Het Multiverse zeker niet verwoest in 'Arrowverse'

Het Multiverse zeker niet verwoest in 'Arrowverse'

In de Crisis on Infinite Earths cross-overreeks in het Arrowverse leek er toch iets anders aan de hand te zijn.

Bram de Groot, 23 augustus 2020 om 20:05

In de grootse cross-overreeks Crisis on Infinite Earths werd het DC Multiverse grootschalig geïntroduceerd. Aan het einde van de reeks zou het multiversum zijn verwoest. Dit blijkt echter niet zo te zijn.
Tijdens DC FanDome sprak Greg Berlanti, de producent achter de vele DC-serie van onder meer The CW, over het Multiverse en hij gaf aan dat het multiversum zeker niet is verwoest. Deze zal namelijk altijd blijven bestaan volgens de producent.

Nodig om onderscheid te maken
De verwoesting werd gebruikt om duidelijkheid te scheppen in het huidige Arrowverse. Hiermee werd er een universum gecreëerd dat zijn grenzen kent en daarmee los komt te staan van bijvoorbeeld de series van de streamingdiensten DC Universe / HBO Max, zoals Titans en Doom Patrol.

Lees ook: Arrowverse krijgt mogelijk meer crossovers met het DCEU

De producent gaf echter ook aan dat in andere hoeken van het multiversum gewoon de andere personages uit de series en films blijven bestaan. En zo kan het gebeuren dat we over een aantal jaar weer nieuwe cross-overs kunnen verwachten met bijvoorbeeld het DC Extended Universe.

Lees meer over: Arrowverse, The Flash, Crisis on Infinite Earths, Multiverse

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws