search

Ons nieuws van dinsdag 25 augustus 2020

Humor: Jennifer Garner's schaamteloze huilbui door einde 'The Office'
Series / Celebrity

Humor: Jennifer Garner's schaamteloze huilbui door einde 'The Office'

De 'Alias'-actrice en 'The Office'-fan veegt bovendien haar tranen weg met een Dunder Mifflin-shirt.

Jennifer Garner heeft een heerlijk schaamteloze video van zichzelf opgenomen waarin ze in slow-motion al haar emoties laat gaan. Ze heeft net met haar kinderen de laatste aflevering van The Office gekeken en is - blijkbaar - erg geëmotioneerd!

"Het is gewoon leuk om te weten dat je nog steeds zoveel passie over iets kunt voelen", aldus de actrice na het afronden van de populaire comedyserie.

Lees ook: Deze grap uit 'The Office' kostte 60.000 dollar

"Mijn kinderen en ik hebben maandenlang op de bank gezeten om ons een weg te banen door 'Hoe zich te gedragen als volwassenen', ook bekend als 'The Office'. Blijkbaar zijn we gevoelige mensen - de finale raakte ons behoorlijk hard," schrijft ze bij haar video.

Bekijk op instagram


"Toen ik me zag dat ik per ongeluk mijn afscheidsgetuigenis in slowmotion had opgenomen, realiseerde ik me: dit is precies wat je maandag kan gebruiken."

In haar video draagt de actrice bovendien een Dunder Mifflin-shirt, waarmee ze haar tranen wegveegt.

"Misschien was een douche ook wel goed geweest. Maar het is gewoon fijn om te weten dat je nog steeds zoveel passie voor iets kunt voelen."

Het duurde niet lang voordat fans en beroemde vrienden meedoen en de hitcomedyserie bespreken. Jenna Fischer, die Pam Beesly speelde in de serie, reageert zelfs op Jennifer's Instagram.

"Oh dame!! Dit is de liefste en mooiste post," merkt Jenna op. "Ik gun je veel liefde en als je opnieuw wilt beginnen, [...] wij zitten midden in seizoen 3 en gaan ook helemaal los."

Lees ook: Krijgt dit populaire 'The Office'-personage een eigen serie?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizar: live-action 'Powerpuff Girls' op komst!
Series / Nieuws

Bizar: live-action 'Powerpuff Girls' op komst!

Maak je borst maar nat, want dit gaat er komen en nog gaaf worden ook.

Bijzonder nieuws. The CW ontwikkelt een live-action serie gebaseerd op de Powerpuff Girls. Het gaat om een vervolg op de bekende animatieserie die Cartoon Network ooit maakte.

Dat meldt Variety vandaag. In de nieuwe serie, die wordt ontwikkeld door Diablo Cody en Heather Regnier, zien we de drie meiden terwijl ze ergens in de twintig zijn. Ze zijn totaal gedesillusioneerd en allerminst blij met het feit dat ze hun heel kindertijd vechtend tegen criminelen doorbrachten. Maar ze moeten weer samenkomen om het tegen een slechterik op te nemen en dat is behoorlijk moeilijk.

Lees ook: Er komt een vierde 'Powerpuff Girl'

Powerpuff Girls
De franchise werd in 1998 gelanceerd. Centraal stond Professor Utonium die probeerde het perfecte meisje te maken. Zijn experiment liep uit de hang, want hij maakte Blossom, Bubbles en Buttercup uit een combinatie van "suger, spice, everything nice" en het chemische middel Chemical X.

Lees ook: 'The Powerpuff Girls' keren terug in 2016

De serie was zes seizoenen te zien en deed het bijzonder goed. In 2002 was er bovendien een bioscoopfilm en in 2016 nog een rebootserie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult beelden 'Hill House'-opvolger 'The Haunting of Bly Manor'!
Series / Foto's

Netflix onthult beelden 'Hill House'-opvolger 'The Haunting of Bly Manor'!

Netflix komt met het volgende seizoen in de Haunting-Anthology Series.

In 2018 verscheen op Netflix de horrorserie The Haunting of Hill House en deze wist in korte tijd veel aandacht te krijgen. Het eerste seizoen in de bovennatuurlijk anthologie-horrorserie werd gemaakt en geregisseerd door Mike Flanagan, bekend van de films Gerald's Game (2017) en Doctor Sleep (2019).

Binnenkort verschijnt van Flanagan het tweede seizoen en die heet The Haunting of Bly Manor en dit seizoen is gebaseerd op het boek 'The Turn of the Screw' uit 1898 van Henry James.

Het verhaal gaat over een jonge gouvernante die door een man is ingehuurd om voor zijn nicht en neef te zorgen in het familielandhuis nadat de kinderen onder zijn hoede zijn gevallen. Aangekomen op het landgoed van Bly begint ze verschijningen te zien die het huis blijven lastigvallen.

Eerste foto's en poster!
Het tweede seizoen bestaat uit negen afleveringen en moet in het najaar van 2020 op Netflix verschijnen. Er zijn rollen voor Victoria Pedretti (als Dani), Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen (als Peter), Kate Siegel, T'Nia Miller en Rahul Kohli (als Owen). Hieronder zie je de eerste poster en een aantal foto's!











Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Indrukwekkende trailer 'Raised by Wolves' van Ridley Scott!
Series / Trailer

Indrukwekkende trailer 'Raised by Wolves' van Ridley Scott!

Later dit jaar verschijnt deze grote scifi-serie van Ridley Scott op HBO Max.

De nieuwe streamingdienst HBO Max is op dit moment alleen online in de States, maar het lijkt erop dat er niet te missen series op het betaalkanaal gaan verschijnen. Eén daarvan is Raised by Wolves bedacht door Aaron Guzikowski, schrijver van het script voor de film Prisoners uit 2013.

Raised by Wolves is onder meer geproduceerd door Ridley Scott (Alien, The Martian) en er zijn rollen voor acteurs als Travis Fimmel, Amanda Collin, Abubakar Salim en Winta McGrath. Dit zijn op Viking-ster Fimmel na helemaal geen grote namen, maar hopelijk weten zij deze sciencefiction dramaserie succesvol te maken.

Compleet nieuwe trailer!
Hieronder zie je een compleet nieuwe trailer voor Raised by Wolves die vanaf 3 september te streamen is op HBO Max. Overigens was de serie oorspronkelijk bedoeld om op TNT te verschijnen.



In Raised by Wolves hebben twee androïden de taak om mensenkinderen groot te brengen op een mysterieuze maagdelijke planeet. Terwijl de snelgroeiende mensenkolonie door religieuze verschillen dreigt te worden verscheurd, leren de androïden dat het beheersen van de overtuigingen van mensen een verraderlijke en moeilijke taak is.

Lees ook: Spectaculaire trailer 'Raised by Wolves' van Ridley Scott (Alien, The Martian)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Showtime maakt innovatieve serie 'Moonbase 8'
Series / Nieuws

Showtime maakt innovatieve serie 'Moonbase 8'

Een echte coronakomedie voor televisiezender showtime: Moonbase 8, die draait om een maansimulatie.

Showtime maakt de serie Moonbase 8, een komedie die komende herfst al te zien zal zijn. Deze draait om drie astronauten die in de Moon Base Simulator van de NASA wonen, alwaar ze hopen geschikt bevonden te worden voor een reis naar, en wonen op, de maan.

De serie heeft al zijn drie hoofdrolspelers gevonden in acteurs John C. Reilly, Fred Armisen en Tim Heidecker. Zij zijn zelf ook de bedenkers en makers van de serie, al was de regie in handen van Jonathan Krisel. Laatstgenoemde is ook de uitvoerend producent van de Showtime-komedie.

Corona-serie
Volgens Showtimes President of Entertainment, Jana Winograde, past de serie perfect bij de complexe situatie waarin we ons sinds de coronapandemie in bevinden. "In een jaar waarin we allemaal gedwongen zijn te leren leven in kleine ruimtes, hebben wij het geluk deze offbeater versie van het leven in gevangenschap, met de dromen naar iets veel groters, te mogen maken."

Toch is de serie niet tijdens de coronapandemie gemaakt. "Desondanks past het onderwerp heel goed bij deze tijd en is, dankzij Fred, Tim, John en Jonathan, de humor tijdloos."

Wie de serie in Nederland uit zal zenden is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen 'Carnival Row' met Orlando Bloom en Cara Delevingne komt eraan!
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Carnival Row' met Orlando Bloom en Cara Delevingne komt eraan!

Het betreft de duurste tv-productie die ooit werd gefilmd in Tsjechië.

Na een lange onderbreking zijn de opnames van Victoriaanse fantasy-serie Carnival Row met Orlando Bloom en Cara Delevingne eindelijk afgerond in Tsjechië.

Lees ook: Amazon grijpt hard in voor 2e seizoen 'Carnival Row'

Het nieuwe seizoen is de duurste productie die werd gefilmd in Tsjechië. Amazon Studios en Legendary Television begonnen al in november 2019 met de opnames, maar die werden in maart stilgelegd door de coronauitbraak. Er moest nog maar twee weken worden gefilmd, maar deze achterstand is onlangs pas ingehaald.

Snel op Amazon Prime?
Gezien het feit dat een groot deel van de opnames al waren afgerond, is het aannemelijk dat we niet lang meer hoeven te wachten op een release van het tweede seizoen. Er is echter nog geen officiële datum bekendgemaakt.

Hoofdrolspeler Delevingne heeft ondertussen ook een grote deal gemaakt met Hulu en BBC Three voor de zesdelige documentare-reeks Planet Sex. Hierin worden thema's als seksualiteit, genderidentiteit, relaties, sex-appeal en de populariteit van pornografie onder de loep gelegd.

Lees ook: Trailer Victoriaanse fantasie-serie 'Carnival Row' met Orlando Bloom!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Sandman' van Netflix wordt zeer getrouw volgens Neil Gaiman
Series / Nieuws

'The Sandman' van Netflix wordt zeer getrouw volgens Neil Gaiman

De serie gaat hier en daar verschillen van Gaimans gevierde graphic novel, maar behoudt zijn bizarre essentie.

Auteur Neil Gaiman heeft bevestigd dat de Netflix-serie die wordt gemaakt over zijn graphic novel-reeks The Sandman op één belangrijk vlak zal verschillen van de strips: de tijdsperiode.

Lees ook: Netflix-serie 'The Sandman' nu al goed voor een tweede seizoen

Tijdens het evenement DC Fandome van afgelopen weekend liet Gaiman weten dat in de Netflix-serie onze tijd als voornamelijke setting gebruikt zal worden. Gaiman zei er het volgende over:

"De serie van Netflix start nog steeds in 1916, maar verplaatst zich vervolgens niet naar het jaar 1988 uit de strips, maar naar 2020. Hoe verandert dat het verhaal? Wat moeten we aanpassen om de essentie van de strips te behouden? Moeten we de geslachten van bepaalde personages aanpassen?

Het is geweldig om dat alles te onderzoeken. Het betekent vooral dat we trouw blijven aan het centrale verhaal en de personages. Maar het geeft ons ook een zekere mate van vrijheid."


Coroncrisis zet puntjes op de í­'
Gaiman gaf tevens aan dat de productie van de serie werd stilgelegd door de coronauitbraak, maar dat hij die tijd heeft benut om het script nagenoeg perfect te maken. We verwachten dat er zeer binnenkort aankondigingen worden gedaan over de casting van de uitermate veelbelovende serie!

Lees ook: Aantal afleveringen 'Sandman' seizoen 1 bekend!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volgende Arrowverse-crossover is kleinschaliger
Series / Nieuws

Volgende Arrowverse-crossover is kleinschaliger

Bereid je dus maar niet voor op een nieuwe Crisis on Infinite Earths.

De volgende Arrowverse-crossover wordt niet zo ambitieus als je zou hopen. Door de coronacrisis zijn er minder grote mogelijkheden en dat betekent dat we dus niet nog eens een Crisis on Infinite Earths te zien krijgen.

De Crisis was een absoluut hoogtepunt voor het Arrowverse, want daarin kwamen er wel heel veel helden en verschillende series bij elkaar. Dat maakte ook meteen duidelijk dat het Arrowverse verbonden is aan de films, die zich in het DC Extended Universe afspelen. Maar dat hoef je niet nog eens te verwachten.

Lees ook: Arrowverse krijgt mogelijk meer crossovers met het DCEU

Kleinschaligere crossover
Producent Greg Berlanti laat weten dat de volgende crossover vanwege de coronacrisis wat kleinschaliger zal zijn. Vorige crossovers brachten meerdere personages van alle series bij elkaar, maar dat lukt nu dus niet. In de Superman & Lois / Batwoman-crossover wordt de boel echt kleiner gehouden.

Lees ook: 'The Flash' onthult nu al trailer voor seizoen 7!

Dat komt onder meer door de coronacrisis, die maakt dat er een grens is aan het aantal castleden dat aanwezig kan zijn, evenals het aantal crewleden. Dat mag ergens ook wel, aangezien er een nieuwe Batwoman komt, Ryan Wilder, die een manier moet vinden om samen te werken met de verschillende helden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Titans' voegt nog meer indrukwekkende personages toe
Series / Nieuws

'Titans' voegt nog meer indrukwekkende personages toe

Het derde seizoen van de serie van DC Comics wordt nog erg interessant.

Het derde seizoen van Titans wordt nog interessant. We gaan namelijk zowel de Scarecrow als Barbara Gordon zien. De twee komen in het nieuwe seizoen dus naar Gotham City.

Dat werd bekend gemaakt tijdens het panel op DC Fandome, het virtuele fanevenement van DC Comics en Warner Bros., waar we heel veel leerden over de serie. De rogue's gallery groeit weer wat, met de toevoeging van Jonathan Crane, a.k.a. Scarecrow. Als de kijker hem ontmoet, zit hij gevangen in Arkham Asylum.

Lees ook: HBO Max 'sloopt' DC Universe langzaam maar zeker

Maar er is meer
Maar we krijgen nu dus ook de heldin Barbara Gordon te zien, die gaat helpen in de strijd tegen die rogue's. Zij zal straks Dick Grayson, a.k.a. Red Hood, helpen in de strijd tegen de vele schurken die er zijn.

Lees ook: Forse upgrades voor 'Titans'-held Nightwing op komst

De serie Titans zal van DC Universe verhuizen naar streamingdienst HBO Max. Dat laatste wordt voortaan het primaire streamingplatform voor alles wat met DC Comics te maken heeft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-opnamestart in de problemen?
Series / Nieuws

'Stranger Things'-opnamestart in de problemen?

Mogelijk gaat Netflix het niet halen om de serie in de loop van september verder op te nemen.

Stranger Things-ster Maya Hawke zegt dat het vierde seizoen mogelijk toch iets meer vertraging oploopt dan eerder gedacht werd. De opnames moesten in september beginnen, maar dat lijkt niet gehaald te worden.

De opnames begonnen in februari 2020, maar werden stilgelegd vanwege het coronavirus. In September hadden de camera's weer moeten draaien, maar dat lijkt nu niet te gaan gebeuren. Hawke vertelde aan AP Enterainment dat "het ontzettend waarschijnlijk" leek dat de opnames zouden beginnen in september. Maar ondertussen komt het meer neer op een "we zullen zien".

Lees ook: 'Stranger Things' biedt fans interactieve ervaring

Vierde seizoen
Stranger Things eindigt niet met het vierde seizoen, waar het eerder wel op leek. Makers Matt en Ross Duffer kregen naar eigen zeggen dankzij het coronavirus de kans om goed na te denken over waar het heen zou moeten met hun serie. Dat deed hen realiseren dat ze voor het verhaal iets meer nodig hebben dan alleen het vierde seizoen.

Lees ook: 'Stranger Things' gaat langer door dan je denkt

En dus komt er waarschijnlijk nog een vijfde reeks van de serie. Daarin volgen we Eleven en haar vriendjes in hun strijd tegen de Mind Flayer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat was het budget van Netflix-hit 'The Witcher'
Series / Featured

Wat was het budget van Netflix-hit 'The Witcher'

Hoe duur was de populaire live-action serie van Netflix eigenlijk om te maken?

Het eerste seizoen van The Witcher was immens populair op Netflix. De serie wist het bronmateriaal eer aan te doen, wat ook kwam door het hoge budget. Maar hoe hoog was dat budget eigenlijk? En hoe verhoudt zich dat ten opzichte van andere series?

The Witcher draait om Geralt of Rivia, een monsterjager die angstaanjagende mythologische wezens doodt voor zijn werk. Hij wordt vergezeld door de tovenares Yennefer of Vengerberg en Princess Cirilla of Cintra. De boel is gebaseerd op een boekenreeks van Andrzej Sapkowski en vereiste een groot budget.

Lees ook: 'The Witcher' van Netflix heeft goed nieuws!

Het budget
Om de wereld van The Witcher tot leven te brengen, zette Netflix 70 tot 80 miljoen dollar in. Voor de eerste acht afleveringen, is dat dus een budget van bijna 10 miljoen dollar per aflevering. En die slaagden behoorlijk; acteur Henry Cavill die Geralt speelde, rechtvaardigde daarmee ook zijn salaris van 3,2 miljoen dollar.

Ter vergelijking: de eerste seizoenen van Game of Thrones kostten 6 miljoen dollar per aflevering. In seizoen vier en vijf was het budget 8 miljoen dollar en seizoen 6 vereiste 10 miljoen dollar per aflevering. Dat was bij het achtste en laatste seizoen 15 miljoen dollar.

Lees ook: Keert fanfavoriet Jaskier terug in 'The Witcher'?

Geen garantie
Een hoger budget is natuurlijk geen garantie voor succes. Netflix-serie Marco Polo is een van de duurste series ooit gemaakt, met een budget van 90 miljoen dollar per seizoen van tien afleveringen. Maar al na twee seizoenen werd de boel stopgezet.

Hopelijk zal The Witcher nog een lang leven beschoren zijn! Dat lijkt voorlopig wel uit te komen trouwens; de serie krijgt sowieso een tweede seizoen en spin-off The Witcher: Blood Origin. Bovendien is er een animatiefilm in de maak, The Witcher: Nightmare of the Wolf.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender': Zo veranderde de wereld
Series / Featured

'Avatar: The Last Airbender': Zo veranderde de wereld

In The Legend of Korra is de wereld van Aang echt helemaal anders.

Zeventig jaar na het einde van pikt de serie [url2=]The Legend of Korra de draad op. Maar wat is er allemaal in die wereld veranderd?

Vandaag zetten we voor je op een rij hoe de nieuwe wereld van Avatar Korra er uit is komen te zien. En hoe dat allemaal gebeurd is.

Lees ook: Netflix reageert op vertrek 'Avatar: The Last Airbender'-makers

Na de oorlog
Zodra Fire Lord Ozai verslagen was, deden Aang en Zuko hun best om de Fire Nation weer in de rest te integreren. De kolonies die de Fire Nation in het Earth Kingdom had, werden ontmanteld en in plaats daarvan werden die onderdeel van de United Republic of Nations.

Lees ook: Fans zijn eruit: Cancel de 'Avatar: The Last Airbender'-remake

De voortgang in technologie en bending-technieken maakten nieuwe ontdekkingen mogelijk en zorgden voor een transformatie van de maatschappij. Dit veranderde er allemaal:
United Republic of Nations: United Republic of Nations kwam voort uit de kolonies van de Fire Nation in het Earth Kingdom. De hoofdtad: Republic City. Dat was een van de grootste steden van de wereld, thuis van miljoenen mensen van overal. En van industrie, hoogbouw en nieuwe technologie.
Sterke verstedelijking: Kleine stadjes werden grote steden, belangrijker dan Ba Sing Se zelfs. Mensen vonden in de steden werk en kansen. Maar ook ongelijkheid en misdaad.
Specialistisch benden: Kennis van blood bending en metal bending werd wijdverspreid en dat laatste gebruikt door onder meer de Republic City Police Force.
Stoommachines: Stoommachines werden gebruikt in plaats van de krachten van benders. De belangrijkste technieken kwamen voort uit uitvindingen van Future Industries en Hiroshi Sato, waaronder auto's, radio, stroom, camera's, tanks en de telefoon.
Anti-benders: Er vormden zich in Republic City bendes van benders, waarop er een anti-bender beweging ontstond. Die leerde technieken als chi-blocking en kreeg geavanceerde wapens. Waarmee de strijd op gelijke(re) voet gevoerd werd.
Onrust in Earth Kingdom: De Earth Queen Hou-Ting vond het maar niets dat de United Republic of Nations opgericht werd. Zij wilde het land van de voormalige Fire Nation-kolonies terug. En dat zorgde voor problemen.
South Reconstruction: De Southern Water Tribe had grote verliezen te lijden door de continue aanvallen van de Fire Nation. En dus hielp de Northern Water Tribe met de wederopbouw, tot weerwil van de zuiderlingen.
Pro-bending: Tot slot werd bending een sport Pro-bending. Teams van drie benders, een voor elke primaire vorm van benden (vuur, water en aarde) vochten tegen elkaar om controle te krijgen over de ring. In Republic City werd een toernooi gehouden en dat werd zelfs opgenomen met camera's en live uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.