search
Showtime maakt innovatieve serie 'Moonbase 8'
Series / Nieuws

Showtime maakt innovatieve serie 'Moonbase 8'

Een echte coronakomedie voor televisiezender showtime: Moonbase 8, die draait om een maansimulatie.

Showtime maakt de serie Moonbase 8, een komedie die komende herfst al te zien zal zijn. Deze draait om drie astronauten die in de Moon Base Simulator van de NASA wonen, alwaar ze hopen geschikt bevonden te worden voor een reis naar, en wonen op, de maan.

De serie heeft al zijn drie hoofdrolspelers gevonden in acteurs John C. Reilly, Fred Armisen en Tim Heidecker. Zij zijn zelf ook de bedenkers en makers van de serie, al was de regie in handen van Jonathan Krisel. Laatstgenoemde is ook de uitvoerend producent van de Showtime-komedie.

Corona-serie
Volgens Showtimes President of Entertainment, Jana Winograde, past de serie perfect bij de complexe situatie waarin we ons sinds de coronapandemie in bevinden. "In een jaar waarin we allemaal gedwongen zijn te leren leven in kleine ruimtes, hebben wij het geluk deze offbeater versie van het leven in gevangenschap, met de dromen naar iets veel groters, te mogen maken."

Toch is de serie niet tijdens de coronapandemie gemaakt. "Desondanks past het onderwerp heel goed bij deze tijd en is, dankzij Fred, Tim, John en Jonathan, de humor tijdloos."

Wie de serie in Nederland uit zal zenden is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen