Derde seizoen 'The Mandalorian' niet vertraagd

Derde seizoen 'The Mandalorian' niet vertraagd

De opnames moeten nog beginnen, maar zullen geen hinder ondervinden van het coronavirus.

Jim Pedd, 19 augustus 2020 om 15:11

De productie van het derde seizoen van The Mandalorian zal niet verhinderd worden door het coronavirus. De opnames van het derde seizoen kan dankzij de innovatieve technologie waar gebruik van gemaakt wordt, gewoon van start.
Dat vertelt maker Jon Favreau tegenover The Hollywood Reporter. “Het feit dat de set veel beperkter is, is een voordeel, omdat je het aantal mensen kan inperken. Veel mensen die eraan werken doen het van een afstandje vanaf wat wij de Brain Bar noemen, wat eigenlijk gewoon een hele rits gaming computers is.”

Lees ook: 'The Mandalorian' krijgt verrassend tweede seizoen

Minder mensen
Bovendien kan het aantal mensen op de set makkelijk teruggedrongen worden. “Het aantal mensen vlakbij de camera kan kleiner zijn dan normaal. We nemen ook veel buiten op, wat helpt. We bouwen op naar een moment waarop het filmen meer een geanimeerde productie is, met een hele rits aan storyboards, veel gesprekken en scouting in virtual reality. Wij gebruiken tools in VR, precies zoals we dat deden met The Lion King en The Jungle Book. Vaak zijn de acteurs die je in beeld ziet, niet op de set.”

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian'-serie krijgt mogelijk 3 spin-offs

Wanneer de productie van start gaat is nog niet bekend. De serie zal in elk geval in oktober weer uitgezonden worden op Disney+.

Bron: THR

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Jon Favreau, Disney Plus

Populair nieuws