Laatste seizoen 'Better Call Saul' flink vertraagd

Laatste seizoen 'Better Call Saul' flink vertraagd

Voorlopig moeten we nog wel even wachten op de laatste dertien afleveringen in de serie.

Jim Pedd, 19 augustus 2020 om 12:34

De opnames van het laatste seizoen van Better Call Saul laten nog wel even op zich wachten. Het lijkt er niet op dat deze voor 2021 gaan beginnen. Dat laat medebedenker en showrunner Peter Gould weten.
Eerder was het de bedoeling dat de opnames in september zouden beginnen, maar de dertien afleveringen worden pas later opgenomen. “We hoopten tegen het einde van het jaar te beginnen met de opnames,” aldus Gould tegenover Deadline. “Het lijkt er echter niet op dat dit gaat gebeuren gezien de situatie waar we ons in bevinden.”

Lees ook: 'Breaking Bad'-koning terug in 'Better Call Saul'?

Laatste seizoen
Dit zesde seizoen wordt het laatste van Better Call Saul. Er is nog veel af te ronden, want we zagen hoe Lalo Salamanca arriveerde in de finale van het vijfde seizoen. Salamnca zal wraak willen nemen op drugsbaron Gus Fring en informant Nacho Varga. Bovendien leert het publiek hoe het afliep met de relatie tussen advocaat Saul Goodman en Kim Wexler.

Lees ook: Walter en Jesse terug in 'Better Call Saul'?

Dat belooft dus wat voor het laatste seizoen van het Bad-universum, dat hiermee ook eindigt. Na de series Breaking Bad, Better Call Saul en de film El Camino is het verhaal helemaal rond.

Bron: Deadline

Lees meer over: Better Call Saul, Breaking Bad, Peter Gould, AMC

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws