'Lucifer'-fans dolenthousiast over seizoen 5a

'Lucifer'-fans dolenthousiast over seizoen 5a

Het eerste deel van het op een na laatste seizoen wordt enorm goed ontvangen.

Jim Pedd, 24 augustus 2020 om 06:00

Het vijfde seizoen van Netflix-serie Lucifer staat pas net voor de helft op de streamingdienst, maar nu al zijn fans dolblij. De serie heeft acht nieuwe afleveringen gekregen en zal er binnenkort nog eens acht krijgen.
Het vijfde seizoen van Lucifer werd in twee delen gesplitst, waarbij het tweede gedeelte later dit jaar online verschijnt. Helemaal af zijn de laatste afleveringen nog niet, en de productie begint voorlopig nog niet. Pas in oktober zouden de camera’s weer gaan draaien.

Lees ook: 'Lucifer' seizoen 6 krijgt heel speciale aflevering

Zesde seizoen
Eerder was het verhaal dat dit het laatste seizoen van Lucifer zou worden. Maar Netflix besloot, gezien de populariteit van de serie om er nog eens te bestellen. Daarover was Netflix wel heel duidelijk: het zal echt het laatste seizoen zijn. De bedoeling is dat de opnames van die laatste reeks snel beginnen.

Lees ook: 'Lucifer' doet iets heel leuks in seizoen 5

Maar zover is het voorlopig nog niet en dus moeten we het even doen met de acht eerste afleveringen van seizoen 5B. Hieronder een greep uit de zeer enthousiaste reacties!Lees meer over: Lucifer, Netflix, reacties

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws