search
Eerste beelden 'The Mandalorian' seizoen 2!
Series / Foto's

Eerste beelden 'The Mandalorian' seizoen 2!

De eerste beelden uit The Mandalorian 2 zijn een feit. Check ze hieronder.

Kijk jij al uit naar oktober? Dan verschijnt namelijk het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+ en hieronder kun je kijken naar de eerste foto's uit de Star Wars-serie die verleden jaar zo succesvol debuteerde op de streamingdienst.

Het is nog onbekend op welke dag de eerste aflevering van The Mandalorian 2 wordt uitgezonden. In het nieuwe seizoen gaan we in ieder geval weer naar "a galaxy far, far away...." om te zien hoe het avontuur van Din Djarin a.k.a. de Mandalorian van acteur Pedro Pascal verdergaat. Hieronder de eerste foto's uit seizoen 2 via Entertainment Weekly.















Baby Yoda en Moff Gideon
Ook Baby Yoda en de slechterik Moff Gideon (Giancarlo Esposito) met zijn darksaber keren terug in een groot avontuur die ons ongetwijfeld meer duidelijkheid gaat geven over de jonge Yoda a.k.a. The Child. Welke relatie kan de kleine namelijk hebben met de echte Yoda?

Lees ook: Derde seizoen 'The Mandalorian' niet vertraagd

Belangrijke nieuwe rollen zijn voor Rosario Dawson als Ahsoka Tano, Temuera Morrison als Boba Fett, Katee Sackhoff als Bo-Katan Kryze, Timothy Olyphant als Cobb Vanth en Michael Biehn als een premiejager. Twee cover van Entertainment Weekly voor The Mandalorian S2 zie je hieronder en vanaf 30 oktober zie je dit tweede seizoen bestaande uit opnieuw acht afleveringen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen