3 topseries die snel op Netflix verschijnen!

3 topseries die snel op Netflix verschijnen!

Veel gaafs onderweg op Netflix met deze drie topseries uit Turkije, Nederland en de States.

Bram de Groot, 19 augustus 2020 om 13:41

Eigenlijk iedere week debuteert er wel weer een nieuwe serie of een nieuw seizoen van een bestaande serie op Netflix. Hieronder drie series die snel, of misschien even later online komen.
Lucifer (seizoen 5 - deel 1) - 21 augustus
Deze serie vond na reeds te zijn gecanceld een nieuw onderkomen bij Netflix en de streamingreus wist de serie een prachtig tweede leven te geven voor de fans. Dit vijfde seizoen biedt een enorme verrassing en laat ons uiteraard weer Tom Ellis zien als Lucifer Morningstar.


The Gift / Atiye (seizoen 2) - 10 september
Van deze Turkse serie verscheen eind 2019 het eerste seizoen met acht afleveringen. De verfilming van het boek 'Dünyanın Uyanışı' van Şengül Boybaş gaat over Atiye, een schilder in Istanbul. Ze begint aan een persoonlijke reis terwijl ze universele geheimen blootlegt over een Anatolische archeologische vindplaats en de link die deze heeft met haar verleden.


Undercover (seizoen 2) - 8 november
Dit tweede seizoen van deze Nederlands-Belgische misdaadserie keert begin november terug op Netflix met uiteraard sterren Frank Lammers als drugskoning Ferry Bouman, Elise Schaap als zijn vrouw Danielle, Anna Drijver als undercoveragent Kim de Rooij en Tom Waes als haar collega Bob Lemmens. [/b]


Lees meer over: The Gift, Atiye, Undercover, Lucifer

Populair nieuws