Volgende Arrowverse-crossover is kleinschaliger

Volgende Arrowverse-crossover is kleinschaliger

Bereid je dus maar niet voor op een nieuwe Crisis on Infinite Earths.

Jim Pedd, 25 augustus 2020 om 10:21

De volgende Arrowverse-crossover wordt niet zo ambitieus als je zou hopen. Door de coronacrisis zijn er minder grote mogelijkheden en dat betekent dat we dus niet nog eens een Crisis on Infinite Earths te zien krijgen.
De Crisis was een absoluut hoogtepunt voor het Arrowverse, want daarin kwamen er wel heel veel helden en verschillende series bij elkaar. Dat maakte ook meteen duidelijk dat het Arrowverse verbonden is aan de films, die zich in het DC Extended Universe afspelen. Maar dat hoef je niet nog eens te verwachten.

Lees ook: Arrowverse krijgt mogelijk meer crossovers met het DCEU

Kleinschaligere crossover
Producent Greg Berlanti laat weten dat de volgende crossover vanwege de coronacrisis wat kleinschaliger zal zijn. Vorige crossovers brachten meerdere personages van alle series bij elkaar, maar dat lukt nu dus niet. In de Superman & Lois / Batwoman-crossover wordt de boel echt kleiner gehouden.

Lees ook: 'The Flash' onthult nu al trailer voor seizoen 7!

Dat komt onder meer door de coronacrisis, die maakt dat er een grens is aan het aantal castleden dat aanwezig kan zijn, evenals het aantal crewleden. Dat mag ergens ook wel, aangezien er een nieuwe Batwoman komt, Ryan Wilder, die een manier moet vinden om samen te werken met de verschillende helden.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Crisis on Infinite Earths, Arrowverse, The CW

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws