search

Ons nieuws van zondag 23 augustus 2020

Het Multiverse zeker niet verwoest in 'Arrowverse'
Series / Nieuws

Het Multiverse zeker niet verwoest in 'Arrowverse'

In de Crisis on Infinite Earths cross-overreeks in het Arrowverse leek er toch iets anders aan de hand te zijn.

In de grootse cross-overreeks Crisis on Infinite Earths werd het DC Multiverse grootschalig geïntroduceerd. Aan het einde van de reeks zou het multiversum zijn verwoest. Dit blijkt echter niet zo te zijn.

Tijdens DC FanDome sprak Greg Berlanti, de producent achter de vele DC-serie van onder meer The CW, over het Multiverse en hij gaf aan dat het multiversum zeker niet is verwoest. Deze zal namelijk altijd blijven bestaan volgens de producent.

Nodig om onderscheid te maken
De verwoesting werd gebruikt om duidelijkheid te scheppen in het huidige Arrowverse. Hiermee werd er een universum gecreëerd dat zijn grenzen kent en daarmee los komt te staan van bijvoorbeeld de series van de streamingdiensten DC Universe / HBO Max, zoals Titans en Doom Patrol.

Lees ook: Arrowverse krijgt mogelijk meer crossovers met het DCEU

De producent gaf echter ook aan dat in andere hoeken van het multiversum gewoon de andere personages uit de series en films blijven bestaan. En zo kan het gebeuren dat we over een aantal jaar weer nieuwe cross-overs kunnen verwachten met bijvoorbeeld het DC Extended Universe.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Batman'-serie gaat over 'Year One'!
Series / Nieuws

'The Batman'-serie gaat over 'Year One'!

En is dus een prequel op de Batman-film die volgend jaar in de bioscoop te zien is.

Volgend jaar oktober verschijnt de grote DC-superheldenfilm The Batman in de wereldwijde bioscoopzalen en in die film kijken we hoe de World's Greatest Detective (Robert Pattinson) met de nodige moeite bestudeert hoe hij Gotham kan ontdoen van de corruptie en misdaad.

De spin-off serie die na The Batman op HBO Max moet verschijnen zal Year One behandelen. Daarin wordt gekeken hoe corruptie Gotham City in zijn macht houdt. Batman is dan al gestart, maar zal vooral op de achtergrond aanwezig zijn.

Verteld vanuit foute agent
Het verhaal in de serie wordt verteld vanuit het oogpunt van een foute agent van de Gotham City Police Department. De serie vertelt vooral hoe deze agent vecht tegen zijn geweten.

De serie wordt geschreven door Matt Reeves en Terence Winter en zal waarschijnlijk in 2022 debuteren op HBO Max. Het is nog niet bekend of we ook acteurs uit de films in de serie zullen zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Arrowverse krijgt mogelijk meer crossovers met het DCEU
Series / Nieuws

Arrowverse krijgt mogelijk meer crossovers met het DCEU

The Flash kan straks veel meer bieden in dat opzicht, na een fantastisch begin.

The CW wist fans heel erg blij te maken met Crisis on Infinite Earths, toen we te zien kregen dat zowel Ezra Miller als Grant Gustin als The Flash te zien waren. Showrunner Eric Wallace wil daar niet stoppen. Hij wil nog veel meer DC-helden laten zien in het volgende seizoen.

"Ik dacht: als we The Flash uit het DC Extended Universe in het Arrowverse weten te introduceren, dat dit de deur kan openen voor andere personages. Ik weet niet wat er in 2021 en 2022 gaat gebeuren, maar de boel is natuurlijk wel vertraagd door het coronavirus en de productiestop."

Lees ook: 'The Flash' onthult nu al trailer voor seizoen 7!

Wonder Woman?
Wat Wallace betreft, zien we straks bijvoorbeeld Wonder Woman in het Arrowverse. "En wat dacht je van Aquaman en zijn universum? Ik zou het ook echt geweldig vinden om Cyborg te zien. Dat is allemaal helemaal welkom."

Lees ook: Is dit het volgende mysterie van 'The Flash'?

De hamvraag is natuurlijk of dat gaat lukken. Er zal in elk geval aan gewerkt worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' biedt fans interactieve ervaring
Series / Nieuws

'Stranger Things' biedt fans interactieve ervaring

Een wel heel leuke ervaring. Mits je in de Verenigde Staten woont.

Het duurt nog wel even voordat het vierde seizoen van Stranger Things te zien is op Netflix. Maar er is nu al iets leuks aangekondigd rond de franchise. Althans, voor fans in de Verenigde Staten.

In Los Angeles kunnen fans het dorpje Hawkins, waar de show zich afspeelt, in de maand oktober in het echt ervaren. Het gaat om een interactieve ervaring, waarin fans in hun eigen auto kunnen rijden en er sprake is van live theater, een zestig minuten durende rondleiding en een ontmoeting met hun favoriete Stranger Things-personages.

Lees ook: 'Stranger Things' gaat langer door dan je denkt

Verschillende locaties
In de interactieve ervaring worden diverse bekende locaties uit de serie tot leven gebracht, waaronder de Starcourt Mall, de Russische laboratoria en het Upside Down. De ervaring kost 59 dollar per auto en er is een select aantal plekken beschikbaar. Op 26 augustus begint de verkoop. Mocht je dus in de regio Los Angeles wonen of er toevallig komen in oktober (ondanks de coronacrisis natuurlijk), klinkt het als een leuke ervaring.

Lees ook: 'Stranger Things': Deze krachten heeft de Mind Flayer

Ook leuk: dit vierde seizoen is - zo bevestigden de Duffer-broers - niet het laatste.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde deze serie nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze serie nieuw toe

Er verscheen weer maar een nieuwe serie op Amazon Prime Video.

Wat films betreft zijn het mooie tijden op streamingdienst Amazon Prime Video. Wat series betreft staat er nu even de rem op bij de streamingdienst van Amazon.

We krijgen namelijk wat minder series de laatste tijd, al zijn het wel interessante series die allemaal nieuw toegevoegd worden. Deze week gaat het om Station 19, een serie die op dit moment twee seizoenen heeft en nog altijd gaande is.

Station 19
Station 19 is dus in zijn geheel op streamingdienst Amazon Prime Video verschenen. Het is een spin-off van Grey's Anatomy en volgt de mannen en vrouwen die werken voor brandweerstation 19 in Seattle, Washington.

Overigens is het de tweede spin-off van Grey's Anatomy en heeft televisiezender ABC al enkele afleveringen van het derde seizoen uitgezonden. En er werd afgelopen maar ook meteen een vierde seizoen besteld. Daarmee mogen we dus nog heel wat afleveringen van de serie verwachten en vermoedelijk komen die t.z.t. ook op Amazon Prime Video te staan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans ontdekken mooie momenten in 'The Legend of Korra'
Series / Nieuws

Fans ontdekken mooie momenten in 'The Legend of Korra'

The Legend of Korra was niet zo geliefd, maar is nu wel degelijk geliefd!

Door het overweldigende succes van Avatar: The Last Airbender heeft Netflix maar meteen de rechten op vervolgserie The Legend of Korra gekocht. Fans ontdekken nu nieuwe zaken rond de serie.

The Legend of Korra speelt zich enkele decennia na de gebeurtenissen in The Last Airbender af. Nadat Aang doodgaat, nestelt zijn geest zich in een waterbender genaamd Korra, die daarmee de nieuwe Avatar wordt. Korra moet de wereld die haar voorganger opgebouwd heeft, proberen te beschermen.

Lees ook: 'The Legend of Korra': hier hebben 'Avatar'-fans flink kritiek op

Nieuwe ontdekkingen
Toen The Legend of Korra net uitgezonden werd, waren fans daar niet zo heel enthousiast over. Zij hadden liever meer avonturen met de oude personages gezien.

Maar nu leren fans The Legend of Korra beter waarderen. Zo blijken er heel wat toffe momentjes in te zitten, waaronder een stel uiterst mooie karaktermomenten. Ook zijn er bepaalde reflecties naar Avatar: The Last Airbender en stiekeme verwijzingen die nu pas op beginnen te vallen.

Lees ook: Netflix kritisch op haters 'The Legend of Korra'

The Legend of Korra is in Nederland niet te streamen op Netflix. Avatar: The Last Airbender overigens wel.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.