (seizoen 2) - 10 september
Van deze Turkse serie verscheen eind 2019 het eerste seizoen met acht afleveringen. De verfilming van het boek 'Dünyanın Uyanışı' van Åžengül BoybaÅŸ gaat over Atiye, een schilder in Istanbul. Ze begint aan een persoonlijke reis terwijl ze universele geheimen blootlegt over een Anatolische archeologische vindplaats en de link die deze heeft met haar verleden.



Undercover (seizoen 2) - 8 november
Dit tweede seizoen van deze Nederlands-Belgische misdaadserie keert begin november terug op Netflix met uiteraard sterren Frank Lammers als drugskoning Ferry Bouman, Elise Schaap als zijn vrouw Danielle, Anna Drijver als undercoveragent Kim de Rooij en Tom Waes als haar collega Bob Lemmens. [/b]

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen 'Better Call Saul' flink vertraagd
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Better Call Saul' flink vertraagd

Voorlopig moeten we nog wel even wachten op de laatste dertien afleveringen in de serie.

De opnames van het laatste seizoen van Better Call Saul laten nog wel even op zich wachten. Het lijkt er niet op dat deze voor 2021 gaan beginnen. Dat laat medebedenker en showrunner Peter Gould weten.

Eerder was het de bedoeling dat de opnames in september zouden beginnen, maar de dertien afleveringen worden pas later opgenomen. "We hoopten tegen het einde van het jaar te beginnen met de opnames," aldus Gould tegenover Deadline. "Het lijkt er echter niet op dat dit gaat gebeuren gezien de situatie waar we ons in bevinden."

Lees ook: 'Breaking Bad'-koning terug in 'Better Call Saul'?

Laatste seizoen
Dit zesde seizoen wordt het laatste van Better Call Saul. Er is nog veel af te ronden, want we zagen hoe Lalo Salamanca arriveerde in de finale van het vijfde seizoen. Salamnca zal wraak willen nemen op drugsbaron Gus Fring en informant Nacho Varga. Bovendien leert het publiek hoe het afliep met de relatie tussen advocaat Saul Goodman en Kim Wexler.

Lees ook: Walter en Jesse terug in 'Better Call Saul'?

Dat belooft dus wat voor het laatste seizoen van het Bad-universum, dat hiermee ook eindigt. Na de series Breaking Bad, Better Call Saul en de film El Camino is het verhaal helemaal rond.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery'-rechtszaak eindelijk afgerond
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery'-rechtszaak eindelijk afgerond

CBS All Access werd aangeklaagd rond Star Trek: Discovery en wint de zaak.

CBS All Access wint een rechtszaak rond Star Trek: Discovery. In het eerste seizoen van de serie is gedurende drie afleveringen een belangrijke rol weggelegd voor een beerdiertje. En dat beest was onderdeel van een rechtszaak.

Anas Osama Ibrahim Abdin heeft een copyright in handen rond een videogame die draait om beerdiertjes. In die game zien we een botanist door de ruimte reizen nadat hij verandert in een beerdiertje, dat tegen extreme hitte, kou, druk en straling kan. Hij vond dat het eerste seizoen van Star Trek: Discovery daar teveel mee overeen kwam en klaagde daarom CBS All Access en Netflix aan.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery': Waar is Kirk eigenlijk?

Zaak verloren
Abdin verloor de zaak echter, omdat de werken niet substantieel overeenkomen en omdat het beerdiertje een fysiek wezen is. Daar kan je geen copyright op aanvragen, stelt een Amerikaanse rechter. "Door de heer Abdin het exclusieve eigendomsrecht op het idee van een door de ruimte reizend beerdiertje toe te kennen, zou dat idee op onheuse wijze uit het publieke domein onttrokken worden en de creativiteit die op natuurlijke wijze voortkomt uit het wetenschappelijke feit dat beerdiertjes in het vacuüm van de ruimte kunnen leven, onder druk zetten."

Lees ook: Vierde seizoen voor 'Star Trek: Discovery'?

En dus is er geen zaak en mag CBS All Access gewoon doorgaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Strange New Worlds' doet het volledig anders
Series / Nieuws

'Star Trek: Strange New Worlds' doet het volledig anders

Star Trek: Strange New Worlds wordt weer een meer traditionele serie in de franchise.

Star Trek: Strange New Worlds keert terug naar een oude traditie van de Trek-franchise. De twee meest recente live-action series in de franchise, Picard en Discovery, vertelden allebei verspreid over een volledig seizoen een verhaal. Met Star Trek: Strange New Worlds wordt het anders en krijgen we een planet-of-the-week concept.

Dat vertelt producent Alex Kurtzman in een interview met Deadline over de serie. Er komt dus geen overkoepelend verhaal, maar we krijgen wekelijks een nieuw verhaal te zien. Daarmee doet de serie zijn titel ook echt eer aan.

Star Trek: Strange New Worlds
"Ik geloof dat Strange New Worlds onder de leiding van Henry Myers en Akiva Goldsman op zekere wijze een terugkeer vormt naar The Original Series. We gaan stand-alone afleveringen maken," aldus Kurtzman.

Dat wil niet zeggen dat de serie helemaal geen overkoepelende verhalen krijgt. "Er zullen two-parters zijn. En we krijgen overkoepelende plotpunten. Maar we keren hiermee echt terug naar het model van de alien-of-the-week, planet-of-the-week en de challenge-on-the-ship-of-the-week."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uitzenddatum seriefinale 'Supernatural' eindelijk bekend
Series / Nieuws

Uitzenddatum seriefinale 'Supernatural' eindelijk bekend

Wanneer is Supernatural precies klaar? Vandaag hebben we een antwoord voor je.

Het laatste seizoen van Supernatural gaat op donderdag 8 oktober verder met uitzenden. Wekelijks krijgen we dan een nieuwe van de zeven afleveringen die er nog zijn, te zien. Op donderdag 19 november is de finale te zien.

The CW maakte dit vandaag bekend. Door de coronacrisis kwamen ook van Supernatural de opnames stil te liggen. Maar die werden snel hervat en nu is de boel klaar. Sterker nog, acteur Jensen Ackles plaatste op sociale media kortgeleden een foto van de castleden die samen op de set staan.

Lees ook: 'Supernatural'-foto verzamelt castleden voor de laatste keer

Einde van een saga
Supernatural was maar liefst vijftien seizoenen lang te zien. Dat had The CW met name te danken aan de castleden, waaronder Ackles en ook co-ster Jared Padalecki. De twee deden hun uiterste best om fans zoveel mogelijk hun zin te geven, waarmee mensen ook bij de franchise bleven.

Lees ook: Supernatural' seizoen 15 komt eindelijk weer op gang!

Maar in november komt het dus tot een einde en maakt The CW er een einde aan.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-fans komen met petitie
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-fans komen met petitie

Avatar: The Last Airbender-fans, daar kan je niet mee spotten, blijkt nu maar weer.

Sinds Michael DiMartino en Bryan Konietzko vertrokken bij de live-action remake van Avatar: The Last Airbender laten fans van zich horen. Nu hebben ze een petitie gelanceerd om de serie te 'redden' van Netflix.

Na het behoorlijk publieke vertrek van Konietzko en DiMartino, hoorden fans dat Netflix hun creatieve visie minder zou volgen dan oorspronkelijk het geval was. En nu hun visie niet meer op het kleine scherm te zien zal zijn, hopen fans met een petitie te regelen dat Netflix gewoon acteurs cast die horen bij de rollen.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-fans zijn hier bang voor

Vreselijke herinneringen
Fans hebben nog altijd vreselijke herinneringen aan de live-action film die M. Night Shyamalan maakte en waarin blanke acteurs gecast werden in niet-blanke rollen. Dat mag niet nog eens gebeuren en daar gaat deze petitie dan ook over. Op Change.org trekt deze petitie al meer dan 20.000 handtekeningen.

Lees ook: Fans zijn eruit: Cancel de 'Avatar: The Last Airbender'-remake

De fans hopen verder te bereiken dat Netflix minderjarige acteurs cast in de hoofdrollen en ze niet zal seksualiseren. Ook mag er geen relatie zijn tussen Katara en Zuko, aangezien de Fire Nation een kolonisator is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hailey Baldwin-Bieber is sexy zonder topje
Series / Hunks

Hailey Baldwin-Bieber is sexy zonder topje

Hailey Baldwin-Bieber draagt geen topje op een nieuwe cover van het modeblad Vogue.

Hailey Balwdin-Bieber plaatste weer eens een uitdagende foto van zichzelf. Ditmaal van zichzelf op de cover van het blad Vogue. Ze heeft natuurlijk geen topje aan.

Baldwin is het beroemde nichtje van Alex Baldwin en dochter van Stephen Baldwin. Ze is pas 23, maar sinds 2018 al getrouwd met de Canadese zanger Justin Bieber. Het tweetal woont op dit moment in Waterloo, wat ligt in de provincie Ontario in Canada.

Hailey Baldwin-Bieber
Hailey is geboren in Tucson, Arizon en dochter van de jongste van de Baldwin-broers en grafisch ontwerper Kennya Deodato Baldwin. Haar moeder is een Braziliaanse en haar vader een Brit. Al vrij vroeg, in 2014, ging Baldwin aan de slag met modellenwerk. Toen was ze net achttien geworden. Ze begon voor FOrd Models en brak snel door.

Zo werd ze op de gevoelige plaat gezet voor het Amerikaanse Vogue en vervolgens Teen Vogue. En nu dus weer voor Vogue, waarbij ze geen topje draagt.

Bekijk op haar Instagram de sexy foto van Hailey Baldwin-Bieber.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Gift' seizoen 2 komt eraan op Netflix!
Series / Trailer

'The Gift' seizoen 2 komt eraan op Netflix!

De Turkse Netflix-serie verscheen eind verleden jaar. Nu is seizoen 2 nabij.

Eind 2019 verscheen op Netflix de tweede Turkse Netflix Original Series met The Gift of Atiye. Eerder verscheen namelijk al The Protector. Nu is er een teasertje verschenen voor de tweede reeks afleveringen.

En dat tweede seizoen van The Gift met onder meer Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Åženolsun en Metin Akdülger draait opnieuw rond jonge kunstenares genaamd Atiye. Haar leven verandert plots op het ogenblik dat er een mysterieus symbool wordt ontdekt bij een archeologische opgraving in Göbeklitepe.

Lees ook: Nieuw op Netflix: De mysterieuze serie 'The Gift'

Vanaf 10 september op Netflix
Het nieuwe seizoen van The Gift debuteert op 10 september op Netflix en bij de trailer werd alleen de tekst "Er zijn meer ongeopenbaarde waarheden die verder gaan dan wat bekend is."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.